Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3802
7.2.11 13:40

Jooo, jeste jsem se chtela zeptat, kde jste byly na tom screeningu vy?

• načítám...
7.2.11 14:10
Já jsem byla na´prvním ve 14 tt a druhý jsem měla v 21 tt. Jinak jsou tak na tom screeningu kromě pátku snad do tří.
cernus píše:
Jooo, jeste jsem se chtela zeptat, kde jste byly na tom screeningu vy?
  • načítám...
7.2.11 14:13

Jak to tak vypadá tak ta cukrovka mě bude asi čekat samotnou :cry: :roll:
TAké bych Vám mohla poslat fotečky miminka

• načítám...
3802
7.2.11 14:20

Romco, takze jsi byla take tady v Koline? Sestricka rikala, ze tam pujdu na vickrat. Uz se tam tesim, verim, ze je mimco v poradku a je uzasne ho videt, jak tam krasne plave. :dance:
Jooo, a tam asi delaji utz pres brisko, vid? Ne vnitrni?
Fotecky urco sem dej, rada se potesim dalsim plavackem. :wink: :lol:
Te cukrovky se neboj, vem si sebou neco na cteni, nebo klidne muzes se jit nekam podivat mezi odbery. Ktery den na ni pujdes? Mi se tento tyden chystame nejak k nasim na sidliste, tak kdyby mi to vyslo, mohla bych te tam prijit rozptylit. :wink:

• načítám...
7.2.11 14:32

přesně tak dělají tam ultrazvuk přes bříško a je to úžasný :lol: vidíš jak tak kope nožičkama a ručičkama :lol: no byli jsme z toho s manželem úplně pav. To by bylo fajn s tím rozptýlením, ale ještě přesně nevím, :nevim: uvidím co manžel zda si to nezařídí nějak :oops: , volala jsem přímo do toho odběr. centra a říkali mě, že mám přijít mezi 7:30 - 8:00, že je to jediný čas, že pak by to nebylo k ničemu, že se to musí takhle ráno. Vaši by asi nebyli moc rády že je takhle brzo budíš, ale pokud se ti bude chtít tak budu ráda :kytka: , ale to jse můžeme ještě dohodnout. Asi pak půjdu pěšky od nemocnince k České pojištovně, tak to už je na Zálabí jen kousek přes most :-D

• načítám...
7.2.11 14:38
nějak mě to tu dnes zlobí a nemohu vkládat fotky :-(, tak snad se to podáří vložit později.
Kde pak máme Niki??
cernus píše:
Romco, takze jsi byla take tady v Koline? Sestricka rikala, ze tam pujdu na vickrat. Uz se tam tesim, verim, ze je mimco v poradku a je uzasne ho videt, jak tam krasne plave. :dance:
Jooo, a tam asi delaji utz pres brisko, vid? Ne vnitrni?
Fotecky urco sem dej, rada se potesim dalsim plavackem. :wink: :lol:
Te cukrovky se neboj, vem si sebou neco na cteni, nebo klidne muzes se jit nekam podivat mezi odbery. Ktery den na ni pujdes? Mi se tento tyden chystame nejak k nasim na sidliste, tak kdyby mi to vyslo, mohla bych te tam prijit rozptylit. :wink:
  • načítám...
7.2.11 15:04

měla tam být fotka mimča ale nedaří se :-(

• načítám...
3802
7.2.11 15:29

Tak dej vedet, kdy pujdes na tu cukrovku a jestli tam budes sama a ja se to pokusim zaridit. Hned po ranu bych nedorazila, ale na chvili urco ano. Ono tam budes tak dve tri hodky, vis?
Taky se musime domluvit, jak se pozname, na foteckach v profilu toho moc videt neni.

Mi se jdem obleknout, musime do kramu, mame v lednici pusto prazdno. :lol:

• načítám...
7.2.11 16:06
určtiě bychom se domluvili a poslala ti pár fotek, nebo se jukni na http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000630675115 případně mě najdeš na FB pod Romana Lípová Černá :lol: a nejaktuálnější fotky jsou s našim psíkem
cernus píše:
Tak dej vedet, kdy pujdes na tu cukrovku a jestli tam budes sama a ja se to pokusim zaridit. Hned po ranu bych nedorazila, ale na chvili urco ano. Ono tam budes tak dve tri hodky, vis?
Taky se musime domluvit, jak se pozname, na foteckach v profilu toho moc videt neni.Mi se jdem obleknout, musime do kramu, mame v lednici pusto prazdno. :lol:
  • načítám...
880
8.2.11 10:46

chřipka a kontrola u dr.

Ahojky kočandy hihi
Takže zázračný lék došel a v neděli po obědě se mi udělo znovu zle tentokrát asi budu muset k doktorce pro antibiotika.Jinak kontrola v poho a už nebudu chodit po 4týdnech ale po třech se mi to krátí.Příští kontrolu bude vážení mimča a měření tak uvidím.Já chodím v Poděbradech tam mám opravdu skvělého pana doktora,ultrazvuk do 12tt sem myslím měla ten vnitřní a od 16tt už jen přes bříško je to super když doktor má i ten vnitřní ultrazvuk přece jen kdyby se něco stalo at je nebo neni ženská těhotná má lepší info.Jinak ultrazvuk mi pan doktor dělál ultrazvuk v 6tt pak v 9tt pak ve 12tt a pak až v 20tt ve 24tt a pak 31tt.Snad sem zodpověděla vše zatím pa :-(

• načítám...
880
8.2.11 10:50

předporodní kurzy

A abych nezepoměla jen co sem vyčetla z novin na začátku roku 16.2.,16.3.,13.4.,to jsou kurzy které mám zapsane o těch druhých co píše Janda nevím bych se asi dozvěděla tam chtěla bych jít 16.3. no uvidíme. :nevim:

• načítám...
3802
8.2.11 10:58

Krasny den Devcatka,

Niki, to me mrzi, ze se ti zase pritizilo, tak koukej poradne lezet, doufam, ze nechodis do prace. Tytyty. :wink:
Ve kterem si ted tydnu? Ja jak nemate ty metriky, tak se uplne ztracim. Hlava jedna sklerozova. :lol:

Romco, tak jsem ti poslala na FCB zadost o pratelstvi, ja tam tak tri mesice stare fotky, ted jsem ostrihana, ale ja bych si te tam nasla. Vypada to, ze na to sidliste pujdem ve ctvrtek, protoze zitra a na patek se mi nahlasily kamaradky.

Jinak me dnes hnula zluci tchynule, dost trapnym zpusobem mi rekla, proc vubec na ten screening jdu, ze proc jako by melo neco miminku neco byt, ze je to vyhozena tisicovka a blablabla. Samo, ze muze rict svuj nazor, ale jsou moznosti, jak to rict vhodne, ale vyznelo to, jako ze jsem uplne blba, ze tam lezu a ona je ta nejmoudrejsi osoba pod sluncem. :roll: To mam pro priste a Stepu budou hlidat nasi, az budu behat po doktorech. :evil:
Vysledky budu snad vedet v utery, ale vim, ze nase zlaticko v brisku v poradku a takhle budu mit jistotu.

• načítám...
880
8.2.11 11:18
cernus píše:
Krasny den Devcatka,

Niki, to me mrzi, ze se ti zase pritizilo, tak koukej poradne lezet, doufam, ze nechodis do prace. Tytyty. :wink:
Ve kterem si ted tydnu? Ja jak nemate ty metriky, tak se uplne ztracim. Hlava jedna sklerozova. :lol:

Romco, tak jsem ti poslala na FCB zadost o pratelstvi, ja tam tak tri mesice stare fotky, ted jsem ostrihana, ale ja bych si te tam nasla. Vypada to, ze na to sidliste pujdem ve ctvrtek, protoze zitra a na patek se mi nahlasily kamaradky.

Jinak me dnes hnula zluci tchynule, dost trapnym zpusobem mi rekla, proc vubec na ten screening jdu, ze proc jako by melo neco miminku neco byt, ze je to vyhozena tisicovka a blablabla. Samo, ze muze rict svuj nazor, ale jsou moznosti, jak to rict vhodne, ale vyznelo to, jako ze jsem uplne blba, ze tam lezu a ona je ta nejmoudrejsi osoba pod sluncem. :roll: To mam pro priste a Stepu budou hlidat nasi, az budu behat po doktorech. :evil:
Vysledky budu snad vedet v utery, ale vim, ze nase zlaticko v brisku v poradku a takhle budu mit jistotu.

Ahoj Jani nic si z toho nedělej,holt někteří lidé jsou fakt občas na ránu že?já už to házím za hlavu.Ne nechodím neděle až uterý čili dnes mám volno a zítřek a čtvrtek jsem psala že uvidim jak mi bude a asi pujdu zítra ráno k doktorce nemáte někdo kontakt na dr.Zinkovou dělá obvodní na poliklinice chtěla bych se přihlásit k ní tak snad mě hned veme.No nic jdu ležet jinak metřík tam neumím dát.Jsem v 28+1tt

• načítám...
880
8.2.11 11:19

Jo jinak jsem na fb taky Vladimíra Šuchová - Nikilusi je přezdívka pak vám to vysvětlím jdu si hajnout

• načítám...
8.2.11 11:22
Jani, já to také moc dobře znám však bydlím již 3 rokem s tchýní a má co dělat abych neutekla domů do Prahy :-) , jinak bych to asi neřešila, Je divné že ten screening budeš platit :nevim: já jsem ještě neplatila ani korunu ani za jedno vyšetření
nikilusi píše:
cernus píše:
Krasny den Devcatka,

Ahoj Jani nic si z toho nedělej,holt někteří lidé jsou fakt občas na ránu že?já už to házím za hlavu.Ne nechodím neděle až uterý čili dnes mám volno a zítřek a čtvrtek jsem psala že uvidim jak mi bude a asi pujdu zítra ráno k doktorce nemáte někdo kontakt na dr.Zinkovou dělá obvodní na poliklinice chtěla bych se přihlásit k ní tak snad mě hned veme.No nic jdu ležet jinak metřík tam neumím dát.Jsem v 28+1tt
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová