Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Jani, moc děkuju za přáníčko
Bříško už se začíná trošku „nafukovat“
![]()
Koukám, že jste měli potíže s usínáním,tak doufám, že už jste se s nima poprali a malá už spinká jak Šípková Růženka ![]()
Ahoj Jihlavačky já jsem z Havlíčkova Brodu chtěla jsem se zeptat jestli máte nějaké zkušenosti s Jihlavskou neurologií mě tady v Brodě hrozně odbyli tak jestli nevíte jací jsou v Jihlavě dík
ZUZAN
Zdravím všechny
.
zuzan - u rodičů a mého bráchy mám zkušenost s Jihlavským bývalým primářem neurologie - MUDr.Hřebenem.
Navíc když dcerce bylo 10měs., tak ji taky vyšetřoval. Je milý, ochotný - jeden z mála, komu důvěřuju.
Přeju šťastné pořízení
.
Jejda, mě to skočilo anonymně
… tak repete
krásný den všem - jestli sem ještě někdo chodí…
LucieL: s usínáním bojujeme pořád.. už válčíme osmý měsíc..
ad jihl. neurologie: mám taky dobrou zkušenost, znám skoro všechny doktorya všichni se mi zdajíochotní, milí a vstřícní..
Ahoj, já jsem taky z Jihlavy a hledám kámošky na procházky a kus řeči.
Ahojky, já bydlím také v Jihlavě (na Bedřichově), mám holčičku, které je sedm měsíců, tak pokud budeš mít chuť, tak písni.
ahoj též jsem z Jihlavy, mám dvě holčičky a ráda bych si popovídala ![]()
nety78 : Ahojky. Tak to už máš dvě velký holčičky:-) Já mám malinkou 10,5 měsíce. Kde bydlíš?
veselabaculka píše:
nety78 : Ahojky. Tak to už máš dvě velký holčičky:-) Já mám malinkou 10,5 měsíce. Kde bydlíš?
ahoj, bydlím na sídlišti Za prachárnou
Počkat, Prachárna…Já totiž z Jihlavy nepocházím tak ještě pořád tápu:-)))To je tam někde u Tesca?
nee, to je za nemocnicí, přesněji mezi nemocnicí a Horním Kosovem. U tesca je Demlova