Jihlava

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
14.11.09 18:35

milena … hodně malinká? znám. A tonča :lol: :lol: tak kolem 50tky a deset dětí , neříkej že neznáš :lol:

• Citovat
  • Upravit
6153
14.11.09 18:38

No fakt asi ne… :roll: nějaká místní rarita? To šlo asi kolem mně…
Milena malinká… no moc ne, tak akorát, asi jako já… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.11.09 18:57

Barča bydlela když zajíždíš do ulice tak po levé straně druhý dům. a kremláčkovi až někde na konci ulice jestli se nemýlím.

• Citovat
  • Upravit
6153
14.11.09 19:03

Jojo, Kremláčkovi až na konci a my taky, v takový barabizně na spadnutí, to jsme se někam nastěhovali… :roll: :-?
Tu Báru teda znám max. od vidění. A někde tam i bejval sekáč, na tý levý straně, možná zrovna v jejich baráku, nebo hned vedle. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.11.09 19:59

tak to fakt nevím :nevim: fakt je že já tam chodila akorát do školky a pak juchů do jihlavy a už sem jezdila jen na víkendy a prázdniny k dědovi a babičce.

• Citovat
  • Upravit
6153
14.11.09 20:27

Tak to jsme se minuly o hodně let… :lol: Já tam občas jezdím i teď, máma je v tom pečovateláku na konci Luk, jak se jede na Jeclov. Vlastně vedle čs. armády… :lol: ale málo tam jezdíme, spíš jezdí máma za náma. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.11.09 08:07

Ahoj holky, krásné ránko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.11.09 08:09

Barbánku - mrkla jsem Ti na webík dětí a máš tam moc pěkné fotky. Dětičky se Vám moc povedly :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
15.11.09 08:23

barbánku na fotkách byla Julča…není náhodou Kolářová?

• Citovat
  • Upravit
6153
15.11.09 08:24

Děkuju! :oops: :wink:
Hezké ránko a pěknou neděli! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
15.11.09 08:24

No jéééééé, Kolářová, ty jí znáš? To je moje neteř! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
15.11.09 08:41

S Monikou sem chodila na základku :lol: Sem dobrá protože juču znám jen z pár fotek a poznala sem jí.Jak se jim daří? Co MC?

• Citovat
  • Upravit
6153
15.11.09 08:49

Tak to jsi fakt dobrá! :lol:
No vidíš, Monika si vzala mýho bráchu… :-D a pakže nenajdem žádnýho společnýho známýho… :lol:
MC snad dobrý, i když teď ho na chvilku zavře, nastupuje totiž do práce, ale jen na 3 měsíce, zástup za nemoc. Pak to poběží dál.
Monča v práci a brácha bude doma s těma raubířema, to bude docela sranda… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
15.11.09 08:54

No můj manžel byl taky svýho času na mateřský , proč ne… Pak mají daleko bližší vztah k dětem

• Citovat
  • Upravit
6153
15.11.09 09:00

To máš pravdu, ono jim to hodně prospěje. Brácha nebude vysloveně pořád doma, upraví si práci tak aby se vždycky doma vystřídali a co nebudou zvládat (když bude Monča v práci dýl a brácha bude muset jet), tak maj holku na hlídání. Ty 3 měsíce to zvládnou… :wink:

Mám vypitou raní kávu, děti už se nezdravě ozývají, tak jdu k nim, nakouknu zas večer! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová