Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak vidis, jak se mu dari dobre. ![]()
Jeee, rybicku planuju na zitra, mi k ni jeste milujem zakysanku s cesnekem a zazvorem, to je basta a zase je to zdrave. Jen nevim, s cim bude, ja jsem pro brambory a Petr pro ryzi. Tu kupujem jen jasminovou po velkych pytlich. Jsme takovy rejzaci. ![]()
cernus píše:
Tak vidis, jak se mu dari dobre.
Jeee, rybicku planuju na zitra, mi k ni jeste milujem zakysanku s cesnekem a zazvorem, to je basta a zase je to zdrave. Jen nevim, s cim bude, ja jsem pro brambory a Petr pro ryzi. Tu kupujem jen jasminovou po velkych pytlich. Jsme takovy rejzaci.
Jani,kdy vůbec jdeš na kontrolu s miminkem:?: v kolikátém jsi týdnu??
Jak vůbec probíhá tvé druhé těhotenství ..
Niki, jak se daří tvému miminku hodně tě kope??
Příští týden půjdu na tu glukosu
vůbec se mě tam nechce.. ale ujistily jste mě že to není tak hrozné.
Romana Černá píše:
Jani,kdy vůbec jdeš na kontrolu s miminkem:?: v kolikátém jsi týdnu??Jak vůbec probíhá tvé druhé těhotenství ..
Niki, jak se daří tvému miminku hodně tě kope??Příští týden půjdu na tu glukosu
vůbec se mě tam nechce.. ale ujistily jste mě že to není tak hrozné.
Ahoj Romčo opravdu se ničeho neboj to miminku nedělá dobře stresovat se.Jinak náš prcek je v bříšku taky nastydlej jelikož se mi v bříšku honí všichni čerti děs a do toho tak chřipka cítím se hrozně.Ja jdu na kontrolu v pondělí tak se pak vyzpovídám.
![]()
Jani čekáš druhé můžeš poradit zhruba jaký kočárek rozměry atd. vůbec nevim jen vím že by měl vážit málo abych ho unesla to bude posilovna a budu hned hubená.Děkuji ![]()
Jo a co se týče toho srazíku holky až bude teplejc třebas v březnu nejdřív až budu mít po chřipce
Romco, na kontrolu jdu v pondeli, uz se tesim, zatim jsem vlastne ufonka videla pouze jednou. Dnes jsem presne 10+0tt. Mam to v metriku, jestli ho nevidis, tak si nahore zadej robrazovat podpisy a hned uvidis vsechny tri, co mam.
Jinak ted u druheho tehu jsem tak nejak vic unavena a nestiham to moc prozivat, Stepa me poradne zamestnava. Uz se mi pomalu zacina kulit brisko, jak to mam asi vsechno povolene jeste z prvniho tehu. Ja mela sileny bruch, nekdy v sestem mesici si ze me delali srandu, ze bud musim uz porodit, nebo tam mam poklady dva. ![]()
Niki, ja osobne po predchozych zkusenostech, chci na miminko starou dobrou houpaci klasiku, neco jako:
http://www.malvik.cz/…odvozku-bike
http://www.detskydum.cz/…2009-507601/
http://www.baby-eshop.cz/…retrus-storm
Uplny favorit je Bumbleride queen B, ale momentalne se neda v CR koupit.
Tak budu doufat, ze se to za pul roku zmeni.
Po Stepovi mame X lander XA sportak, ten byl super, ovladani na jednicku, velikostne taky super, a to je Stepa fakt porez a pres den v nem spal temer do dvou let.
Ten Tako vypada take dobre, koukala jsem, ze snad i jde dat sportak obema smerama, coz je fajn. Pokud budes tedy kupovat kombina, dej pozor na velikost sportaku, aby byla dostatecna. V korbe jsou mimca cca plus minus pul roku, takze se vlastne vic vyuziva pak sportak. Hodne sportaku mi ted pripada fakt malickych. Ale ten Tako vypada, ze je docela velky.
Co urcite nedoporucuju, jsou kocarky Implast Bolder a nekoupila bych ani Ipmlast Canu.
Jeee, jdu neco delat, at se to tu nasmeruje na koupani. ![]()
cernus píše:
Romco, na kontrolu jdu v pondeli, uz se tesim, zatim jsem vlastne ufonka videla pouze jednou. Dnes jsem presne 10+0tt. Mam to v metriku, jestli ho nevidis, tak si nahore zadej robrazovat podpisy a hned uvidis vsechny tri, co mam.Jinak ted u druheho tehu jsem tak nejak vic unavena a nestiham to moc prozivat, Stepa me poradne zamestnava. Uz se mi pomalu zacina kulit brisko, jak to mam asi vsechno povolene jeste z prvniho tehu. Ja mela sileny bruch, nekdy v sestem mesici si ze me delali srandu, ze bud musim uz porodit, nebo tam mam poklady dva.
![]()
Niki, ja osobne po predchozych zkusenostech, chci na miminko starou dobrou houpaci klasiku, neco jako:
http://www.malvik.cz/…odvozku-bikehttp://www.detskydum.cz/…2009-507601/
http://www.baby-eshop.cz/…retrus-storm
Uplny favorit je Bumbleride queen B, ale momentalne se neda v CR koupit.
Tak budu doufat, ze se to za pul roku zmeni.
Po Stepovi mame X lander XA sportak, ten byl super, ovladani na jednicku, velikostne taky super, a to je Stepa fakt porez a pres den v nem spal temer do dvou let.Ten Tako vypada take dobre, koukala jsem, ze snad i jde dat sportak obema smerama, coz je fajn. Pokud budes tedy kupovat kombina, dej pozor na velikost sportaku, aby byla dostatecna. V korbe jsou mimca cca plus minus pul roku, takze se vlastne vic vyuziva pak sportak. Hodne sportaku mi ted pripada fakt malickych. Ale ten Tako vypada, ze je docela velky.
Co urcite nedoporucuju, jsou kocarky Implast Bolder a nekoupila bych ani Ipmlast Canu.
Jeee, jdu neco delat, at se to tu nasmeruje na koupani.
Díky si zlatíčko zatím pa
Ahojky Romčo máš termín v červnu když na to nezapomenu večér pošlu kdy jsou ty předporodní kurzy ukáží ti porodnici a provedou tě tam a pak taky manžela nebo přítele naučí jak by ti měl pomoc od bolesti zad,tak něják se těším uvidím bud pujdu v březnu nebo pokud to stihnem tak nějak v dubnu.Už je mi líp tak hurá ![]()
Zlaticka, dnes nejak nestiham,Stepa nam pekne zlobil,takze jsme mely opravdu narocny den.
Za me bylo jednu stredu predporodni kurz s prohlidkou porodnice a odalsi stredu prednaska o peci o novorozence, je to porad stejne, Niki?
Niki,je fajn, ze uz je ti lepe, my se jeste pri naclazeni a chripkach lecime zazvorem. Nastrouhame ho, stavu vymackame, zamichame s medem, a to po lzickach cely den uzivame. Je mozne, ze jsem ti to uz psala, ja jsem pekna skleroza. ![]()
Kdepak mame od vcera Romcu?
Jak se devcatka citite o tomhle oteplenem vikendu?
nikilusi píše:
Ahojky Romčo máš termín v červnu když na to nezapomenu večér pošlu kdy jsou ty předporodní kurzy ukáží ti porodnici a provedou tě tam a pak taky manžela nebo přítele naučí jak by ti měl pomoc od bolesti zad,tak něják se těším uvidím bud pujdu v březnu nebo pokud to stihnem tak nějak v dubnu.Už je mi líp tak hurá
cernus píše:
Zlaticka, dnes nejak nestiham,Stepa nam pekne zlobil,takze jsme mely opravdu narocny den.
Za me bylo jednu stredu predporodni kurz s prohlidkou porodnice a odalsi stredu prednaska o peci o novorozence, je to porad stejne, Niki?
Niki,je fajn, ze uz je ti lepe, my se jeste pri naclazeni a chripkach lecime zazvorem. Nastrouhame ho, stavu vymackame, zamichame s medem, a to po lzickach cely den uzivame. Je mozne, ze jsem ti to uz psala, ja jsem pekna skleroza.![]()
Kdepak mame od vcera Romcu?
Jak se devcatka citite o tomhle oteplenem vikendu?
ahojky sluníčka, asi jste obě na kontrole s miminkama
tak se těším až napíšete co a jak:mrgreen: . Mě tenhle týden čeká ta cukrovka, ale ještě pořád nevím kde to v nemocnici je a jakou tam mají prac. dobu, uvidím jak bude mít možnost manžel a zda tam s náma pojede, nechce se mě tam samotné,kdyby mě bylo náhodou špatně ![]()
Ahoj Devcatka,
tak na kontrole vse O.K., rovnou me poslali na odbery a 15. si pujdu pro prukazku.
Jeste si musim dojit na 1.trimestralni screening, bud jsem si mohla vybrat Prahu, nebo Kolin. Tak to zkusim v Koline. Byla jsem se tam ptat, neobjednava se tam, mam prijit co nejdriv, takze jdu hned zitra.
Jen mam zmatek z tehu tydnu, ale sestricka z utz v nemocnici rikala, ze mimco pekne zmeri a bude vic jasno.
Dr. se ridi dle posledni ms, coz dle nej bych mela byt 11+5, dle nej mimi odpovida 11+2, coz je v norme. Ale dr. jaksi porad nepocita, ze jsem mela ovu opravdu hodne pozde, cca 23DC, takze me vychazi porod na 2.9. a 10+3tt, tak jsem zvedava na zitra.
Nerada bych, aby me pak zbytecne hnaly na vyvolavacku.
Romco, to odberove centrum je pred vratnici, tesne pred zahnutim na vratnici vyjdes schudky, vejdes do dveri na fotobunku a tam to je. Jsou tam od rana, rekla bych tak od 6 nebo sedmy, az do 15:00.
Niki, uz jsi uplne fit?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat