Kolín

• Fotoalbum (361)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3802
27.1.11 15:08

Jj, jen si vechno poradne priprav. Ja rodila o tri tydny driv, do toho jsme se stehovaly, takze jsem porod a navrat z porodnice mela fakt trochu hekticky. :lol: Rikala jsem si, ze pripravy dokoncim az se prestehujem, ale nejak to nevyslo. :lol: Posledni noc ve starem bydleni mi praskla voda a uz to jelo. 8-o

Ja uz mam raubire vzhuru, tak posvacime a vyrazime do ulic, abych ho trochu unavila. :lol:

Uz mas vybrany kocarek?

• načítám...
29.1.11 15:02

ahoj Jani, přeji krásný slunečný víkend :kytka: . Včera jsem se nedostala vůbec na net, bylo to dost náročné, měla jsem samé běhání po doktorech a pak jsem jela s manželem k mojim rodičům do Prahy a do práce odevzdat neschopenku 8-) . Také jsem ráno byla na tom velkém ultrazvuku a moc mě nepotěšili :nevim: mám tam zase jít v pondělí něco se jim nezdálo, prý má zvětšené „ledviny“ nevím přesně :oops: .. prý je to pořád v normě, ale přesto mě chtějí znovu prohlédnout v pondělí :cry: snad to bude všechno v pořádku mám docela strach. Také jsem byla po ultrazvuku u své gynekoložky a ta mě říkala že mám být klidu a že je to normální stav a že to ty miminka mívají ale že pro jistotu mě budou dělat ten ultra. znovu a že je možné že mě pošlou na kliniku do Prahy aby se na to podívali. Tak uvidíme, za 14 dní musím také na cukrovku .. :zed: tak alespon zjistím kde to v té nemocinici je. Manžel pěkně si šel ven užvat naší psí ratolest a já mám ted chvíli haváááááj :dance: :dance:

Kočárek už jsem vybírali a něco jsme předběžně vybrali ale je to 3 měsíce na zpět, tak je možné že ještě se nakonec rozhodnem pro jiný ale také tam budeme muset zajet a už ho objednat.

• načítám...
3802
29.1.11 15:17

Ahoj Romco,

neboj, uvidis, ze vsechno bude v poradku, presne jak rikala tva doktorka, jen si vas pohlidaji, prohlidnou, pro jistotu. Jen se ale clovek zbytecne vyplasi, vid?
Na test na cukrovku se netesim, pul dne clovek neji a to je pro me uplna katastrofa. :roll: Jestli se to nezmenilo, tak na tu cukrovku se chodilo do odberoveho centra, kde jsi uz urcite na odberech byla.
Ja jdu na kontrolu ted v utery, je to prvni kontrola s odbery, takze nesmim zapomenout na ranni moc. To zas bude akce se Stepou. :lol: Se bude ptat, co to maminka dela, proc to dela a bude chtit pomahat urcite. :roll: :lol:

Mi ted mame s tatinkem klidecek, Stepa odjel s nasima na vylet, tak si to musime uzit. V posledni dobe je jak z divokych vajec, tak je to dost narocne.

Ja mam kocarek na druhe mimco vybrany uz asi rok, ale ted jsem zjistila, ze je od tohoto tydne v cele CR nedostupny, tak jsem z toho zoufala. :-( Jeste se mi libi dva, ale je to uz vyssi cenovy hranice, tak ty mi urco neprojdou. :roll:

Tak se opatrujte a netrap se tim ultrazvukem, bude to v poradku, uvidis. :wink:

• načítám...
29.1.11 15:35

děkuji za podporu, snažím se na to nemyslet :roll: uvidím v to pondělí jak to dopadne, na žádných odběrech jsem ještě nebyla, všechny mě vždy dělali u gynekoložky od krve přes moč. Sestra mě říkala, že je to u vrátnice .. tak snad to tam najdu :lol: a aspon zjistím jak tam mají ordinační dobu.
Ted zjištuji že už nemám skoro nic na sebe :nevim: at zkouším jak skouším už se do ničeho nedostávám, mám tedy koupené těhu kalohoty :lol: a ještě že je mám ale do triček a svetrů už se nedostanu, tak tu koukám po netu, kde co mají a že bych si ze dvě trička koupila udělala si radost :andel: ale zatím marně, v Kolíně asi žádný obchod s těhu móou není co?? Asi na konec budu muset zajet do Prahy i když tak je to také bída :-( , jsem si říkala že snad si po mateřský otevřu krámek aby mohli maminy v Kolíně také chodit pohodlně oblečené :lol:

• načítám...
3802
29.1.11 16:13

Tak to mas jeste dobre, ja se ve svem zacatecnim 10tt nevejdu uz ani do jednech kalhot. :roll: Nejak brzy se mi kuly brisko, asi jak to tam mam vsechno povolene, vytahane po Stepovi. Takze ja uz nosi tehu kalhoty z prvniho tehu a jeste asi mrknu na jedny, abych mela na stridacku.
Pujdu se podivat do bazarku Kacenka na sidlisti, snad tam neco bude.
Myslim, ze i nejake tehu obleceni maji v Kourimce v detskem obchudku Daniela, ale tam to bude drahe a jestli jsi nic neobjevila na netu, tak tam taky moc neporidis. Navic bych te predtim kramem docela varovala, jsou tam desne prijemny a vstricny, kdyz nakupujes, ale jakmile mas se zbozim problem, nedejboze reklamaci, to najednou otoci. :evil:
Jj, to odberove centrum je u vratnice, jde se po takovych schudkach. Jsou tam od rana do odpoledne, nijak se tam neobjednavas, jen si tam s doporucenim dojdes.

• načítám...
29.1.11 16:21

Děkuji za info, :-D to je co jsem potřebovala, mít někoho kdo mě poradí a případně navede :mrgreen: , snad nevadí že jsem si tě dala do přátel :oops: Sand pořídím něco v Praze. Já za své těhu zatím přibrala jen 2 kg ale už to začíná pomalu lést nahoru, a jsem spíš ráda, že to tak je.. nejsem žádná vyzábliknka tak že zásoby jsem již měla uschované :lol: :dance: Manžílek si mě pěkně vykrmil něchtěl žádné tiňtítko :roll: Snad to s tou cukrovkou zvládnu :nevim: slyšela jsem a četla jsem že je to hnus, to že nebudu baštit není tak hrozné to i vydržím teda snad, ale tu vodu ..hmm..
Co ty Jani jak si to zvládala ty??

• načítám...
3802
29.1.11 16:32

Za sebe muzu rict, ze vypiti vody v pohode, je to proste sladka voda, takova limonada. Ja prave spatne nesla ten prazdny zaludek. Nemyslela jsem na nic jineho, nez az se poradne nacpu. :lol:
To jsi sikulka, ze jsi zatim pribrala jen 2 kilca. U Stepi jsem pribrala 13kg, coz je taky docela v pohodicce, tak doufam, ze ani ted to nebude vic.
To vis, ze nevadi, ze sis me dala do pratel. :wink:
Kdybys cokoliv potrebovovala po Koline najit, radi pomuzeme, poradime. :wink:
Ja sedim uz dobu u pc a zoufale hledam ten svuj vysneny kocar a vypada to, ze ho snad budu muset objednat z ameriky. :roll: Ch jo.
Pujdu neco pokutit, i kdyz se mi ale vuuubec nic nechce delat. :oops: Jsem dnes nejaka lemra lina. :lol:

• načítám...
880
29.1.11 17:35

cukrovka

Ahojky jukni u pracáku v Kolíně je dětský bazárek Smajlík mají tam i těhu oblečení a jiné věci opravdu krásné.Jinak test na cukrovku mám za sebou a uplně v poho.něco jako hodně přeslazený čaj a pokud se ti nedělá špatně při odběru krve tak je to v poho.Omlouvám se že sem chodím takhle málo ale eště pracuji tak nestíhám,ale vše napravím.Zatím papa
leze na mě chřipka a je mi zle ach jo.
Romčo už víš co budeš mít?a kolik jste přibrali já zatím asi 8-10kg a už se nemůžu vejít do ničeho.Těhu kalhoty mám dvoje a supr,akorát jsou lepší s gumou mám s upletem aby mě to neškrtilo a kloužou mi po pupíku. :zed: :poblion: :-)

• načítám...
3802
29.1.11 17:52

Niki, takze tehu obleceni maji i ve Smajlikovi? Tak to tam taky musim vyrazit.
Ja zatim pribrala jen kilo, ale ja jsem oproti vam v zacatku. Ale pocitam s tim, ze nepriberu vic jak 13kg jako u prvniho tehu. Tak jsem zvedava. :lol:
Jestli na tebe leze chripka, tak hodne cesnekuj, hodne ovoce a je super zazvor nastrouhany, z toho vymackat stavu, tu smichat se stavou z citronu a s medem. To je nase rodinna medicina. :lol: A urcite to neprechazej, ale poradne to vylez. :wink:

• načítám...
880
29.1.11 18:21
cernus píše:
Niki, takze tehu obleceni maji i ve Smajlikovi? Tak to tam taky musim vyrazit.
Ja zatim pribrala jen kilo, ale ja jsem oproti vam v zacatku. Ale pocitam s tim, ze nepriberu vic jak 13kg jako u prvniho tehu. Tak jsem zvedava. :lol:
Jestli na tebe leze chripka, tak hodne cesnekuj, hodne ovoce a je super zazvor nastrouhany, z toho vymackat stavu, tu smichat se stavou z citronu a s medem. To je nase rodinna medicina. :lol: A urcite to neprechazej, ale poradne to vylez. :wink:

Neboj kdyby bylo nejhůř určitě zalezu do postele.Jasně těhu oblečení mají i ve Smajlíkovy,minimalně asi 4kalhoty a nákou tuniku hezké věci opravdu,kdybys to tam nemohla najít pani je moc ochotná možná až moc :lol: .Jinak u hospody na Barborce je noví bazárek a tam mají povlečení do postýlek atd.A další mě ted nenapadaj no jo jdu si lehnout neni mi njlíp ahojky :poblion:

• načítám...
3802
29.1.11 18:26

Tak papa a poradne se kuryruj. :mavam:

• načítám...
29.1.11 19:22

ahoj NIkilusi, tak to jsi mě uklidnila že to není zase tak hroznzý uf uf, moc jste mě holiky potěšily. :dance: tak uvidím, pak vám řeknu :lol: . Děkuji za typ na to oblečení zkusím se tam podívat. Zatím mám nahoře poze 2kg :dance: :dance: ,ale jak jsem psala již Janě, nejsem žádné tiňtítko tak že zásoby už byly :lol: .
Jinak pohlaví nevíme bude to překvápko :?: Já jsem to chtěla vědět, ale manžel ne, tak s ním budu držet basu :-D .Jinak já jsem do ted také pracovala,ale nakonec jsem si nechala napsat neschopenku dost mě bolí záda. Tak se pěkně vykurýruj a at jsi pořádně zdravaá :kytka:
Holiky nevíte jak je to s registrací v porodnici?? :nevim: Musím tam zajet a zeregistrovat se nebo nějak jinak? Prosím o radu :kytka:.

nikilusi píše:
Ahojky jukni u pracáku v Kolíně je dětský bazárek Smajlík mají tam i těhu oblečení a jiné věci opravdu krásné.Jinak test na cukrovku mám za sebou a uplně v poho.něco jako hodně přeslazený čaj a pokud se ti nedělá špatně při odběru krve tak je to v poho.Omlouvám se že sem chodím takhle málo ale eště pracuji tak nestíhám,ale vše napravím.Zatím papa
leze na mě chřipka a je mi zle ach jo.
Romčo už víš co budeš mít?a kolik jste přibrali já zatím asi 8-10kg a už se nemůžu vejít do ničeho.Těhu kalhoty mám dvoje a supr,akorát jsou lepší s gumou mám s upletem aby mě to neškrtilo a kloužou mi po pupíku. :zed: :poblion: :-)
  • načítám...
3802
29.1.11 20:20

Romco, za me nebyla potreba zadna registrace, jen se snad v 36tt musel dojit sespsat do porodnice porodopis. Tak se to snad nezmenilo. To je hruza, jak jsem spoustu veci za ty tri roky zapomela. :oops:
Pani, ja bych asi to prekvapeni do porodu nevydrzela. Jsem desne zvedava, kdo ze se mi v brisku ukryva. :lol: Typuju, ze to bude zase kluk, tak jsem zvedava.
Pro dnesek se uz asi rozloucim, soupnu si do trouby popcorn, pustime si pritelem nejaky filmecek a pak supky do hajan.

Tak dobrou nooooc, krasne sny a zase ziiiiitra. :huban: :mavam:

• načítám...
880
30.1.11 11:31

Dobré ráno dámy
No tak sice mě trochu bolí v krku ale jinak včera to byl silný migrenoví záchvat.Já vim ohledně porodnice o předporodním kurzu a jinak vůbec nic.Takže pujdem na kurz a zeptáme se.
Romčo prosím tě sem sklerotik v kolikátém jsi týdnu?
Jani ty bydlíš tady někde v Kolíně vid?
Já chci chodit do práce do konce února a pak už být doma snad na mateřské to taky musím vyzistit.Holky nevíte kolik se platí tady v Kolíně za psa jako poplatek myslím,já si až teprve ted i s mimísem vyběhávám trvalé bydliště,musím tady přihlásit naší čubinku a hlavně musím na socialku a na matriku děs opravdu se mi chce.Tak zatím papa zas přijdu jdu trochu poklidit
Jo Jani kdy je vidět ručička atd,když dítě kope?já jsem v 27tt a sice Michal-Míšánek kope o 106 ale zatím to takhle vidět nebylo. :dance: :nevim:

• načítám...
3802
30.1.11 12:26

Niki, jj, bydlim v primo v Koline, konkretne na Zalabi.
O migrenach vim sve, ja ji mela minuly tyden v sobotu, odpoledne jsem prozvracela, fuj fuj. Takze te uprimne lituju, je to pekne svinstvo. :roll:
S tema kopaneckama si to moc nepamatuju, bylo to bud zhruba nejak jako jsi ty ted, spis ale dele. Byla to sranda, jak se objevovaly ruzne boule po brisku, nekdy jsem i mela uplne brisko ke strane, jak asi Stepik vystrcil zadecek. :lol:
Na materskou se chodi 6-8 tydnu pred porodem. Mi minuly rok platily za Agus 200kc a bydlime v rodinem domku. Ted si mi to uplne pripomela, letos jsem tam jeste nebyla. :oops:

Kdepak mame dneska Romcu?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová