Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj Jihlavačky, nějak tam spíte
Jsemt aky z Jihlavy na emiminu docela nová, tak doufám, že se tu seznámím s novými známými. Jinak mám dvouletýho klučíka Kryštůfka a pokud vše dobře dopadne, v září budeme mít přírůstek
nety78 mame to od sebe par desitek metru ![]()
Jinak vsechny zdravim ja jsem tu tez nova. Mam chlapecka Lukaska dnes nam je pet mesicu ![]()
vysocanka píše:
nety78 mame to od sebe par desitek metru
Jinak vsechny zdravim ja jsem tu tez nova. Mam chlapecka Lukaska dnes nam je pet mesicu
Ty jsi taky někde z oklí nemocnice? Já bydlím pod ní
Jinak jsem ráda, že se pod dlohý době někdo ozval
vysocanka píše:
Já bydlím na LADOVY..ZNAS?
Ladova je ulice nad náma myslím, já bydlím na Erbence
![]()
wjerushka píše:vysocanka píše:Ladova je ulice nad náma myslím, já bydlím na Erbence
Já bydlím na LADOVY..ZNAS?
![]()
![]()
a já dřív bydlela na Pavlovovce
![]()
tak já jsem z Horního Kosova a na Ladovku chodím za babičkou.....Ladova 14
a přes Prachárnu chodím téměř denně ![]()
dzarunka píše:Já na Kosově bydlela skoro 20 let
tak já jsem z Horního Kosova a na Ladovku chodím za babičkou.....Ladova 14a přes Prachárnu chodím téměř denně
nety78 píše:dzarunka píše:Já na Kosově bydlela skoro 20 let
tak já jsem z Horního Kosova a na Ladovku chodím za babičkou.....Ladova 14a přes Prachárnu chodím téměř denně
![]()
já tě asi znám
dokonce jsme spolu ležely asi v nemocnici ![]()
dzarunka píše:nety78 píše:já tě asi známdzarunka píše:Já na Kosově bydlela skoro 20 let
![]()
dokonce jsme spolu ležely asi v nemocnici
myslíš v porodnici?.....máš dvě děti? A bydlela jsi Ve vilách?
holky to je svět fakt malej. najednous e tu sejedeme tři, co bydlí, bydlely nebo chodí na ladovku za někým
![]()
wjerushka píše:škoda, že v době kdy jsem tam bydlela, tak jsme se ještě neznaly
holky to je svět fakt malej. najednous e tu sejedeme tři, co bydlí, bydlely nebo chodí na ladovku za někým![]()
![]()
Aha, no vždyť jsem to říkala, fakt nevyznám:-))) Tak to je od nás kus. Bydlíme na Král. vršku.