Jihlava

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
26.5.13 23:54

@develyn My někde u Slunce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.5.13 13:12

.. na sídlišti? tak tam je pěkně,.. klid, blízko do města nebo na procházkou kolem staré plovárny.. Ty nejsi z Jihlavy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
27.5.13 21:22

Jsem, ale bydlím tam úplně na konci, spíš u Sasova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
27.5.13 21:54

..aha, tam to znám, takže někde Holíkova nebo Musilova ulice? a jak máš starý děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.5.13 20:38

Jo jo, tam někde :) Mám dceru, bude jí 17 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
28.5.13 22:41

@ottla ahoj, a jak budete trávit dětský den nebo to ještě s malou nechceš nijak slavit.. tak já je mám větší, tak se rozmýšlím, mezi výletem nebo dnem dětí na Heulose…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
28.5.13 23:28

Já mám ten den do odpoledne plný, tak se maximálně půjdem mrknout po 16 hodině na Heulos, když bude pěkné počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
29.5.13 00:05

Nazdar maminky,

jak se vede?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
10.6.13 22:19

@develyn Tak bychom se mohly domluvit na nějaký sraz někde na hřišti třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.6.13 01:19

Ahoj, rádi s vámi zajdeme… tak jestli máte čas, napiš kdy a kde.. tento týden se mi to zatím hodí až ve čtvrtek, dopoledne nebo odpoledne zatím jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.6.13 01:31
@Jana0703 píše:
Nazdar maminky,jak se vede?? :D
.. jj, dobře, ale občas je to s dětmi :dance:… zrovna dneska, ale chvilku se od nich člověk odpoutá-jede sám na nákup a hned je to lepší.. a uvědomí si, že prťaví jsou jen tak krátce a že to rychle pomine, tak proč si to tak kazit.. A jak se máš ty?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
11.6.13 08:19

@develyn
No kde začít :) od čtvrtka bojuju se zánětem prsu a teď mi přijde že mám málo mléka, tak už jsem bohužel 2× dala nutrilon, v neděli před spaním a včera večer, kojím co 2 hodiny, odsavám atd. V poradně říkali že to může být laktačí krize, protože malé jsou 3 měsíce. Tak kojím kojím a doufám že rozkojím :. jinak by tobylo na :zed: :zed: taky zařizujeme stěhování ale jak ted pořád kojím ven se na dlouho nedostanu :lol: tak aspoň že to počasí vypadá hezky. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
11.6.13 20:41

@develyn na čtvrtek to moc nevidím, spíš někdy příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.6.13 01:03

… no příští týden je to u nás taky nabitý, ale na chvilku v pondělí nebo ve středu.. no prostě těhle 14dní trošku víc rozlítaný.. a ty pracuješ nebo máš nějaký program s malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.6.13 01:08
@Jana0703 píše:
@develyn
No kde začít :) od čtvrtka bojuju se zánětem prsu a teď mi přijde že mám málo
.. takže malý miminko doma a maraton s kojením… s kojením a prsy jsem naštěstí neměla nikdy problém.. takže nijak neporadím, možná zkusit jen tak pro radu a osvětlení situace-laktační ligu a laktační poradkyni, jsou fajn, pvysvětlí, uklidní a vyslyší myslim i po telefonu, tak třeba tak… mám dvouletou holčičku a ještě kojím, ted zrovna má horečky, zatím to vypadá, že jí lezou stoličky, tak z toho, tak chce jen pít mlíčko a skoro nic jinýho.. už jsem chtěla přestat, ale nějak to nechám na situaci… Tak držím palce, ať se rozkojení podaří… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová