Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj děvčata!
Janino - jéje, Dolní Cerekev… no ale jsi o 10 let mladší než já, tak teda nevim nevim… no teda vim, jsme se stěhovali do Luk, když mi bylo 14, to ti byly 4, tak to nehrozí, abysme se znaly…
teď bydlí v Cerekvi brácha s rodinou. V Rohozný jsme se párkrát byli v létě koupat, jezdili jsme na kole, byl to kousínek a vybavuju si šílenej kopec… ![]()
Marpe - nikdo neví, kde soudruzi z NDR udělali chybu, hlavně že teď už je všechno ok!!! ![]()
Sophi: máš můj obdiv..6 dětiček.. mě stačí naše Liluš..první 3 měsíce jsme bojovali s celkem nadměrným pláčem, takže si tolik dětí nedovedu ani představit.. a kolik ti je? Mě je 21..pro dost lidí mladá na dítě..ale my jsme mimčo s manželem chtěli:) tak proč ne..
je mi 33 první sem měla v 19 a taky chtěné ,proč ne ![]()
a zvykneš si na všechno i na 6 dětí…naštěstí nebyli najednou ![]()
Jani bráchu asi znáš, možná né osobně, ale podle jména určitě - Joža Kolář. ![]()
sophi: takže byli i dvojčátka a tak? mě trval porod 22 hodin, takže jestli bude druhý taky takový, tak třetí bych už asi nedala..
barbanek: Joža.. to je ten z rádia, ne? a jak dlouho ste bydleli v DC?
barbánku a nebydleli jste v panelaku? a ty jsi učitelka? jestli jo, tak vás mamka asi zná..my bydleli v tom samým paneláku..a tetu se sestřenkou-asi právničkou máš taky v DC?
Jj, brácha dělá v rádiu. A bydleli jsme v paneláku! A tetu tam mám a sestřenka dělala práva v Plzni! (snad „legálně“, teď jsou tý Plzně plný média
). A jsem vyštudovaná úča… ![]()
Vy jste bydleli v tom samým?!? A už když jsme tam bydleli my? Počkej, počítám… do toho paneláku jsme šli hned jak ho postavili (asi r.88), ještě jsme předtím (asi rok nebo možná drobet dýl) bydleli u tý tety, maj obr barák a my neměli kde bejt, a stěhovali jsme se pryč v r. 92.
my se taky stěhovali hned.. mě byli 2 měsíce
a bydleli jsme na druhým konci.. a jak se sestřenka jmenuje..já si nemůžu vzpomenout.. tvoje mamka se s tou mojí asi znají..bavili se spolu.. ![]()
a mojí tetu-taky uč. asi znáš.. Pí. uč. Jančurová
babičky ségra..
Myslíš Pospíchalovi
, sestřenka je Daniela.
„Jančurka“ (sorry, tak se říkalo a říká všem učitelům) mě měla na matiku!
A v pátý třídě myslím i jako třídní, ale to už si nejsem stopro jistá. Asi jo, od šestky nás rozdělili na A a B, byli jsme silnej ročník, jediný A a B na celý škole
Jestli s ní budeš, tak jí moc pozdravuj, jestli si na mně bude pamatovat, ale myslím, že jo, já jsem taky matikářka… ![]()
Svět je malej… ![]()
jojo to jsou oni.. no copak tetka.. mě chvíli učila taky,ale matika mi šla jen do 7ky, pak začaly rovnice a já se ztratila:)ale uča a teta nejde k sobě..všichni si mysleli, že mi nadržuje a přitom na mě byla jak pes.. až jí uvidím, tak vyřídím pozdrav ![]()
co Miška je hodná? Naše malá teď spinká v kočárku a já vařím vepřové na houbách..
Ahoj, tak já žíju…jen někak nemám čas písnout… jsem nějaká unavená z toho počáska ![]()
Fotku vložím do galerky k naší diskuzi ![]()
Zítra písnu víc ![]()
ahojky ,dneska sme dělali adventní věnec řízky bramborový salát ,pouštěli koledy a teď jsme připravili těsto na perníčky na zítra ![]()