UK - okoli Manchesteru?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1887
29.11.09 19:28

UK

Ahoj holky, najde se nejaka maminka nebo tehulka v UK - okoli Manchesteru? Bylo by fajn, kdyby nas tady bylo vic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
IMI
2766
29.11.09 19:39

Ahoj, my jsme trochu :lol: vic na sever, Dundee. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
29.11.09 20:23

Ahoj, kde to je? Je to daleko? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
29.11.09 20:25

Jezis, ted jsem to kontrolovala na mape a je to ve Skotsku, to je trosku dal, nez jsem myslela, ale muzete klidne prijet, kavicku bych si dala rada :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
29.11.09 20:54

Monulel, tak zajed na kafe k nam :-D, ted jsem na to koukla na googlu, ctyri a pul hodinky autem :-D . Jsme dole u more, pod Londynem. Ted je tu hrozne, ale v lete tu byva fakt krasne pocasi, slunicko od kvetna do zari. Bydlime v Hove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
29.11.09 21:13

Nooooooooooooo, tak to je taky dobry napad :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: skvele :lol: :lol: :lol: Tak kdyz budete mit cestu, taky zajedte :-) U nas sice vetsinou prsi, ale treba to bude pristi rok lepsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
30.11.09 09:40

Monulel Tak s destem jsme na tom podobne :wink: Jezdivali jsme na navstevu do Stoke-on-Trent, to je kousek pod vama, ale dalka to byla. Budes mit prvni mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
30.11.09 10:55

Tak mi jsme tak na pul cesty, Cambridge. Vitany je kazdy :0) je nas tu cca 10 co se schazime pravidelne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7438
2.12.09 07:51

Ahoj holky, hlasim se do UK klubu, i kdyz nejsme z Manchesteru… Bydlime v Derby, to neni zas az takova dalka…

Vidim, ze tehulky jsou pomalu uz u konce, tak bych se vas chtela zeptat, jak jste spokojeni s tehu peci, jestli je fakt pravda, ze jsou tady jen dva ultrazvuky? A jak jste to vyresily s praci???

Budu rada za jakekoliv info!

Hezky den, Verca

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IMI
2766
2.12.09 11:22

webparazit Ahoj, jestli je to vsude stejny, tak bezne jsou jenom dva utz. Prvni chlapecek mel problem s ledvinkou, tak mi delali jeste treti. Druhy mimco je nastesti v poradku, ale zase o ten utz prijdu. Ja s CR-peci nemuzu srovnavat, ale mistni mi vyhovuje, i kdyz prvni tri mesice jsou o nervy. Ale je pravda, ze se to lisi mesto od mesta a nemocnici od nemocnice. Kdyz sem si myslela, ze by mi meli nejakej krevni test nebo vyter udelat, tak sem si rekla a udelali. Tak uvidis, jak je to v Derby. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
1.2.10 18:19

Ahoj holky, je to je parada, ze se nas tu uz tolik seslo. Tak jak valcite? Je vsechno v poradku? Ja jsem jeste stale 2 v 1, ted v patek zacinam 40. tyden, tak jsem zvedava, kdy to na me prijde… :wink:
Snad nam to nekdy vyjde a sejdeme se, moc bych si to prala :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
1.6.10 06:09
webparazit píše:
Ahoj holky, hlasim se do UK klubu, i kdyz nejsme z Manchesteru… Bydlime v Derby, to neni zas az takova dalka…

Vidim, ze tehulky jsou pomalu uz u konce, tak bych se vas chtela zeptat, jak jste spokojeni s tehu peci, jestli je fakt pravda, ze jsou tady jen dva ultrazvuky? A jak jste to vyresily s praci???

Budu rada za jakekoliv info!

Hezky den, Verca

Ahoj Verco, vitej v UK klubu :mrgreen: , tak jak valcis? Ctu, ze jste v Derby, kde to vubec je? Pokud by jste meli cestu kolem, tak se urcite zastavte, budem moooc radi :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.10 16:44

Ahojky holky.
muzu se prihlasit do UK klubu :-) ?Bydlime kousek od Manchesteru a mame 17 mesicniho klucinu. Moc rada bych nalezla kamaradku s detmi na pokec kdo je tady pobliz :- :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1887
30.7.10 13:32

ahoj henynko, tak to je super, ze se konecne nasel nekdo v okoli Manchesteru :mrgreen: ani nevis, jakou jsi mi udelala radost :lol: :lol: :lol:
V kterem okoli se nachazite? Kdyz tak pisni SZ a muzem se sejit, my budeme moooc rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
595
30.10.10 23:39

Ahoj Monulel, tak jsem tady, primo z Manchesteru. Zaregistrovala jsem se teprve nedavno a potesilo me, ze nejsem za morem sama. Kde presne byvas? My v Dentone :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová