Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
.. na sídlišti? tak tam je pěkně,.. klid, blízko do města nebo na procházkou kolem staré plovárny.. Ty nejsi z Jihlavy?
..aha, tam to znám, takže někde Holíkova nebo Musilova ulice? a jak máš starý děti?
@ottla ahoj, a jak budete trávit dětský den nebo to ještě s malou nechceš nijak slavit.. tak já je mám větší, tak se rozmýšlím, mezi výletem nebo dnem dětí na Heulose…
Já mám ten den do odpoledne plný, tak se maximálně půjdem mrknout po 16 hodině na Heulos, když bude pěkné počasí.
@develyn Tak bychom se mohly domluvit na nějaký sraz někde na hřišti třeba?
Ahoj, rádi s vámi zajdeme… tak jestli máte čas, napiš kdy a kde.. tento týden se mi to zatím hodí až ve čtvrtek, dopoledne nebo odpoledne zatím jedno…
@Jana0703 píše:.. jj, dobře, ale občas je to s dětmi
Nazdar maminky,jak se vede??
@develyn
No kde začít
od čtvrtka bojuju se zánětem prsu a teď mi přijde že mám málo mléka, tak už jsem bohužel 2× dala nutrilon, v neděli před spaním a včera večer, kojím co 2 hodiny, odsavám atd. V poradně říkali že to může být laktačí krize, protože malé jsou 3 měsíce. Tak kojím kojím a doufám že rozkojím :. jinak by tobylo na
taky zařizujeme stěhování ale jak ted pořád kojím ven se na dlouho nedostanu
tak aspoň že to počasí vypadá hezky. ![]()
… no příští týden je to u nás taky nabitý, ale na chvilku v pondělí nebo ve středu.. no prostě těhle 14dní trošku víc rozlítaný.. a ty pracuješ nebo máš nějaký program s malou?
@Jana0703 píše:.. takže malý miminko doma a maraton s kojením… s kojením a prsy jsem naštěstí neměla nikdy problém.. takže nijak neporadím, možná zkusit jen tak pro radu a osvětlení situace-laktační ligu a laktační poradkyni, jsou fajn, pvysvětlí, uklidní a vyslyší myslim i po telefonu, tak třeba tak… mám dvouletou holčičku a ještě kojím, ted zrovna má horečky, zatím to vypadá, že jí lezou stoličky, tak z toho, tak chce jen pít mlíčko a skoro nic jinýho.. už jsem chtěla přestat, ale nějak to nechám na situaci… Tak držím palce, ať se rozkojení podaří…
@develyn
No kde začítod čtvrtka bojuju se zánětem prsu a teď mi přijde že mám málo