Jihlava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
12.6.13 09:04

@develyn

jj volala jsem do laktační poradny v nemocnici, tak to vypadá že by to mohla být laktační krize ve 3.měsících. do toho ten zánět tak se mi to sešlo. Včera jsem kojila ob 2hod a malá ani netahala, myslím že takhle často když nemá hlad tak prostě netaha, tak odsávám a odsávám. Včera už jsem místo nutriloniu dala MM tak snad jsme na dobré cestě. Doporučili mi Ricinus communis tak to ode dneška zkouším. Říkám si kdyby měla malá hlad tak saje a nehraje si u toho :) tak zkusím nedávat nutrilon a odsávat.

Zoubky.. tak to je asi radost co?? Ohledně kojení.. moje sestřenka kojila do 4 let, což si upřímně řečeno neumím představit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
12.6.13 14:09

@develyn částečně chodím do práce, takže jsem časově limitovaná. z toho příštího týdne by u mě šla středa dopoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
12.6.13 14:55
@ottla píše:
@develyn částečně chodím do práce, takže jsem časově limitovaná. z toho příštího týdne by u mě šla středa dopoledne

dobře, my můžeme asi od 10h v středu, tak dej vědět, jestli se ti to hodí a kde bychom se mohly sejít… chodíme ráno do MOntessori herničky, tak je pak už unavená, když vstává do v 6h, ale budeme rádi někam na hřiště nebo do cukrošky podle počasí… mějte se hezky, slunečně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
12.6.13 20:48

@develyn Od 10 by to bylo OK. Sraz na náměstí nebo někde jinde třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.6.13 01:26

.. jj, dobře, budeme tam u kašny, naše oblíbené místo..:o) tak uvidíme podle počasí, kam půjdeme, má být hezky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.6.13 01:45
@Jana0703.. tak jak jde kojení? a jak se jinak malá cítí a projevuje… snáší to dobře? možná sidává pauzu s jídlem.. některý třeba dva měsíce pořádně baští a pak si dávají nějakou přestávku, záleží jak to snáší, když není neklidná a nepláče, tak je o v pohodě, to když fakt probrečí první dva tři měsíce, tak to obdivuju ty maminky, že to vydrží, ale pomoc okolí je důležitá… držím palce…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
13.6.13 09:16

@develyn

no už za den odsaju i 260 ml MM dohromady tak snad tam to mlíko je, kojím zase ob 3 hodinky protože častěji je malá unavená, když spí tak ji nechávám spát. Třeba má fakt dost, jen jak se mi to sešlo s tím zánětem tak už jsem nevěděla jestli to mlíko je nebo není. Občas pláče a je neklidná ale až k večeru a pak prdí a zase se uklidní, tak to hlady není :) Na noc ji dávám odstříkaný MM tak jde spát s plným bříškem a já jsem klidnější. Naše zezačátku pořád spala, já bojovala s kojením z toho důvodu že se malá špatně chytala, taže jsem kojila přes klobouček a pak se to naučila nebo už měla větší sílu a zvládla to, i když i teď se občas špatně chytne a občas to bolí.

Nevím jestli je to ono, ale asi ji poslední dobou svědí dásně, pořád si tam přejíždí jakoby jazykem, vypadá tojako kdyby měla žvějku, pak si tams trká pěstičky, slintá a když i to někdo přejíždí prstem tak drží a nechá si to líbit, asi ji to pomáhá namasírovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
13.6.13 23:38
@Jana0703 píše:
@develyn

no už za den odsaju i 260 ml MM dohromady tak snad tam to mlíko je, kojím zase ob 3 hodinky protože častěji je malá unavená, když spí tak ji nechávám spát. Třeba má fakt dost, jen jak se mi to sešlo s tím zánětem tak už jsem nevěděla jestli to mlíko je nebo není. Občas pláče a je neklidná ale až k večeru a pak prdí a zase se uklidní, tak to hlady není :) Na noc ji dávám odstříkaný MM tak jde spát s plným bříškem a já jsem klidnější. Naše zezačátku pořád spala, já bojovala s kojením z toho důvodu že se malá špatně chytala, taže jsem kojila přes klobouček a pak se to naučila nebo už měla větší sílu a zvládla to, i když i teď se občas špatně chytne a občas to bolí.

Nevím jestli je to ono, ale asi ji poslední dobou svědí dásně, pořád si tam přejíždí jakoby jazykem, vypadá tojako kdyby měla žvějku, pak si tams trká pěstičky, slintá a když i to někdo přejíždí prstem tak drží a nechá si to líbit, asi ji to pomáhá namasírovat.
.. tak to je skvělý, že už vám to takhle jde.. jen vědět kde a jak co udělat.. ještě je dobrý, že je docela klidná, kdyby by u toho plakala a bylo to druhé dítě, tak už jsem nervozní, u prvního to člověk nějak bere a má na něj čas, ale s druhým či třetím, to už je náročný…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
14.6.13 20:23

@develyn
snad ji ten klid vydrží :o) dnes jsem byla na kontrole u dr a zánět už vypadá že mizí ale mám dobrat atb protože úplně pryč ještě není, do toho mi předepsal antikokcpci Lamya - nějaký minipilulky abych mohla kojit. Tak uvidíme..

Někdy je to sranda, to aby člověk měl na všechno školení nebo diplom ohledně miminek. Je toho tolik :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
17.6.13 23:24
@develyn píše: .. jj, dobře, budeme tam u kašny, naše oblíbené místo..:o) tak uvidíme podle počasí, kam půjdeme, má být hezky..

Ahoj, jak jste se měli o víkendu? užili jste si sluníčko.. my jo, my jsme měli nějakou akci ve školce, ale bylo to fajn. Ta středa platí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
18.6.13 23:52
@ottla píše:
@develyn Od 10 by to bylo OK. Sraz na náměstí nebo někde jinde třeba?

ahoj.. jsem to špatně napsala, ale nevím, jstli tam na tu 10h budete…škoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
19.6.13 00:29

Ahoj holky,
nejsem z Jihlavy, ale jezdím tam ke tchýni. Jsme tam poměrně často a vždycky řeším kam se synem zajít. Poradíte dětský koutek a nebo nějaké hřiště?
Malému je 20 měsíců.
Děkuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
2.7.13 01:17

Ahoj, jste tu někdo? jak se máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
2.7.13 17:18

Ahoj,

tady to žije co?? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
3.7.13 00:34

.. no tak je léto, je mi jasný, že nikdo nesedí doma u pc, ale právě to je aspoň anabídka k tomu se sejít venku.. kdo má nějaké návrhy? příští týden třeba se někde na hřišti, na procházce, no prostě, pokud bude počasí, sejít se někdy někde venku a poklábosit.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová