Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky no v těhu na migrény ale ikdyž nejsi těhu je dobré homeopatikum Neo Cephyl at na migrény horečky atd. děkuji za rady no bydlíme v paneláku v Benešově ulici tak to možná bude víc.Chtěla bych začít chodit na pilates tak uvidím sice už celkem dlouho ale kvůli práci to nešlo jinak,tak kdyby jste měli zájem zatím ahoj jdu nabrat sílu spánkem
![]()
Aááá krásné nedělní odpoledne dámy ![]()
cernus píše:
Niki, jj, bydlim v primo v Koline, konkretne na Zalabi.
O migrenach vim sve, ja ji mela minuly tyden v sobotu, odpoledne jsem prozvracela, fuj fuj. Takze te uprimne lituju, je to pekne svinstvo.
S tema kopaneckama si to moc nepamatuju, bylo to bud zhruba nejak jako jsi ty ted, spis ale dele. Byla to sranda, jak se objevovaly ruzne boule po brisku, nekdy jsem i mela uplne brisko ke strane, jak asi Stepik vystrcil zadecek.
Na materskou se chodi 6-8 tydnu pred porodem. Mi minuly rok platily za Agus 200kc a bydlime v rodinem domku. Ted si mi to uplne pripomela, letos jsem tam jeste nebyla.Kdepak mame dneska Romcu?
Akorát Romčo bacha ten Neo Cephyl se nesmí užívat v 3trimestru.No ale včera jsem to porušila viděla jsem už všechny svaté tak sem musela.Jinak by se prý neměl užívat ve 3trimestru ani Acilpyrin,když tak jen Paralen to snad do porodu s těma migrénama nepřežiju.Tak zatím pa odpo jsem si byla lehnout ze včera jsem byla strašně vysílená tak jdu vařit a něco pořádného dělat.
ahoj holky,
dnes na mě odpoledne myslete
jdu znovu ne ten ultrazvuk, mám docela strach ale snad bude vše pořádku,ale už ted mě buší srdíčko.
Niki, zatím naštěstí nemusím brát žádné prášky zatím jsem se snažila bojovat bez nich.
Dnes jsem 1. den na nemocenské a je to zvláštní pocit
snad se tu nebudu moc nudit,když jsem tu tak osamocena ![]()
Krasne ranko,
mi mely katastrofalni noc, Stepa ji celou prokaslal, takze ani jeden nejsme vyspani, mam kruhy pod ocima, a taaak bych spala. Byly jsme u dr., tak na poslech je cisty a v krku ma taky klid, tak snad se to nijak nezvrtne.
Pokud byste nevedeli, jakeho pediatra pro miminko, tak ja nedam dopustit na pana dr. Mlcocha, je to primo andelsky doktor. ![]()
Romco, budu drzet vsechny palecky, co doma mame a verim, ze bude vse v poradku.
A urco dej vedet, jak jste dopadly.
Kdyz bude nejhur a bude ti doma smutno, tak muzem vymyslet nejaky kolinsky srazik.
Ahoj Jani,
to je mě líto že jste takhle prokašlali celou noc,hlavně aby byl malý brzo zdráv, je pravda, že ted ty chřipky hodně řádí
. Tak pěkně čajček a brzo at se uzdravý. Ty také dávej na sebe s miminkem v bříšku pozor at nejste nemocní
. To jsem ráda,že jsti mě takhle doporučila pana Mlčocha
už mě o něm říkala tchýně a mám pocit že ho měl i můj manžel jako dítě
. prý je hodně ochotný a pečlivý. Jen nevím zda bude přijímat nové děti.
a prý sídlí na Zálabí
tak že to máš kousíček ne??
Určitě dám během večera nebo zítra ráno vědět jak jsem dopadli. Do nemocnice mě dnes zaveze švára a na zpět se nějak zkusím dopravit sama, jsem se objednala u fyzioterapeuta tak uvidím ty zázraky
. Budu ráda,když uděláme nějaký srazík ![]()
cernus píše:
Krasne ranko,mi mely katastrofalni noc, Stepa ji celou prokaslal, takze ani jeden nejsme vyspani, mam kruhy pod ocima, a taaak bych spala. Byly jsme u dr., tak na poslech je cisty a v krku ma taky klid, tak snad se to nijak nezvrtne.
Romco, budu drzet vsechny palecky, co doma mame a verim, ze bude vse v poradku.
Pokud byste nevedeli, jakeho pediatra pro miminko, tak ja nedam dopustit na pana dr. Mlcocha, je to primo andelsky doktor..
A urco dej vedet, jak jste dopadly.
Kdyz bude nejhur a bude ti doma smutno, tak muzem vymyslet nejaky kolinsky srazik.
Romco, jo jo, k dr. to mame tak 5min. rychlou chuzi. Je opravdu moc hodny a peclivy, u nej nemusis mit strach, ze neco zanedba. On bydli take na Zalabi, tak jsme ani kolikrat vubec nesly do ordinace, ale stavil se u nas cestou na obed. Je to proste poklad, kterych je ve zdravotnictvi malo.
Ted jsem tady na emimi vycetla nejaky super recept na sirup na odhleneni, tak ho jdu Stepovi uvarit, vypada to na pekny zazrak.
Tak ten srazik muzem nejak spachat, ale az se dame se Stepou do kupy, ja jsem taky po pekne ryme a kasly, sem tam jeste chrmlam, tak abychom na vas neco neprskly.
Ty neridis? Ja ridicak nemam a pekne me to stve. Porad jsem to odkladala a ted uz se bojim a mam pocit, ze bych se to nenaucila.
![]()
V praze jsem dříve řídila a pak jsem měla ošklivou nehodu
ale nic se nikomu díky bohu nestalo jen to odnesly plechy. Pak jsem jen občas řídila když jsme jeli Prahy domů do Třech Dvor,ale jsem si ted taková nejistá ale zvládnu kamkoliv doje. Spíš je tad problém s auty. Žádné pro mě tu nezbývá
.Manžel si chce najít v Kolíně nebo okolí abych měla auto k dispozici, a abchom se viděli časteji, ale pokud nic pořádného nenajde, budeme muset koupit nějakou ojetinku
a já začít zase pořádně řídit. Myslím,že by sis ho měl udělat ten řidičák, člověk je pak více svobodný a nemusíš se pořád na někoho spoléhat a ten strach si myslím že opadne a tady jsou docela řidiči v klidu
oproti Praze.
S tím srazíkem uričtě se ještě domluvíme, hlavně se brzo uzdravte. ![]()
cernus píše:
Romco, jo jo, k dr. to mame tak 5min. rychlou chuzi. Je opravdu moc hodny a peclivy, u nej nemusis mit strach, ze neco zanedba. On bydli take na Zalabi, tak jsme ani kolikrat vubec nesly do ordinace, ale stavil se u nas cestou na obed. Je to proste poklad, kterych je ve zdravotnictvi malo.
Ted jsem tady na emimi vycetla nejaky super recept na sirup na odhleneni, tak ho jdu Stepovi uvarit, vypada to na pekny zazrak.
Tak ten srazik muzem nejak spachat, ale az se dame se Stepou do kupy, ja jsem taky po pekne ryme a kasly, sem tam jeste chrmlam, tak abychom na vas neco neprskly.
Ty neridis? Ja ridicak nemam a pekne me to stve. Porad jsem to odkladala a ted uz se bojim a mam pocit, ze bych se to nenaucila.![]()
Holky tak jsem psala dotaz na porodnici Kolín a přišla mi odpověd viz níže Dobrý den , v kolínské porodnici registraci k porodu nemáme.Maminky si chodí jen ve 36 tý týdnu sepisovat porodopis na odd.šestinedělí každý všední den od 13-16 hod., kde získají další informace. Dále se můžete informovat na našem webu. Hezký den Pavlína Havlíková vrchní setra gyn.por.odd. ONK a.s.
Takze se to nezmenilo a pamatovala jsem si to dobre, toz to mam radost, jeste nejsem tak ztracenej sklerotickej pripad.
To casem take poznate, az budete s prckamadoma ten druhy treti rok.
Ja vetsinou vubec nevim, co je za den, natoz dat dohromady datum. ![]()
Romco, tak snad se manzelovi podari najit nejakou praci tady v Koline, aby mohl s tebou a pak i s miminkem travit vic casu. I kdyz nevim nevim, moc prilezitosti tady asi neni. ![]()
Tak jsem uvarila Stepovi ten sirup, az to schledne, tak to zcedim a jsem zvedava. Doufam, ze to zabere, tak trosku doufam sobecky i kvuly sobe, co jsem tehu, jsem hooodne unavena a tyhle probdene noce mi moc nepomahaji.
Romco, tak jeste jednou, drzim palce na odpoledne.
![]()
Ahojky jste dnes nák aktivní,no já mám dětskou doktorku kousek od nás v ulici v břízách tak se tam příští týden chystám zeptat jestli přibírají.Já řidičák sice mám ale bojim se a přítel mi auto nepujčí radši nás všude bude vozit a já si všude dojdu pěšky tak to je zatím v klidu.Srazík proč ne asi budu benjamínek že?je mi 26let příští týden.Jinak eště bych chtěla jít na ten předporodní kurz přítel se tam naučí jak mě masírovat záda a já se tam taky dozvim plno věcí uvidíme.Zatím pa a taky držím palečky ![]()
Niki,tak to jsi mlade.
Nevim tedy kolik je Romce, ale jsem uz 31 vyzobana kukurice. ![]()
Copak ta Romca, myslim na ni, tak verim, ze vsechno bude v poradku.
Ahoj Jani no o 5let to neni zas až tak velký rozdíl.Já též myslím na Romču tak uvidíme. ![]()
Jooo, jak se u me prehoupla tricitka, tak to stoji za prd. Ja to docela spatne nesla. ![]()
U nas je veselo, Stepa mi kasle uz skoro permanentne, spustila se mu echt ryma, takze me cekaji dalsi super noci a uz jsem z toho docela vycerpana. Behem mesice je to treti viroza a ja uz nevim, cim tomu zlaticku povzbudit imunitu.
Takze jdu „spat“, abych ho mela pod dohledem.
Zatim papa a snad zitra, kdyz prezijem dnesni noc. ![]()
Ahoj Jani, Niki
tak jsem se konečně dostala k netu, včera jsem dopadla stejně jak v ten pátek žádmná změna,pořád máme zvýšenou dilektaci pořádně nevím co to je, ale gynekolžka mě pořád ujištuje že se nic neděje že se to srovná jak bude růst. Tak že musím jet ve čtrtek do Prahy do Podolí aby se na to podívali
Tak,je to hrůza celou cestu jsem šla z nemocnice na gyndu (ul v Břízách) a div jsem nebrečela, ale vím že pláč tomu nepomůže, pořád si říkám že když mě doktorka ujištuje, tak bych jí měla věřit.
Jinak Jani jsi pořád mladice
31 je krásný věk, mě bude v listopadu 26
tak že také pořád mladice. Snad jste měli dnes lepší noc a Štěpa se pořádně vyspal a moc vám nekašlal ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat