Jihlava

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
60
1.10.13 23:38
@Kobetka píše:
Ano, děkuji, včera jsem to také objevila. Spíš mě zajímalo jestli tu není přímo nějaký obchod s tímto zbožím, třeba na městě. Paní Tesařová bydlí trochu z ruky a já nevím co tam jede za bus a jestli se tam dobře dostanu s kočárkem?

Ahoj, to by se s ní určitě dalo domluvit a sejít se někde ve městě. Vím, že jednu dobu pracovala v Orce, tak určitě se zeptat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
2.10.13 09:26

Už je to vyřešené, byla jsem u ní a supr :) mám co jsem potřebovala :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
18.7.14 12:23

Maminky z Jihlavy, prosim o radu ohledne pediatra!!! Shanim nejake reference! DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
21.7.14 21:01

@lucik.ps Mezníková na Březinkách, zatím spokojenost. Předtím Vondráčková na Znojemské, nespokojenost.

Mohly byste sem prosím písnout, kdo máte nějaké aktuální zkušenosti se soukromými školkami v Jihlavě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.11.14 19:17

pletení

Ahoj maminky z Jihlavy :). Víte o někom kdo by mi upletl svetr pro prcka? Předem děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3635
15.12.14 19:10

Ahojte maminky, nemáte některá tip na chůvu v Jihlavě pro 2,5 letého prcka, tak na 2 hodiny týdně?

@lucik.ps
Taky mohu doporučit MUDr. Mezníkovou na Březinkách. Chodím k ní s dětma 2 roky a max. spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
16.12.14 00:26

Dobrý den, na fb jsem narazila na paní Peťa Jibeka, tak to zkuste u ní. Sama s ní nemám zkušenosti, ale někdo ze známých ji doporučoval. Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SofLe
31.3.15 07:06

Hezké ráno, ani nevím jestli tato diskuze funguje, ale zkusím to..
Vzhledem k tomu, že mám tři malé děti (4 roky, 22 měsíců a půl roku), tak se moc nikam nedostanu, ale chybí mi si s někým popovídat, jít na procházku nebo jen tak na kafe..
Najdeme nějakou maminku z Jihlavy nebo okolí? Která nehledá jen někoho z opravdu blizoučkého okolí?? Bydlíme na okraji Jihlavy, ale mám auto, jezdí bus, takže není problém s dopravou.. Přeji vám krásné jaro. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
852
31.3.15 12:53

@SofLe

AHoj,

vítekj tady, já sem tu hledala mainky když jsem čekala dcerku :) teď ji jsou 2 roky a teď čekáme druhé mimčo :)

Bydlím kousek od nemocnice :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
30.4.15 22:56

Naka mlafa mamca mam dvouletyho kloucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.5.15 21:39

Ahoj maminky :lol:

jak se vede??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.6.15 14:56

Hledám kamarádku v Jihlavě

Ahoj
ráda bych touto cestou našla fajn kamarádku z Jihlavy. Bydlím tady dva roky a nikoho tu neznám. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
5.9.16 12:26

Ahoj maminky,

mám dotaz, naše malá nastoupila do MŠ Erbenova, chtěla jsem se jen zeptat na zkušenosti s touto školkou, slyšela jsem jen chválu až na jednu paní učitelku, tak bych ráda znala názory ostatních. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová