Jihlava

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6153
24.11.09 19:05

Ahoj děvčata!
Janino - jéje, Dolní Cerekev… no ale jsi o 10 let mladší než já, tak teda nevim nevim… no teda vim, jsme se stěhovali do Luk, když mi bylo 14, to ti byly 4, tak to nehrozí, abysme se znaly… :mrgreen: teď bydlí v Cerekvi brácha s rodinou. V Rohozný jsme se párkrát byli v létě koupat, jezdili jsme na kole, byl to kousínek a vybavuju si šílenej kopec… :lol:

Marpe - nikdo neví, kde soudruzi z NDR udělali chybu, hlavně že teď už je všechno ok!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.11.09 20:33

barbanek: a jak s ebrácha jmenuje..třeba je znám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
24.11.09 20:35

Sophi: máš můj obdiv..6 dětiček.. mě stačí naše Liluš..první 3 měsíce jsme bojovali s celkem nadměrným pláčem, takže si tolik dětí nedovedu ani představit.. a kolik ti je? Mě je 21..pro dost lidí mladá na dítě..ale my jsme mimčo s manželem chtěli:) tak proč ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
24.11.09 20:59

je mi 33 první sem měla v 19 a taky chtěné ,proč ne :wink:
a zvykneš si na všechno i na 6 dětí…naštěstí nebyli najednou :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6153
25.11.09 07:52

Jani bráchu asi znáš, možná né osobně, ale podle jména určitě - Joža Kolář. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
25.11.09 09:31

sophi: takže byli i dvojčátka a tak? mě trval porod 22 hodin, takže jestli bude druhý taky takový, tak třetí bych už asi nedala..

barbanek: Joža.. to je ten z rádia, ne? a jak dlouho ste bydleli v DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
25.11.09 09:40

barbánku a nebydleli jste v panelaku? a ty jsi učitelka? jestli jo, tak vás mamka asi zná..my bydleli v tom samým paneláku..a tetu se sestřenkou-asi právničkou máš taky v DC?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
25.11.09 09:49

Jj, brácha dělá v rádiu. A bydleli jsme v paneláku! A tetu tam mám a sestřenka dělala práva v Plzni! (snad „legálně“, teď jsou tý Plzně plný média :lol: ). A jsem vyštudovaná úča… :lol:
Vy jste bydleli v tom samým?!? A už když jsme tam bydleli my? Počkej, počítám… do toho paneláku jsme šli hned jak ho postavili (asi r.88), ještě jsme předtím (asi rok nebo možná drobet dýl) bydleli u tý tety, maj obr barák a my neměli kde bejt, a stěhovali jsme se pryč v r. 92.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
25.11.09 10:12

my se taky stěhovali hned.. mě byli 2 měsíce :-D a bydleli jsme na druhým konci.. a jak se sestřenka jmenuje..já si nemůžu vzpomenout.. tvoje mamka se s tou mojí asi znají..bavili se spolu.. :)

a mojí tetu-taky uč. asi znáš.. Pí. uč. Jančurová :-)babičky ségra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
25.11.09 11:05

Myslíš Pospíchalovi :-) , sestřenka je Daniela.
„Jančurka“ (sorry, tak se říkalo a říká všem učitelům) mě měla na matiku! :lol: A v pátý třídě myslím i jako třídní, ale to už si nejsem stopro jistá. Asi jo, od šestky nás rozdělili na A a B, byli jsme silnej ročník, jediný A a B na celý škole :lol: Jestli s ní budeš, tak jí moc pozdravuj, jestli si na mně bude pamatovat, ale myslím, že jo, já jsem taky matikářka… :lol:
Svět je malej… 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
25.11.09 11:17

jojo to jsou oni.. no copak tetka.. mě chvíli učila taky,ale matika mi šla jen do 7ky, pak začaly rovnice a já se ztratila:)ale uča a teta nejde k sobě..všichni si mysleli, že mi nadržuje a přitom na mě byla jak pes.. až jí uvidím, tak vyřídím pozdrav :wink:

co Miška je hodná? Naše malá teď spinká v kočárku a já vařím vepřové na houbách..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.11.09 12:44

Ahoj, tak já žíju…jen někak nemám čas písnout… jsem nějaká unavená z toho počáska :roll:

Fotku vložím do galerky k naší diskuzi :wink:

Zítra písnu víc 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
29.11.09 12:47

Jsem ta uprostřed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
29.11.09 16:47

ahojky ,dneska sme dělali adventní věnec řízky bramborový salát ,pouštěli koledy a teď jsme připravili těsto na perníčky na zítra :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
29.11.09 16:47

advent

věnec

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat