Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No fakt asi ne…
nějaká místní rarita? To šlo asi kolem mně…
Milena malinká… no moc ne, tak akorát, asi jako já… ![]()
Barča bydlela když zajíždíš do ulice tak po levé straně druhý dům. a kremláčkovi až někde na konci ulice jestli se nemýlím.
Jojo, Kremláčkovi až na konci a my taky, v takový barabizně na spadnutí, to jsme se někam nastěhovali…
![]()
Tu Báru teda znám max. od vidění. A někde tam i bejval sekáč, na tý levý straně, možná zrovna v jejich baráku, nebo hned vedle. ![]()
tak to fakt nevím
fakt je že já tam chodila akorát do školky a pak juchů do jihlavy a už sem jezdila jen na víkendy a prázdniny k dědovi a babičce.
Tak to jsme se minuly o hodně let…
Já tam občas jezdím i teď, máma je v tom pečovateláku na konci Luk, jak se jede na Jeclov. Vlastně vedle čs. armády…
ale málo tam jezdíme, spíš jezdí máma za náma. ![]()
Barbánku - mrkla jsem Ti na webík dětí a máš tam moc pěkné fotky. Dětičky se Vám moc povedly
.
S Monikou sem chodila na základku
Sem dobrá protože juču znám jen z pár fotek a poznala sem jí.Jak se jim daří? Co MC?
Tak to jsi fakt dobrá! ![]()
No vidíš, Monika si vzala mýho bráchu…
a pakže nenajdem žádnýho společnýho známýho… ![]()
MC snad dobrý, i když teď ho na chvilku zavře, nastupuje totiž do práce, ale jen na 3 měsíce, zástup za nemoc. Pak to poběží dál.
Monča v práci a brácha bude doma s těma raubířema, to bude docela sranda… ![]()
No můj manžel byl taky svýho času na mateřský , proč ne… Pak mají daleko bližší vztah k dětem
To máš pravdu, ono jim to hodně prospěje. Brácha nebude vysloveně pořád doma, upraví si práci tak aby se vždycky doma vystřídali a co nebudou zvládat (když bude Monča v práci dýl a brácha bude muset jet), tak maj holku na hlídání. Ty 3 měsíce to zvládnou… ![]()
Mám vypitou raní kávu, děti už se nezdravě ozývají, tak jdu k nim, nakouknu zas večer! ![]()
milena … hodně malinká? znám. A tonča
tak kolem 50tky a deset dětí , neříkej že neznáš