Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky ![]()
Zuzzi - krásná fotka!!
sophi - taky jsem každoročně vyráběla věnec…ale letos od toho upustím. Nějak se mi nechce… koupíme jen nějakou jednoduchou výzdobu a bude.
Pěkný zbytek dne a zatím
.
ahojky ,koukám že to tu trochu vázne ![]()
no já byla dnes celý den v práci,přijímali jsme nového dooost uplakaného chlapečka , byl to horor i nalgesin sem si musela vzít na bolehlav
a to čekám , že zítra bude hůř.
Pěkné ráno ![]()
Sophi - máš pravdu… nejsou lidi na povídání
. A bohužel z Luk znám pouze dvě holky (kolegyni z práce a spolužačku ze SŠ
).
Hezké ránko!
Sophi co ty děláš? Tipuju učitelku ve školce? To jsem chtěla dělat celou základku…
Já na ty dětičky moc nemám nervy, teda na malý bych možná měla, ale když má člověk ve třídě 30 15tiletejch puberťáků… ![]()
Ahoj holky..no trošku to tu vázne..
Sophi: koukám, že už jedete naplno ve vánoční atmosféře..my stavíme a všecnu výzdobu máme zarovnanou, tak máme zatím jen výzdobu zlehka a hotové perníčky..
jinka ám vyrostl druhý zoubek, vyhnisalo rámínko-očko na TBC a prožíváme růst. spurty, takže máme veselo:)
Ahoj, no vázne to protože je nás tu zatím málo…každý prostě má čas jindy a ne každý den …, ale musíme vydržet…až nás bude vícero…bude to ok ![]()
zuzzi: leda tak:)
už máte nakoupené všechny dárečky? nám už chybí jen pro šváru a něco pro manžu-bude si vybírat sám:)
Až svíce na stromečku Vám zazáří
a zvonky začnou tiše hrát,
my ač neviděni Vám
hodně zdraví, lásky, štěstí
k Vánocům i do Nového roku budem přát.
Martina s rodinou.
Ahoj holky, nějak nestíhám, Rudovi sekali moudráky a trojku dole na ležato pod ostatníma zubama, malej dostal zánět nosohltanu, takže vánoce byli takové všelijaké. Opožděně přeji vše nej…
Ahojky, taky nestíhám..tekže vše nej do nového roku..
Jsme marodi a bojujeme s usínáním..nemáte některá tip jak naučit usínat v postýlce bez pláče..bojujeme s tím už od narození..
Ahoj holky ![]()
Můžu se k vám přidat? Jsem Jihlavanda jak poleno ![]()
Zdravím holky ![]()
chodí sem ještě vůbec někdo??
Jinak všem pěkný den.
Marpe: občas nakouknu..ale moc se to tu nehýbe:)
Lucie: ahoj, koukám..právě v očekávání:) přeji šťastné bezproblémové těhu..už roste bříško?
věnec