Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11966
5.11.09 23:29

Kolín

Ahoj maminky:)))

Tak jsem si řekla, že taky zkusím najít a seznámit se s někým z okolí:) sice tady u nás je dost mamin s kočárkama, ale není to ono, člověk se pozdraví a konec…

Tak doufám, že se někdo ozve…

Budu ráda, ne jen se seznámit a zajít někam s kočárkama, ale hledám i někoho, kdo by s náma začal chodit plavat, abysme nemuseli jít do kurzu sami:) přeci jenom ve dvou (čtyřech) se to lépe táhne :-D

Zatím papa Adus a Luky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
9096
5.11.09 23:58

Ahoj Adus
Já v kolíně přímo nebydlím ale jsem z Konárovic.10km od Kolína.
Podle metříku vidíš,že už mám Terku skoro 9měsíční.Na plavčo už tedy chodíme.
Pokud se budeš chtít seznámit,budu ráda.

• načítám...
11966
6.11.09 00:03

ahoj chocholko,

taky nejsem přímo z Kolína :-)

Tý jo, tak vy už chodíte, jo? A kam, do nemocnice nebo na plavečák?

Mno, určitě můžem někdy někam zajít:) třeba se ještě někdo přidá…

• načítám...
9096
6.11.09 00:11

Chodíme od září.Přeci jenom jsme o půl roku starší.Začla jsem chodit jen jak to šlo.Už jsme přihlášené i na pokračování.
Chodíme na plavečák.
Taky budu zvědavá,jestli se někdo další přidá.

• načítám...
11966
6.11.09 16:20

Taky bysme chtěli chodit na plavečák, od února :-D už se těším, protože máme malýho vodníka :lol:

mno, asi na nás ostatní kolínačky kašlou :-?

• načítám...
9096
6.11.09 19:22

Ahoj
A budete chodit do Vodníčku nebo Aqua baby clubu? My máme příště poslední hodinu a pak začneme pokračovacím kurzem.
Třeba o tomto nikdo neví.Já taky narazila jen náhodou.

• načítám...
11966
7.11.09 22:35

Ahoj:)))

Jejda, to jsi mě zaskočila:)) musím to proštudovat… Kam chodíte vy? Co je lepší?

• načítám...
9096
7.11.09 23:14

Ahoj
Já bohužel nevím co je lepší.S Niki jsem nechodila.Teď chodím do Aqua Baby Clubu.Jsem spokojená.Cenově je to stejný.Reference z okolí nemám.

• načítám...
11966
12.11.09 22:51

Ahoj chocholko,

promin, že nepíšu, ale furt někde slídíme a máme trápení se zoubkama:( né jen lukys, ale i já, dnes mi vytrhli moudrák, fůůůůj…

Mno, zítra se už musím dokopat k tomu, abych tam zavolala… optat se co a jak… ještě se musím podívat, nevím, na který to plavčo jsem koukala, ale u jednoho otevírají kurzy v únoru, což by pro náz bylo úplně super, to nám bude přesně půl roku :-)

• načítám...
1595
8.12.09 10:14

Ahoj Kolínajdy…tak ´koukám,že nás tu moc není :-( Já se tedy dobrovolně hlásím. Bydlím přímo v Kolíně a jsem v očekávání prvního potomka. Ještě ani nevím,zda se mohu těšit na holčičku,nebo chlapáka…ale mám takový´vnitřní pocit,že to bude kluk. Musím říct,že být těhotná je opravdu záhul, nejen na psychiku,ale i na to fyzično,myslela jsem,že to bude víc v pohodě,kolikrát nemůžu ani vylézt z postele…ale už se na malé moc těším, na druhou stranu je nádherný pocit a jestli bude vše dál v pořádku, tak potom asi samým štěstím vzlétnu do oblak :-D

• načítám...
3802
8.12.09 12:58

Cauky Brittusko,

taky se hlasim co by kolinanda. Taky jsem primo z Kolina. Uz mam teda prcka 18mesicniho, chlapecka, pekneho divocha. I kdyz tehu je nekdy opravdu zahul, poradne si to uzivej. Me se po nem mooc styska, po prvnich kopaneckach, po rostoucim brisku. Tak doufam, ze to jeste jednou zaziju. tak at ti mimi v brisku pekne roste a at jste oba zdravi.

• načítám...
1595
11.12.09 14:33
cernus píše:
Cauky Brittusko,

taky se hlasim co by kolinanda. Taky jsem primo z Kolina. Uz mam teda prcka 18mesicniho, chlapecka, pekneho divocha. I kdyz tehu je nekdy opravdu zahul, poradne si to uzivej. Me se po nem mooc styska, po prvnich kopaneckach, po rostoucim brisku. Tak doufam, ze to jeste jednou zaziju. tak at ti mimi v brisku pekne roste a at jste oba zdravi.

Moc moc děkujeme :-) já jsem ze všeho jako na trní…když poprvé kopnul-a, tak jsem z toho byla tak vyjukaná,cože se to zase v tom bříšku děje za neplechu…ale ted už vím,že je to ono :-)
A jaké to je v kolínské porodnici? Jsou tam fajn lékaři a sestry? A prostředí?

• načítám...
3802
12.12.09 13:06

Brittu, ja byla spokojena, s porodem i s peci na sestinedeli, nemam nic, co bych vytkla. Jen na novorozeneckem nebyli vsechny sestry to prave orechove, obcas se neschodli na tom, co nam radili. To si clovek nesmi brat osobne a veci musi si udelat tak, jak to citi jeho materske srdce. Jestli se postesti a budu jeste tehu, rodit pujdu urco zase do Kolina. Urcite se jdi mrknout na prohlidku porodnice.

• načítám...
1595
12.12.09 16:35
cernus píše:
Brittu, ja byla spokojena, s porodem i s peci na sestinedeli, nemam nic, co bych vytkla. Jen na novorozeneckem nebyli vsechny sestry to prave orechove, obcas se neschodli na tom, co nam radili. To si clovek nesmi brat osobne a veci musi si udelat tak, jak to citi jeho materske srdce. Jestli se postesti a budu jeste tehu, rodit pujdu urco zase do Kolina. Urcite se jdi mrknout na prohlidku porodnice.

Ahojky :-) jůů…to také jde,podívat se do porodnice jen tak??? Tak toho bych určitě využila!! To se asi budu muset někde objednat předem,že tam chci na jukandu,že??

• načítám...
3802
12.12.09 18:10

Za me to bylo vzdy ve stredu, jednou byla prednaska o porodu s prohlidkou porodnice a dalsi stredu byla prednaska o peci o novorozence.

mrkni sem, tady se urco neco doctes: http://www.nemocnicekolin.cz/prenatalni-pece

A co mimsek, dava o sobe poradne vedet? Me se po tom fakt strasne styska. Takze si to poradne uzivej a nicim si tohle nadherne obdobi nenech kazit.

Jo, a kdybys mela nekdy chut si popovidat u kavy(nebo spis u caje :-D ), dej vedet.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová