Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
880
1.2.11 16:48

Ahoj holky no tak to nejsme tak daleko od sebe věkově.Jinak Jani mě pomůže sníst třeba 3pomeranče taková vítaminová bomba a nebo čajík s echinacei prodávají ho v lékárně a nebo je i sirup z mateřidoušky nebo jitrocelu hodně dobrej a náké větrové cumlavé pastylky a eště jedna rada jo a pak celaskon také dobrý každý den si vzít vše koupíš v lékárně a v podstatě je to homeopatikum.To by mělo pomoc :think:

• načítám...
880
1.2.11 16:54

Romčo neboj vše bude o.k. Mě už druhý den bolí bříško tak uvidíme. 7.2.jdu na kontrolu tak snad bude vše o.k. zatím papa

• načítám...
3802
1.2.11 20:07

Ahoj Holky,

tak se tu asi par dni moc zdrzovat nebudu. Pres noc Stepa dostal horecku, i pres nurofeny a panadol ma porad pres 38, takze mam cely den co delat. :cry: Dokonce jsem dnes zrusila kontrolu na gynde a jdu az pristi pondeli. Ch jo, je mi zlaticka lito, ale je to narocne, jak mu je zle, tak je hodne protivny. Ja uz jsem docela vycerpana na maximum, tak snad uz pres noc nastane zmena k lepsimu.

Romco, uvidis, ze se to srovna, jak miminko poroste. Ja bych take mela strach, ale uvidis, ze to bude v poradku. V Praze to omrknou a budou vas mit pod dohledem, tak nemej strach.

Niki dekuji za typy, urco vyzkousim. :wink:

Tak zatim papa, ja si jdu lehnout ke Stepovi.

• načítám...
2.2.11 08:54

Ahoj Janičko,to mě moc mrzí, že se malého ta chřipka a teploty pořád drží. Veřím, že je to bezmoc když mu nemůžeš ulevit a vidíš že mu není dobře, tak dávejte na sebe pozor a brzo se uzdravte :kytka: Zítra jedu do Prahy na tu kliniku aby se na mimi podívali :roll: jsem už ted z toho úplně hotová :-( ale pořád si říkám že to bude v pořádku. tak zase na mě myslete :oops:
zatím se holky mějte krásně a opatrujte se :mavam: :mavam:

• načítám...
3802
2.2.11 16:12

Krasny stredecni podvecer,

u nas to vypada uz lepe a veseleji, tak snad uz bude pomalu klid a budeme zdravi jako rybicky.

Romco, zitra budem opet drzet palecky, vsechny co doma mame, aby bylo vsechno v poradku. Neboj se a ver miminku, vsechno bude dobre. Jak jsem psala, budou vas ted treba hlidat, ale vsechno se srovna a miminko bude v poradku. :wink:

Jake mate devcatka vybrane kocarky? Me to zajima, ja to porad zkoumu. :lol:

• načítám...
2.2.11 16:51

to je moc dobře že je vám líp :dance:,ale pořád na sebe dávejte pozor. děkuji za palečky :kytka: budu je potřebovat, a snad to bude dobré, určitě vám dám vědět jak jsem dopadli, no ale co jsem četla o tom co mě psali do zprávy tak se to hodně vyskytuje u chlapečků, tak že to vypadá že se nám narodí kluk jak buk :lol: ,ale to je jen dedukce.
Kočárek vybíráme a vybíráme, už jsem měli předběžně vybrán, ale mám kritéria že musí být také krapet do terénu a je jich tolik :nevim: asi se na něj v sobotu pojedeme podívat a asi vybereme něco tady http://www.kocarky.cz/kontakt.php mají jich tam dost a jsou docela i ochorné a milé :wink:

Holky asi jsem od vás chatla nějakého toho bacila :cert: :lol: , pořád jen smrkám a smrkám .. a ted ta cesta k lékařům ..
Přeji vám krásný večer :huban:

• načítám...
880
2.2.11 19:00

Taky se tam chci zajet podívat ale vzhledem k tomu starému panelovému baráku tak u nás neni bezbarierový přístup tak bych chtěla nákej lehkej když to furt budu tahat do schodů ach jo závidím vám baráčky.

• načítám...
3802
2.2.11 19:13

Niki, tak jedine si udelat z nejakych prken najezd. Ja musim kocar take vytahnout asi do peti schodu. To ale neni moc. Jenze je dost mozny, ze by si ten najezd mohl nekdo pujcit, vid? :roll:
Ja mam vybrany kocarek, ktery momentalne neni v CR k dispozici, tak snad se to do pul roku zmeni.

• načítám...
880
3.2.11 10:38

No Jani právě toho se bojím bylo mi sousedy řečeno že v kočárkárně neni místo a na chodbě ho fakt nenechám moc se tu krade,takže v 1+1 budu mít eště vtěsnaný kočárek holt nevim jak tohle vyřešit :lol:

• načítám...
880
3.2.11 10:41

a navíc si budu muset koupit stejně uplně obyč.jelokož nejsou prachy občas bych se šla oběsit fakt.No a to eště zítra musím jít do práce fakt super. :cert: :zed: :pocitac:

• načítám...
3802
3.2.11 11:24

Niki, tak to asi moc dobre sousedy nemate. :-( Jak muzou rict, ze neni v kocarkarne misto? To mate plny panelak mimin? Jsou to prece spolecne prostory. Jenze co clovek nadela, co? Zacne delat dusno a druhy den bys mela propichane gumy u kocarku.
Ja jsem rada, ze jsme v baracku, kdyz slysim, co se deje u nasich. :roll: Lidi jsou v dnesni dobe na sebe tak strasne zly, az je mi hanba. Pracovala jsem na poste a nekdy mi z lidi bylo az na bliti, jak se k sobe chovaji. Napr. cela fronta nadavala stare pani, ktera si pomalu uklizela veci. Bylo videt, ze opravdu rychleji nemuze, bylo ji snad devadesat. Hyeny, no.

Jinak Stepa mi tu az radi jak dabel, uz jen semtam zakasle, obcas vysajem nudli. Ven nepujdem urcite az do nedele, pro jistotu. Jen nevim, jak to tu s nim prezijem, pac je docela energetak. :twisted:

Jak je asi Romce v te Praze, doufam, ze priveze dobre zpravy, jake jine by taky vlastne privezla. Mi drzime vsechny palce, co se tu najdou.

• načítám...
880
3.2.11 19:02

No to víš bojím se někdo veme prkna a copak,takže dítko přsunu domu,i bafika a rychle se vrátím pro kočár no nic mi jiného nezbyde.

• načítám...
4.2.11 09:19

ahoj děvčátka, tak píšu info z Prahy, neřekli mě skoro nic nového, pořád to samé,že mimi má zvětšená ledvinky ale že je to pořád v normě, taky tedy ujiŠťovali že se nemám bát a mám být v klidu pokud se to nebude zvětšovat a zůstane to tak jak je tak je to v pořádku,že tam měli také maminku, která měla miminko a ledivnky většené o 2cm a zvládli to v pořádku. za 3 tždny tam mám zase jet, už nás asi budeme musetjezdit do konce těhu, v případě, že by se to zhoršovalo tak by musel být předčasný porod :-( ale to snad ne..
Jinak holky s kočárkem to bude také sranda, máme v baráku také moc schodů tak uvidím jak se s tím popereme :lol:
Jani jsem moc ráda že Štěpa už je zdráv a že řádí jak jak dáblík :cert: :lol:

• načítám...
3802
4.2.11 12:03

Romco, vidis, ze bude vsechno v poradku. Ver miminku a nemej strach. :wink: Je dobre, ze si vas ohlidaji, budes pak klidnejsi.
K tem schodum, mely jsme udelany najezd, ale kdyz uz byl Stepa vetsi, je to opravdu kus chlapa, tak to byla docela fuska s nim sjed a vyjet. Mame ted v planu predelavat chodbu, takze schody budem posunovat do zadu, aby se kocar vesel dolu. Tak jsem zvedava, jestli se to stihneme do porodu. Cas na to je, tak uvidime.

Ja se nacpala salatem z cervene repy, je to mnamka a hlavne je to zdraveeee, plne kyseliny listove. Zbodla jsem celou vetsi repu a je mi krasne v brisku. :dance:

Stepovi jsem pustila jednoho Krtecka a az to dokouka, tak pujde chrnet, tak si maminka udela pohodicku, pokud s nim tedy neusnu v loznici. :roll:

• načítám...
4.2.11 12:15
to já jsem si udělala pěkně rybičku a brambory a zeleninový salá :-D mňam mňam.. jen samotné mi to moc nechutná a horko těžko se přemlouvám do vaření. Taky bych si šla natáhnout nožky, ale mám tu doma práci nad hlavu :nevim: hromadu prádla a nádobí. Jinak miminko už váží 530g tak že už pěkně roste :dance: a taky o sobě dává pěkně znát :-)
cernus píše:
Romco, vidis, ze bude vsechno v poradku. Ver miminku a nemej strach. :wink: Je dobre, ze si vas ohlidaji, budes pak klidnejsi.
K tem schodum, mely jsme udelany najezd, ale kdyz uz byl Stepa vetsi, je to opravdu kus chlapa, tak to byla docela fuska s nim sjed a vyjet. Mame ted v planu predelavat chodbu, takze schody budem posunovat do zadu, aby se kocar vesel dolu. Tak jsem zvedava, jestli se to stihneme do porodu. Cas na to je, tak uvidime.

Ja se nacpala salatem z cervene repy, je to mnamka a hlavne je to zdraveeee, plne kyseliny listove. Zbodla jsem celou vetsi repu a je mi krasne v brisku. :dance:

Stepovi jsem pustila jednoho Krtecka a az to dokouka, tak pujde chrnet, tak si maminka udela pohodicku, pokud s nim tedy neusnu v loznici. :roll:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová