Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Děkuju vám za přivítání
Koukám, že sobota je ve většině domácností úklidová
Ale dneska mě to sluníčko volá ven, takže vezmu kocoura a půjdeme se projít. Pak udělám štrudlik a dám si k tomu ovocný čaj, nožky hodím nahoru a zaručeně to zalomím ![]()
Romčo, malá má taky dilataci ledvinový pánvičky. Ve 20tt nás dr upozornila, že tam nějaký nález je, ale že je to normální. Nikdo to nehlídal. Až teď na 3.screeningu si nás pozvali znovu, aby to zkontrolovali. Takže jsem v pondělí mooc zvědavá.
Cernus psala jsi, že chodíš k Dr Šedivému, nevíš, jestli bere nové pacientky? Hledám někoho v Kolíně
A byl mi doporučený tenhle, Dvořák a rozmýšlím i kliniku v Břízách.
Jinak s kočárkem máme těžké dilema
http://www.slune-cz.cz/…set-xa-xiii/ (to byl od začátku můj favorit - snadno ovladatelný, velké korbičky, a ty doplňky
) a nebo http://www.autosedacky-postylky.cz/…-01/d-70536/ (je mnohem větší, vypadá stabilněji a má perfektní pérování). Neslyšela jste o něm některá? Sháním info, ale na netu toho moc není, je to relativně nový kus. Díky.
Pavli, to netusim, ale jestli chces, muzu ti na nej pisnout cislo a v pondeli si tam muzes zavolat. Ja jsem s nim spokojena. ![]()
Jedna kamaradka chodila k nejake dr. do te kliniky v Brizach a moc spokojena nebyla. ![]()
Nechces hodit par kousku strudliku k nam na Zalabi? ![]()
Jinak za sebe muzu doporucit X lander, mi mame sporat, ale z roku 2009 a jsme spokojeny. Nevim jak ted, ale pred tim mely dost male korby, ale sportak je fakt super a ted ty nove jsou jeste vymakanejsi.
Cernus, v pondělí tam budu volat, já jen jestli náhodou nevíš. Díky. Trošku se bojím chlapa jako doktora, ale snad si zvyknu
Štrudlik ještě není dopečený a už je rozdaný
přítel se po něm může utlouct a navíc čekám, že se přijedou podívat rodiče…příště dám vědět předem a napeču víc a můžeš dorazit - jsi skoro sousedka. Jsem taky na Zálabí.
Teeeda, fakt? Mi bydlime v Okruzni, kousek od aut. zastavky Veltrubska. ![]()
Ja myslim, ze kdyz jsi z Kolina, ze by te Sedivy vzal. ![]()
Ja pred Sedivym chodila ke Galistlove, a to byla hruza. Z chlapu jsem mela vzdycky take hruzu, ale uplne zbytecne a urcite chlap jako doktor je lepsi. Tak se neboj. ![]()
Tady kousek je zastávka Tatradomy ![]()
Já si taky myslím, že by to nemělo být nijak hrozné odhalit se před chlapem, jde jen o zvyk…
Nikilusi
Tam mají hezký výběr kočárků. Mluvilo se tu o Taku, ten tam taky mají. A docela často potkávám Aro a V-Max (http://www.kocarky-vydeko.cz/…y/stranka/3/). Jsou tam moc ochotné mladé prodavačky, všechno ukážou, předvedou ![]()
Ahoj Pavli,
tak to jsi mě docela uklidnila, že nejsem v tom sama, uričtě to bude vše v pohodě s těma ledvinkama. Jinak já chodím k Mudr Janečkové v Břízách a musím doporučit !!! Moc milá a příjemná a pacientky nové berePavlinaFl píše:
Děkuju vám za přivítáníKoukám, že sobota je ve většině domácností úklidová
Ale dneska mě to sluníčko volá ven, takže vezmu kocoura a půjdeme se projít. Pak udělám štrudlik a dám si k tomu ovocný čaj, nožky hodím nahoru a zaručeně to zalomím
Romčo, malá má taky dilataci ledvinový pánvičky. Ve 20tt nás dr upozornila, že tam nějaký nález je, ale že je to normální. Nikdo to nehlídal. Až teď na 3.screeningu si nás pozvali znovu, aby to zkontrolovali. Takže jsem v pondělí mooc zvědavá.
Cernus psala jsi, že chodíš k Dr Šedivému, nevíš, jestli bere nové pacientky? Hledám někoho v KolíněA byl mi doporučený tenhle, Dvořák a rozmýšlím i kliniku v Břízách.
Jinak s kočárkem máme těžké dilemahttp://www.slune-cz.cz/…set-xa-xiii/ (to byl od začátku můj favorit - snadno ovladatelný, velké korbičky, a ty doplňky
) a nebo http://www.autosedacky-postylky.cz/…-01/d-70536/ (je mnohem větší, vypadá stabilněji a má perfektní pérování). Neslyšela jste o něm některá? Sháním info, ale na netu toho moc není, je to relativně nový kus. Díky.
Jinak vám přeji krásnou neděli dámy
, dnes mě také čeká úklid a vaření
ale vůbec se mě nechce nic dělt dnes je venku tak pošmourno tak snad se to vyčasí a bude svítit sluníčko.
Pavli: já bohužel z přímo z Kolína nejsem, ale to plavání zní lákavě, tak se možná k vám přidám, bohužel mám hroší dopravu do Kolína ještě to tu moc neznám ![]()
Romčo taky jsem uvažovala o tom plavání,ale nevím,jelikož se mi fakt špatně dýchá a bolí mě na žebrech.No malej asi bude po tatinkovy obr.Jinak včera jsem opět málem jela na pohotovost dýchalo se mi špatně a do toho strašné bolesti břicha no ale v poho,nák sem to zaspala,ale usínám až kolem třetí nemohu dříve zabrat a vstávám až na devátou už se fakt těšim až budu doma a vyspím se než teda porodim. ![]()
nikilusi píše:
Romčo taky jsem uvažovala o tom plavání,ale nevím,jelikož se mi fakt špatně dýchá a bolí mě na žebrech.No malej asi bude po tatinkovy obr.Jinak včera jsem opět málem jela na pohotovost dýchalo se mi špatně a do toho strašné bolesti břicha no ale v poho,nák sem to zaspala,ale usínám až kolem třetí nemohu dříve zabrat a vstávám až na devátou už se fakt těšim až budu doma a vyspím se než teda porodim.
Romčo, díky, tak nejdřív zkusím pány doktory a pak se vrhnu na Břízy
Je škoda, že MHD nezajíždí až do Třech Dvorů - je to kousek a myslím, že by to dost lidí ocenilo ![]()
Nikilusi, ono to plavání vážně pomáhá, protože Tě nadnáší a můžeš se „normálně“ hýbat. Mám doma velikou vanu a teď v ní trávím doost času (to se pak nedoplatím vody
). Vůbec nic mě tam nebolí, skoro plavu a cvičím s kyčlema a kolenama, protože to bude asi ještě zajímavý
Navíc s miminkem už to budou jen rychlé sprchy ![]()
Jinak vanu mají i v KO porodnici, ale prý není moc využívaná. Tak nad tím přemýšlím - když teda ze mě nepoteče plodovka, klidně se tam mezi monitorama naložím do teplý vody ![]()
Diskuse byla na žádost uzamknuta a pokračuje v uzavřené skupině Holky od Kolína ![]()
Tereza
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat