Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
880
10.2.11 11:11
  • načítám...
880
10.2.11 11:18

Další odkazy přidám zítra mám je na notasku.
Tak dámy měla jsem volno od 6.2. do 10.2. a zítra makačenkovat do práce a příjde hygiena ach jo fakt se těšim hned první den a záhul ale už jen 2týdny a jsem doma to budu chodit jen o víkendech. :lol:

• načítám...
10.2.11 11:50
ahoj Niki, uvažujeme také o kočárk Tako :-D :potlesk: , ani nevím víte vůbec co to bude?? a jakou barevnou kombinaci?? My ho půjdeme si v sobotu objednat tam jak jsem posílala ten odkaz. Ale třeba se to ještě změní :lol:
nikilusi píše:
Ahojky dámy,no více méně jsem se rozhodla pro noví kočárek jak jsem posílala odkaz na to Tako.Je to i s autosedačko a hlavně na to je záruka holt se bojím abych nenalítla,mám vše z bazárku a věcičky dědíme po kamarádkách tak mám o vše postaráno,jen náke drobnustky.Pošlu vám sem náké odkazy ju?tak zatím pa :lol:
  • načítám...
880
10.2.11 12:37

a eště tento odkaz
http://www.ma-mi.cz/Akcni_nabidka/

• načítám...
880
10.2.11 12:41

prosím tě pošli ten odkaz eště jednou děkuji a jinak my pokojík dělat nebudem jelikož máme jen 1+1 takže mimčo má smůlu stejně z toho nemá rozum.

• načítám...
880
11.2.11 13:26

Ahoj mě to doktor řekl ve 24tt mimísek se nechtěl ukázat bude to Michal a ty už to Romčo víš co to bude?

• načítám...
880
11.2.11 13:40
  • načítám...
880
11.2.11 13:41
  • načítám...
880
11.2.11 13:42

jukněte se dost užitečne bud si to můžete hodit na plochu ale určitě je to užitečné košile do porodnice a další

• načítám...
11.2.11 16:01

ahojky dámy, tak mám za seboutu glukosu :poblion: fuj fuj fuj, málem jsem to nedala, ke konci už se mě dělalo dost špatně, ale manžílek mě podporoval :lol: a pak odvezl domů a já spala asi 2 hodiny abych se z toho vyspala. Tak v úterý se dovím jak dopadli testy.

Jinak Niki ten odkaz je http://www.kocarky.cz/kontakt.php, jsou tam moc ochotní a docela poradí se vším.

Jak pak jste se dnes vůbec holky měli?? Venku je tak pošmourno, že by člověk zalezl pod peřinu :roll:

• načítám...
880
11.2.11 17:08

no já jsem musela do práce už bohužel,vyřídila sem si ve městě další věci došla sem si na poštu pro balík pro miminečko věcičky a pujdu do hajan už se těším.A zítra leháro jupí. :-D :-P

• načítám...
204
12.2.11 12:07

Ahoj těhulky, jsem taky z Kolína, tak se k vám připojím :-) Jsem ve 32tt, takže to mám za pár (8.dubna) a rodit budu (nejspíš) v Kolíně. Určitě pak podám hlášení, jak to tam vypadá - zvlášť pod novým primařem Tomanem z Nymburka (prý se dost věcí zlepšilo). Čekám holčičku, ale se jménem stále bojujeme :nevim:
Navštívila jsem tam i jeden z předporodních kurzů - pokud hledáte info na netu, tak se nedozvíte nic konkrétního. Výborný je kontakt na paní Rosickou (Eva.Rosicka@nemocnicekolin.cz) - je neskutečně příjemná, ochotná, milá a trpělivá :wink: a sama dává přednost e-mailový komunikaci. Prý si to ráda čte a odpovídá na všechno možné ;-)
Byla jsem tam i na 4D, ale holčička si postavila hlavu a nechtěla se nám ukázat :zed:
Tady je mailík pokud máte zájem o nějaké to info: „Komerční ultrazvuk je na objednání, je vhodná doba 26-30 týdnů, kdy je jak já říkám domodelovaný. Cena foto /asi 3 ks/je 450 Kč, nahrávka na DVD / asi 10 min záznam v pohybu/ je 1000 Kč. Celé miminko by bylo vidět tak kolem 15 týdne.
Kurzy s porodnickou tématikou, beseda a prohlídka porodních sálů je každý sudý týden ve středu od 15.00 hod. Není třeba se objednávat, poplatek je 100 Kč za osobu. 16.2. je lichý týden a bude kurz s tématikou - péče o novorozence. Pokud máte zájem o praktický nácvik dýchání, relaxaci,kondiční cvičení, mohu Vám nabídnout cvičení těhotných v rehabilitačním bazénu každé pondělí do 15.00 hod. Platí se 60 Kč za 1 hodinu. Voda v bazénu je teplá kolem 32 stupňů, je to velmi příjemné. Hezký den přeje Eva Rosická“
Byla jsem na kurzu v sudý týden - ale bez prohlídky sálů, je tam zákaz návštěv kvůli chřipce. Trval tři hodiny, ale hrozně to uteklo, díky zajímavému výkladu a spoustě cenných informací. Hodně věcí už jsem měla z netu, spíš mě zajímalo, jak to chodí konkrétně v KO. Byly jsme tam 4 maminky a dva tatínkové, takže příjemná skupina k diskutování.
Když mi to vyjde, chci se v pondělí kouknout do toho bazénu a tuhle středu se chystáme na péči o novorozence :dance:

• načítám...
3802
12.2.11 12:44

Cauky Devcatka,

byla jsem nejak zaneprazdnena. :oops: Vcera dopoledne tu byla kamaradky a odpoledne jsme byly u babicky na kolaci. Byl moooc mnma mnam. Jinak pocasi vcera bylo priserny, tak alespon dnes sviti slunicko. :dance:

Niki, dekujem za odkazy, vsechny se hodi. :wink:

Pavli, moooc te tu vitam a doufam, ze se jeste nejaka kolinanda nahlasi.
Ja se take chystam v pondeli na plavco, tak se tam trebas potkame, kdyz se tam vypravis.

A jak travite vikend devcata?

• načítám...
880
12.2.11 13:31

Ahojky Jani odpočinkově ne musím uklízet takže ted si nachvilku odpočinu měla jsem náké zařizování a pak pujdu uklízet.Jinak Pavli vítám tě tu a moooc ti děkuji za info.určitě té hodné vrchní pisnu chci jít na oba kurzy ale až v březnu zatím papa :-)

• načítám...
3802
12.2.11 13:57

Jooo, sobotni uklid. :roll: Taky jsem tu dopo poklizela a pak jsme byly se Stepou na zahradce.
Ted Stepi vzbudil, takze odpoledni prochazka je jista. Vubec se mi ale nechce, ja si vzdycky myslim, jak ho utaham a ve finale jsem vyrizena ja a Stepa je do posledni chvile cilouckej. :lol:

Jinak musim potvrdit, ze pani Rosicka je opravdu neskutecne prijemna a hodna. Mit ji u porodu, tak se na nej i tesim. :lol: Uz se na ni tesim v pondeli na plavcu. :dance:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová