Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, já nejsem přímo z Jihlavy, ale kousek od ní. Jsem ze Smrčné jestli ti to něco říká ?
Pár diskuzí už se tu pokošelo rozjet, ale nějak se nezadřilo, tak uvidíme…zatím jsme dvě…
Jmenuju se Zuzka a mám téměř dvouletého kloučka
.
Taky se připojuji
bydlím asi 21km od Jihlavy a rodila jsem v Jihlavě. Mám 2 a půl letou holčinu Terezku a v dubnu čekáme další mimi. Martina
Já se o těchto stránkách dozvěděla teprve nedávno
a teď jsem tu skoro pečená - vařená
pořád je co číst… tolik věcí ![]()
já chodila na starou verzi a teď se snažím zorientovat. Nedávno jsem se z JI odstěhovala .
Jinak mám
šest dětí ![]()
Ahoj,
sophinka - tak šest dětí
…to je asi mazec ne… já mám jedno a někdy si myslím, že mě odvezou na blázinec…
Ono se teda říká, že s jedním je víc práce…než když jsou dvě … ![]()
Holky kde bydlíte ???
jejda, 6 dětí? Občas mám pocit - že nepřežiju ani to jedno
…
Ale obdivuju!! ![]()
Ahoj, tak dneska vyrážíme na výlet…to zas bude…ale docela se těším na změnu ![]()
Sophinka - to v Praze momentálně bydlíš nebo studuješ ??? Jsem zvědavá ženská co ?
Marpe - jak zvládáš těhu s jedním dítkem…my bychom taky chtěli začít pracovat na druhém skřítkovi… ![]()
Zuzzi - no zvládám… ani nic jiného nezbývá… máme vysokou hypotéku, nově opravený dům a manažel jezdí s kamionem UNII - takže jsem téměř pořád doma jen sama s Terezkou. Někdy to jde dobře, ale někdy hůř - jsem nervák a navíc ty těhot. nevolnosti a únava mě na začátku hodně dostávaly. Teď to naštěstí přešlo…
Tak hodně štěstí při snažení
.
V Praze jsem pracovně ,neb při šesti dětech a své lenosti už bych se asi do studia už nepouštěla ![]()
Já se přiznám, že můj mozek taky na studium už moc neni
.
Šest dětí
. To jsou všechny tvoje …?
no jo moje čí by měli být ![]()
Všechny sem osobně zplodila a porodila. ![]()
hledám maminy z Jihlavy