Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@develyn Ahoj, měla jsem ted nějaké problémy, neměla ani net. Ráda se sejdu.
@ottla píše:
@develyn Ahoj, měla jsem ted nějaké problémy, neměla ani net. Ráda se sejdu.
Skvělý, budu ráda, když se uvidíme… dej vědět, jak se ti to hodí… ![]()
Ahoj, jak jste na tom ted v létě, chodíte v těch parnech někam k vodě?
@ottla píše:
Ahoj, jak jste na tom ted v létě, chodíte v těch parnech někam k vodě?
Ahoj, teď když už jsme zdraví, tak se snažíme být v Jihlavě co nejmíň. Nemám ráda lét o ve městě. Ale měli jsme neštovice, tak jsme museli 14dní přetrpět doma. Když to vychází, tak aspoň s dětmi podniknu výlet brzy ráno za Jihlavu a na celý den pryč… Jak vy to trávíte a snášíte?
A kam jezdíte za Jihlavu? V těch vedrech je to tu hrozný. Na celodenní výlet bych jela ráda.
@ottla píše:
A kam jezdíte za Jihlavu? V těch vedrech je to tu hrozný. Na celodenní výlet bych jela ráda.
Ahoj, loni jsme byli na Borovince, na Pávově, ale tam je to prý špinavý a parkrát jsme se vydali do Horní Cerekve. Chci ještě zjistit koupání v Lukách nad Jihlavou a Bransouzích. Ted jsme byli v Řásný, ale to je daleko od autobusu. Tak dej vědět, my můžeme až příští týden v úterý bohužel…
AHoj, ty LUka jsou dobrý, byla jsem tam minulý rok. Navíc je to skoro u zastávky autobusu.Na úterý už mám něco předběžně domluveno, ale nevím, zda se to bude realizovat.Bude se to organizovat až v pondělí.
Jak pak máš ještě čas v tom týdnu?
@ottla píše:
AHoj, ty LUka jsou dobrý, byla jsem tam minulý rok. Navíc je to skoro u zastávky autobusu.Na úterý už mám něco předběžně domluveno, ale nevím, zda se to bude realizovat.Bude se to organizovat až v pondělí.
Jak pak máš ještě čas v tom týdnu?
Ahoj, tak to je fajn, že to znáš, nebyla jsem si jistá, jak to je v Lukách. Zatím mohu i ve středu nebo v pátek… Ale samozřejmě jako vždy to rozhodnou děti. Dneska jmse taky chtěli jet všichni do Brna a v noci se to změnilo, malá začala blinkat a dnešek celý prospala, takže nic už moc neplánuji na 100%. ![]()
No to je jasný. S dětma to tak je. V pátek můžu, středa ještě nevím, mám tam práci, ale možná to s ohledem na počasí zruším a radši někam vypadnu.
@ottla píše:
No to je jasný. S dětma to tak je. V pátek můžu, středa ještě nevím, mám tam práci, ale možná to s ohledem na počasí zruším a radši někam vypadnu.
Ahoj, no já zatím neměla zkušenosti s nemocemi dětí, zatím samé maličkosti a teď na léto se to nějak rozjelo, tak možná právě to plánování, přes školní rok bych to asi nijak neřešila, že něco nevyjde.
Dej vědět kdy co nejdřív, abych se mohla podle toho zařídit…
AHoj. Zítra nemohu, musím do práce, v pátek mám volno, hlásí teplo, to koupání by asi bylo vhodné.
@ottla píše:
AHoj. Zítra nemohu, musím do práce, v pátek mám volno, hlásí teplo, to koupání by asi bylo vhodné.
Ahoj, tak zatím v pátek můžeme… my jsme v Cerkevi byli v neděli, sice tam byla halva na hlavě, voda studená, ale děti moooc spokojený…
rodiče už míň, ale to už tak bývá..
…Tak bychom mohli do těch Luk, ale teď bude voda všude kalná nebo studená, jestli vám to nevadí… napiš mi kdyžtak emial, ať se můžeme soukromě domluvit nebo si napsat i číslo…měj se hezky..
Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, kde se v Jihlavě dají sehnat potřeby k látkování miminka? Potřebovala bych snappi sponku, separační pleny a svrchní kalhotky. Moc díky za odpovědi. ![]()
@Kobetka píše:
Ahoj maminky,
chtěla jsem se zeptat jestli nevíte, kde se v Jihlavě dají sehnat potřeby k látkování miminka? Potřebovala bych snappi sponku, separační pleny a svrchní kalhotky. Moc díky za odpovědi.
Ahoj, co vím, tak www.ekomimino.cz tam by možná pí. Tesařová mohla mít to co sháníš..
Ano, děkuji, včera jsem to také objevila. Spíš mě zajímalo jestli tu není přímo nějaký obchod s tímto zbožím, třeba na městě. Paní Tesařová bydlí trochu z ruky a já nevím co tam jede za bus a jestli se tam dobře dostanu s kočárkem?