Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
204
12.2.11 14:31

Děkuju vám za přivítání :oops: Koukám, že sobota je ve většině domácností úklidová :lol: Ale dneska mě to sluníčko volá ven, takže vezmu kocoura a půjdeme se projít. Pak udělám štrudlik a dám si k tomu ovocný čaj, nožky hodím nahoru a zaručeně to zalomím :lol:
Romčo, malá má taky dilataci ledvinový pánvičky. Ve 20tt nás dr upozornila, že tam nějaký nález je, ale že je to normální. Nikdo to nehlídal. Až teď na 3.screeningu si nás pozvali znovu, aby to zkontrolovali. Takže jsem v pondělí mooc zvědavá.
Cernus psala jsi, že chodíš k Dr Šedivému, nevíš, jestli bere nové pacientky? Hledám někoho v Kolíně :nevim: A byl mi doporučený tenhle, Dvořák a rozmýšlím i kliniku v Břízách.
Jinak s kočárkem máme těžké dilema :think: http://www.slune-cz.cz/…set-xa-xiii/ (to byl od začátku můj favorit - snadno ovladatelný, velké korbičky, a ty doplňky :palec:) a nebo http://www.autosedacky-postylky.cz/…-01/d-70536/ (je mnohem větší, vypadá stabilněji a má perfektní pérování). Neslyšela jste o něm některá? Sháním info, ale na netu toho moc není, je to relativně nový kus. Díky.

• načítám...
3802
12.2.11 14:40

Pavli, to netusim, ale jestli chces, muzu ti na nej pisnout cislo a v pondeli si tam muzes zavolat. Ja jsem s nim spokojena. :wink:
Jedna kamaradka chodila k nejake dr. do te kliniky v Brizach a moc spokojena nebyla. :nevim:
Nechces hodit par kousku strudliku k nam na Zalabi? :lol:

Jinak za sebe muzu doporucit X lander, mi mame sporat, ale z roku 2009 a jsme spokojeny. Nevim jak ted, ale pred tim mely dost male korby, ale sportak je fakt super a ted ty nove jsou jeste vymakanejsi.

• načítám...
204
12.2.11 15:15

Cernus, v pondělí tam budu volat, já jen jestli náhodou nevíš. Díky. Trošku se bojím chlapa jako doktora, ale snad si zvyknu :oops: Štrudlik ještě není dopečený a už je rozdaný :mrgreen: přítel se po něm může utlouct a navíc čekám, že se přijedou podívat rodiče…příště dám vědět předem a napeču víc a můžeš dorazit - jsi skoro sousedka. Jsem taky na Zálabí.

• načítám...
3802
12.2.11 16:36

Teeeda, fakt? Mi bydlime v Okruzni, kousek od aut. zastavky Veltrubska. :lol:

Ja myslim, ze kdyz jsi z Kolina, ze by te Sedivy vzal. :wink:
Ja pred Sedivym chodila ke Galistlove, a to byla hruza. Z chlapu jsem mela vzdycky take hruzu, ale uplne zbytecne a urcite chlap jako doktor je lepsi. Tak se neboj. :wink:

• načítám...
204
12.2.11 17:46

Tady kousek je zastávka Tatradomy :mavam:
Já si taky myslím, že by to nemělo být nijak hrozné odhalit se před chlapem, jde jen o zvyk…

• načítám...
880
12.2.11 21:01
  • načítám...
204
12.2.11 21:16

Nikilusi :palec: Tam mají hezký výběr kočárků. Mluvilo se tu o Taku, ten tam taky mají. A docela často potkávám Aro a V-Max (http://www.kocarky-vydeko.cz/…y/stranka/3/). Jsou tam moc ochotné mladé prodavačky, všechno ukážou, předvedou :wink:

• načítám...
13.2.11 09:25

Ahoj Pavli,

tak to jsi mě docela uklidnila, že nejsem v tom sama, uričtě to bude vše v pohodě s těma ledvinkama. Jinak já chodím k Mudr Janečkové v Břízách a musím doporučit !!! Moc milá a příjemná a pacientky nové bere :lol:
PavlinaFl píše:
Děkuju vám za přivítání :oops: Koukám, že sobota je ve většině domácností úklidová :lol: Ale dneska mě to sluníčko volá ven, takže vezmu kocoura a půjdeme se projít. Pak udělám štrudlik a dám si k tomu ovocný čaj, nožky hodím nahoru a zaručeně to zalomím :lol:
Romčo, malá má taky dilataci ledvinový pánvičky. Ve 20tt nás dr upozornila, že tam nějaký nález je, ale že je to normální. Nikdo to nehlídal. Až teď na 3.screeningu si nás pozvali znovu, aby to zkontrolovali. Takže jsem v pondělí mooc zvědavá.
Cernus psala jsi, že chodíš k Dr Šedivému, nevíš, jestli bere nové pacientky? Hledám někoho v Kolíně :nevim: A byl mi doporučený tenhle, Dvořák a rozmýšlím i kliniku v Břízách.
Jinak s kočárkem máme těžké dilema :think: http://www.slune-cz.cz/…set-xa-xiii/ (to byl od začátku můj favorit - snadno ovladatelný, velké korbičky, a ty doplňky :palec:) a nebo http://www.autosedacky-postylky.cz/…-01/d-70536/ (je mnohem větší, vypadá stabilněji a má perfektní pérování). Neslyšela jste o něm některá? Sháním info, ale na netu toho moc není, je to relativně nový kus. Díky.
  • načítám...
13.2.11 09:46

Jinak vám přeji krásnou neděli dámy :kytka: :kytka:, dnes mě také čeká úklid a vaření :-( ale vůbec se mě nechce nic dělt dnes je venku tak pošmourno tak snad se to vyčasí a bude svítit sluníčko.
Pavli: já bohužel z přímo z Kolína nejsem, ale to plavání zní lákavě, tak se možná k vám přidám, bohužel mám hroší dopravu do Kolína ještě to tu moc neznám :nevim:

• načítám...
880
13.2.11 11:13

Romčo taky jsem uvažovala o tom plavání,ale nevím,jelikož se mi fakt špatně dýchá a bolí mě na žebrech.No malej asi bude po tatinkovy obr.Jinak včera jsem opět málem jela na pohotovost dýchalo se mi špatně a do toho strašné bolesti břicha no ale v poho,nák sem to zaspala,ale usínám až kolem třetí nemohu dříve zabrat a vstávám až na devátou už se fakt těšim až budu doma a vyspím se než teda porodim. :evil:

• načítám...
13.2.11 11:18
já mám také Niki problémy s dýcháním a když sedím tak mě bolí pod prsem na žebrech, vždy musím zvedat ruce a rozdýchat to :roll: zase si říkám že to koupání by mi mohlo pomoci. No jak si viděla tak manžel ani já vysoký nejsme, tak že neví zda to bude tím spíš jak se tam vytváří vzduch. Každou noc musím mít otevřené okono jinak bych se asi udusila. Tak se opatruj a odpočívej :wink:
nikilusi píše:
Romčo taky jsem uvažovala o tom plavání,ale nevím,jelikož se mi fakt špatně dýchá a bolí mě na žebrech.No malej asi bude po tatinkovy obr.Jinak včera jsem opět málem jela na pohotovost dýchalo se mi špatně a do toho strašné bolesti břicha no ale v poho,nák sem to zaspala,ale usínám až kolem třetí nemohu dříve zabrat a vstávám až na devátou už se fakt těšim až budu doma a vyspím se než teda porodim. :evil:
  • načítám...
204
13.2.11 13:09

Romčo, díky, tak nejdřív zkusím pány doktory a pak se vrhnu na Břízy :-D Je škoda, že MHD nezajíždí až do Třech Dvorů - je to kousek a myslím, že by to dost lidí ocenilo :think:
Nikilusi, ono to plavání vážně pomáhá, protože Tě nadnáší a můžeš se „normálně“ hýbat. Mám doma velikou vanu a teď v ní trávím doost času (to se pak nedoplatím vody :cry: ). Vůbec nic mě tam nebolí, skoro plavu a cvičím s kyčlema a kolenama, protože to bude asi ještě zajímavý :zed: Navíc s miminkem už to budou jen rychlé sprchy :lol:
Jinak vanu mají i v KO porodnici, ale prý není moc využívaná. Tak nad tím přemýšlím - když teda ze mě nepoteče plodovka, klidně se tam mezi monitorama naložím do teplý vody :wink:

• načítám...
20779
14.4.12 19:25

Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Holky od Kolína :kytka:

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová