Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Niki, ja se to take snazim hazet, ale obcas me to uz pretece. ![]()
Tak to je dobre, ze jsi doma, takze supky dupky do pelisku, teply cajik, vitaminky, topinky s cesnekem a zazvor. ![]()
Romco, to je sebevrazda, bydlet u tchynovic. My tam bydlely rok a pul a buhvi, jestli jsem driv neporodila z toho.
Nemame nejake konflikty, to ne, ale proste kazda mame jine nazory, jinak si vedeme domacnost. Ja snesu hodne, ale asi kdybych mela vic prorizlou pusu, tak by to bylo na ostri noze.
cernus píše:
Niki, ja se to take snazim hazet, ale obcas me to uz pretece.
Tak to je dobre, ze jsi doma, takze supky dupky do pelisku, teply cajik, vitaminky, topinky s cesnekem a zazvor.Romco, to je sebevrazda, bydlet u tchynovic. My tam bydlely rok a pul a buhvi, jestli jsem driv neporodila z toho.
Nemame nejake konflikty, to ne, ale proste kazda mame jine nazory, jinak si vedeme domacnost. Ja snesu hodne, ale asi kdybych mela vic prorizlou pusu, tak by to bylo na ostri noze.
Já s přítelovou mamčou se snesu,ale mám hodně prořízlou pusu takže občas je to mazec.
nikilusi píše:cernus píše:Já s přítelovou mamčou se snesu,ale mám hodně prořízlou pusu takže občas je to mazec.
Niki, ja se to take snazim hazet, ale obcas me to uz pretece.
Tak to je dobre, ze jsi doma, takze supky dupky do pelisku, teply cajik, vitaminky, topinky s cesnekem a zazvor.Romco, to je sebevrazda, bydlet u tchynovic. My tam bydlely rok a pul a buhvi, jestli jsem driv neporodila z toho.
Krasny den devcatky,
tak se musim pochlubit, nasla jsem si noveho kocarkoveho favorita a mam desnou radost. Je to sice dost penez, ale zase vzhledem k vybave a pravdepodobne i kvalite, je to nejaka stara anglicka znacka, co ma tradici uz roku 1877.
http://www.caryfuk.cz/…vany-kocarek
Dnes jsme tu mely kamaradku, tak si Stepa uzil tety a maminka si odpocinula.
Zitra nas ceka dalsi navsteva, tak se tesime, hlavne zase Stepa, vecny milovnik teticek. ![]()
Copak dneska delate? Venku je fakt nadherne, tak snad to vydrzi na odpoledni prochazku.
Ja jsem z nej nadsena, tak uvidime, jestli mi to doma projde.
Urcite bych uzila i ten kolibkovy podstavec. Je to dost penez, ale ta vybava je fakt maximalni. Kdyby se vybral nejaky levnejsi, nakoupila se stejna vybava, tak se tam dostanu taky.
Je ale bes, jak je vybava pro miminko draha.
Nastesti uz toho mam hodne po Stepovi, tak se toho moc uz kupovat nebude.
Jakpak ti dnes je Niki?
no nic moc zlobí mě komp a pujdu si lehnout včera jsem měla horkost a k tomu migrénu úžasný fakt sem si to užila
Ajaj, to neni zrovna pohodicka, vid? Tak si bez odpocinout, ty migreny jsou fakt svinstvo.
Ja doufam, ze tu co jsem mela pred tremi tydny, byla posledni v tehu. Me trochu pomaha, stahnout si hlavu nejakym satkem nebo plenou, poradne to utahnu a trochu se ulevi. Jeste muzes zkusit vypit stavu z jednoho citronu, telo dostane vitaminovy sok a roztahnou se po vit. C cevy. Nejhorsi je, ze v tehu neni moc leku, co se muze, aby se ulevilo.
Jani, kočárek je moc pěkný
a vypadá i dost kvalitně. já jsem po obědě šla na hodinu a půl se psem na procházku tak že jsem trošku i promrzlá hezky je ale trošku ještě chladno
ale už se k nám blíží jaro a léto
![]()
cernus píše:
Ja jsem z nej nadsena, tak uvidime, jestli mi to doma projde.Urcite bych uzila i ten kolibkovy podstavec. Je to dost penez, ale ta vybava je fakt maximalni. Kdyby se vybral nejaky levnejsi, nakoupila se stejna vybava, tak se tam dostanu taky.
Je ale bes, jak je vybava pro miminko draha.Nastesti uz toho mam hodne po Stepovi, tak se toho moc uz kupovat nebude.
Jakpak ti dnes je Niki?
Jeee, to je hezky pokojicek. Ta barevna kombinace vypada luxusne.
To se ma miminko na co tesit, bude se mu tam hezky spinkat. ![]()
Obleceni neni ze zacatku moc potreba, mimco rychle roste a kdyz je toho hodne, tak ani nestihnes vsechno pouzit.
Ja uz koupim jen par kousku na paradu, aby bylo neco noveho, jinak bude mit mimco vsechno po Stepovi. Holcicka v modrem jde, kluk v ruzovem je nemyslitelny.
Navic ja ani neholduju ruzovym bombonkovym holcickam, takze to mam jednoduche.
Jo, jeste jsem se vcera v nemocnici nahlasila na tehu plavani, tak jsem zvedava. Je to kazde pondeli od 15:00, uz se docela tesim. Chtela jsem chodit uz minule, ale bylo plno a v tehotenstvi nemam moc duvery v Plavecak, tak snad ted uz chodit budu.
Holky jak koukáte na kočárky z bazaru nebo po náké mamče,já bych radši noví,ale občas jsou dost drahé.No uvidím eště hodím o tom řeč s mamkou a uvidím . ![]()
Niki,
mi koupily starsi lehky sportacek ted Stepovi, protoze jsme meli priserne golfky, ktere nesly uridit, ale pro mimi bych asi nic starsiho nekoupila.
A to po tom, co jsme prodaly nas prvni kocar, jeste ted je mi za to hanba. Ne kazdy ho prodava, protoze ho uz nepotrebuje, a to proste nepoznas. Taky zalezi na tom, jak casto se s kocarem jezdilo, protoze treba nase kocary jezdily od rana do vecera, po vsech moznych terenech. A to je hodne znat, bohuzel ne na prvni pohled a ne vsechny kocary jsou ted na takovou zatez delane, bohuzel.
Takze starsi bych koupila jedine od nekoho koho znam, abych vedela, jak s nim byl spokojeny, jak s nim zachazel a kolik s nim najezdil.
Tak to tak za me k tematu. ![]()
My dnes jdeme k nasim, tak tesim, bude dobry obidek a ja si krasne odpocinu. Vecer pak me budou cekat jarni zavitky, mnam mnam, uz se tesim. ![]()
Dobré poledne dámy
, tak já jsem si včera objednala noční košile s županem, už se horko těžko do normálního dostanu
Ted koukám po výbavičce, ale je to těžký nevím kolik toho vybrat a budu muset koupit vše nové, jelikož mimi nemá po kom dědit, ale našla jsem pěkné stránky na oblečky a není to tak drahé
. Zítra jdu na tu glukosu, nakonec tam se mnou pojede manžel, pak tam se mnou počká a odveze mě domů ale pak zase budu sama. Tak mě držte palečky at to zvládnu a není mě moc špatně ![]()
Ahojky dámy,no více méně jsem se rozhodla pro noví kočárek jak jsem posílala odkaz na to Tako.Je to i s autosedačko a hlavně na to je záruka holt se bojím abych nenalítla,mám vše z bazárku a věcičky dědíme po kamarádkách tak mám o vše postaráno,jen náke drobnustky.Pošlu vám sem náké odkazy ju?tak zatím pa ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat