Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím holky ![]()
Nějak to tu umírá, nezdá se Vám? Připadá mi, že už se chodím jenom já
…
Jinak krásný den.
jéé já jsem se nějak začetla do deníčků
. Musím běžet vykoupat a nakrmit dračici. A po večerníčku hajdy na kutě - doufám… a pak už budu mít snad klid.
dobré ránko ,v noci jsme byli se synem na pohotovosti a má zánět průdušek ,8 dnů ATB to mě teda štve.
Jééé tak to jste moc šťastně nezačali… taky jsem ještě pořád nachcípaná a nějak se to o moc nelepší. Hlavně abychom nedostali chřipku - z té mám strach.
Tak ať jste brzy zdraví !!
Jdu si udělat snídani.. malá už je po ní.
Ahoj, vítám nováčka ![]()
Marpe - fotku si přidáš ve tvým profilu…zkus se tam mrknout, kdyby to nešlo, tak ti napíšu podrobný popis ![]()
Jinak je dneska luxusně…svítí sluníčko…no paráda
.
Odpoledne vyrazíme naprochajdu … jinak nic nového pod sluncem ![]()
Ahojky
, díky už se mi to o víkendu podařilo. U nás je taky nááádherně. Byla jsem s malou venku dopol. a teď mi spí po obědě. Doufám, že ještě chvíli bude
.
Všem pěkný den.
Já se vrátila z práce ,ale ještě tam musím na půl 4 ,jinak tady taky krásně -prádlo se suší venku ![]()
Přeji krásný den ![]()
Ahojky po ránu . Tak už mám nemocné dva kousky , jsem zvědavá jak to bude pokračovat ![]()
Dobré ránko ![]()
Tak to moc nezávidím, my už jsme jakž takž ok… dnes bych měla jít na kontrolu k dr. - ale nechce se mi tam, čekárna bývá narvaná k prasknutí nemocnými…
Ale jde jen o razítko do těhu průkazky, tak to počká…
Ahoj děvčata, jen jsem nakoukla do vaší diskuze a koukám, že se tu řeší Luka
. Odtud jsou moje nejlepší kamarádky - ségry - bydlely v Mlýnské ulici. Já pocházím z jedné malé vísky u Třebíče, ale na gympl jsem jezdila do Jihlavy, takže se třeba s některou z vás taky znám. Už od 18 ale pobývám v Praze, kde jsem začla chodit s manželem (je východočech) a tak jsme se rozhodli zůstat na neutrální půdě ![]()
Mufino ahoj … kdepak v Praze jsi? já se pohybuji na 9ce a na 13ce.
Jinak dnešní den super vydařený -do 14 hod po doktorech ![]()
to byl dneska krááásnej den