Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás je tak trošku pod mrakem - i když to ráno vypadalo nádherně. Sedím u pc a krátím si čas - čekáme na taťku, měl by každou chvíli dorazit… (z Německa).
Jinak jsem nachcípaná, moc se mi to nehodí… dneska zrovna máme v zaměstnání „předvánoční“ večírek… a já asi zůstanu doma. Přece jen, mimís je přednější a ať už je to nachlazení za mnou…
A jak se máte Vy?
za malou chvilu jdu do práce vystřídat učitelky a připravuju se na prodloužený víkend ,protože děti maj v pondělí ředitelské volno a v út je státní svátek.
U nás nic moc, nového…
O víkendu jdeme na jedny narozky a jinak budem vegetit doma ![]()
Marpe - tak t se brzo uzdravíš!
Dneska u nás bylo nádherný počásko ![]()
ahojky, tak syn se vzbudil s horečkou a kašlem. že by prasečí chřipka? ![]()
Asi plaším předčasně…ale včera jsme se rozhodli, že po dobu chřipkové epidemie nebudeme navštěvovat místa, kde se vyskytuje hodně lidí - Terka už byla nemocná a já se z toho dostávám… taky máme strach, hlavně o mimíska. Ale asi je to jenom humbuk… chřipky jsou každoročně - ať už ptačí nebo Mexická…
Prosím, jak na profil dostanu fotku?
V pc moc sběhlá nejsem… díííky
![]()
Ahoj jihlavandy!
Já z jihlavska pocházím, chodila jsem tam na gympl, jé to byly časy…
Mám tam bráchu a švagrovou a dětičky, tak se tam občas vypravíme.
Vždycky si na Jihlavu vzpomenu, když vidím v televizi jednoho chlápka - „pro Českou televizi Radovan Daněk, Vysočina“ - je původně učitel a na praxi chodil k nám na gyml a jednou mě tasil z fyziky
a dal mi pak za 4, z milosti…
![]()
Tak zase čaues! ![]()
ještě jedna zkouška metříku…nějak mi z toho vždy něco vypadne…
Jinak ahoj Barbánku ![]()
taky to tu mám ráda… Vysočina je Vysočina. Zase někdy zavítej
.
s fotkama ti nepomůžu nejsem moc talent… Barnabánku vítej… Kde bydlíš teď?
taky bych se kolektivu vyhýbala ,ale děti do školy poslat musím.
sophinka to máš pravdu, my se taky všemu nevyhneme…pravidelné kontroly u gyn.dr. + nákupy mi ale bohatě stačí. Ráda chodím mezi lidi - ale budu to muset nějakou chvilku vydržet. V lednu se chystáme na dovču do Krušných hor - tak si to snad vynahradíme
. Doufám, že už bude po těch epidemiích.
Co dobrého vaříte???
I tobě krásné ráno , tady krásně svítí sluníčko ..