Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
nety78 píše:wjerushka píše:škoda, že v době kdy jsem tam bydlela, tak jsme se ještě neznaly
holky to je svět fakt malej. najednous e tu sejedeme tři, co bydlí, bydlely nebo chodí na ladovku za někým![]()
![]()
Nety to my jsme tady ještě asi nebydleli. Jsme tu jen chvíli krátce před svatbou od 2007. I tak to nemáme daleko. A to hříště na Kosově kousek od vás s emi celkem líbí, je odpoledne o dost klidnější než tady na Rošárně, tak tam asi občas zabrousíme
wjeru akorát v létě se tam nedá vydržet, celý den tam svítí , ale dopoledne nebo navečer je to tam příjemný ![]()
nety no vlétě asi budu ležet u ta´tky na zahradě jak velryba v Krýšově nafukovacím bazénku. nevím, jeslti vyfuním ten kopec k nemocnici
![]()
no, samozřejmě jsem myslela když se tam opře sluníčko, nevím proč píšu v létě
jde to se mnou z kopce ![]()
Ale když jsme u toho léta, chodíme na Spartak,nebo k našim do bazénu:-)
ten spartak musíme konečně prubnout, už jsme o něm říkala standovi. Krýša už si čvachtando taky užije
nety78 píše:dzarunka píše:myslíš v porodnici?.....máš dvě děti? A bydlela jsi Ve vilách?nety78 píše:já tě asi známdzarunka píše:Já na Kosově bydlela skoro 20 let
tak já jsem z Horního Kosova a na Ladovku chodím za babičkou.....Ladova 14a přes Prachárnu chodím téměř denně
![]()
dokonce jsme spolu ležely asi v nemocnici
jj ještě s pupíkama myslím prosinec 2003 a bydlím ulice Dlouhá a mám 2 děti a myslím,že jsi taky chodila na ZŠ T.G.M. ![]()
všechny Vás zdravím a přeji krásnou neděli......tak to se někdy můžem scuknou na hřišti na Rošárně
![]()
dzarunka píše:všechny Vás zdravím a přeji krásnou neděli......tak to se někdy můžem scuknou na hřišti na Rošárně
![]()
A starší holčička je Terezka že? Jj setkat se můžeme, jak bude hezky budeme venku pořád:-)
možná jsem se přehlídla,ale nenašla jsem tu skupinu Jihlavaček,byly by jste holky pro?uzavřely by jsme se do skupiny? ![]()
dzarunka píše:
možná jsem se přehlídla,ale nenašla jsem tu skupinu Jihlavaček,byly by jste holky pro?uzavřely by jsme se do skupiny?
jj souhlas, můžeme se pak rozepsat, přeci jen je to lepší
dzarunka píše:
tak jihlavačky,skupina je založená a můžem slepičit![]()
bezva
už jsem posílala žádost:-)
nety78 píše:dzarunka píše:bezva
tak jihlavačky,skupina je založená a můžem slepičit![]()
![]()
![]()
![]()
už jsem posílala žádost:-)
schváleno a jdu rozeslat pozvánky ![]()
Ahoj, vezmete mě ještě mezi sebe? Jsem tady nová a z Jihlavy ![]()