Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Lisbeth píše:
Ahoj, vezmete mě ještě mezi sebe? Jsem tady nová a z Jihlavy
Ahojky a vítej. A kde v Jihlavě bydlíš?
Lisbeth píše:
Ahoj a díky, kousek za Březinkama.
Já jsem z Bedřichova. Máme tady skupinu Jihlavačky, tak se tam k nám přidej.
Alexx píše:Lisbeth píše:Já jsem z Bedřichova. Máme tady skupinu Jihlavačky, tak se tam k nám přidej.
už tam je ![]()
dzarunka píše:Alexx píše:už tam jeLisbeth píše:Já jsem z Bedřichova. Máme tady skupinu Jihlavačky, tak se tam k nám přidej.
skvělý, jsi rychlá, další dušička ![]()
Ahoj, já jsem take z Jihlavy a hledám nejaké kamaradky. Mam dvouleteho klučinu…
Prosím poradíte bazárek s dětským oblečením v Jihlavě??Cena+kvalita?
Ahojky, tak není tu teď třeba budoucí maminka, která by čekala druhé dítko v lednu? Mám už doma 2,5 letou holčičku a teď v lednu čekáme kloučka:-)
Ahojky maminky, chtěla bych najít pro naši princeznu a samozřejmě i pro sebe nějakou kamarádku nebo kamaráda. Najdeme?? Malé budou v březnu 2 roky a na květen čekáme druhé dítko.
Ahojky Já taky čekám na květen druhé dítko. Třeba se potkáme v porodnici. ROdíš tady? ![]()
Maminky z Jihlavy, má některá z vás zkušenost se soukromou MŠ The Tiny? Budeme se v letošním roce stěhovat do Jihlavy a dceři budou v listopadu 3 roky, ovšem díky tomu že nemáme ani trvalé bydliště v Jihlavě a ani dcera nebude mít 3 v září, obávám se že ve státní školce nemáme šanci. Objevila jsem stránky téhle školky, ale informací je tam pomálu.
Ahojik, hledáme velké i malé kamarády.. velké pro maminku a malé pro nás-kluk4,5 a holčička 2roky… Těšíme se na prázdniny, tak můžeme třeba podnikat společné výlety nebo jen procházky, protože lét ve městě je někdy nuda… ![]()