Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jéje já sem v H.Počernicích
5 minut od sebe
Máš děti? a Kolik ti je ? Sem zvědavá co.
![]()
Ahoj, dneska je opravdu krásně…doufám, že to ještě chvilku vydrží…
My jsme zatím zdraví… ![]()
Dneska jsem byla ráno na nákupech…utratila jsem fůru peněz
, ale mám spoustu dárků na vánoce ![]()
dobré ránko .Co vaříte. U nás prostupuje nemoc rodinou ,současný stav 4:4 ![]()
vařím zeleninovou polévku , kuřecí řízek ( a pár květákových ) s bramborem,tvarohový koláč
Ahoj Sophi - já vařila knedlo-vepřo-zelo, protože je manža zase na chvilku do pondělí doma, tak ať si pochutná.
Jinak jsem trošku vyděšená - celý den jsem necítila mimi… možná přeháním, dost jsem dneska makala - okna, záclony, závěsy, žehlení… možná plaším zbytečně - třeba je ještě moc malý, že necítím často kopaneček…
Pěkný večer a odpočívejte!! Neboj, za chvíli to bude dobrý, u nás se taky musíme všichni prostřídat - abychom si nezáviděli
.
neboj to přijde až si lehneš. natáhni se na postel a vyčkej ono se ozve ![]()
Dobré ránko,
tak jsem včera v noci skončila se silnějším krvácením na gyn.pohotovosti. Mám vcestnou placentu a v dolním segmentu hematom. Podepsala jsem revers, bohužel se mi nemá kdo postarat o dcerku. Mám polehávat a klidový režim…
To je mi líto ,ale můžu tě uklidnit ..já měla hematom 3×6 cm až do 18 tt jsem krvácela
A za jak dlouho asi se Ti vstřebal? Já ho mám 20×8mm, ale mimi je už velký - v úterý budu začínat 18tt, tak snad to bude dobrý. Mám jen strach z té placenty a následného krvácení…
no od 6 do 18 tt. v tom 6 tt jsem seděla u počítače pak sem se zvedla a najednou pode mnou louže krve.doslova. myslela jsem , že není možné aby mimčo vydrželo. dnes je jí 8 měsíců ![]()
Hezké ránko!
Nějak vás tu zanedbávám… ![]()
Koukám diskuze „Jihlava“ a pravá Jihlavačka ani jedna, co? ![]()
Mufino - tý jo, Mlýnskou jsme měli pod zahradou
, moc dlouhá teda není a segry, těch tam taky asi nebude moc, vybavuju si jen - mladší Marcela a starší asi Jana, ale ani jední jménem si teda nejsem jistá…
Moc jsem se s nima neznala… Příjmení si nevybavuju… jóóó Martínkovy? Asi… ![]()
Koukám, že to tu začíná marodit, my se zatím držíme, tak snad vydržíme…
![]()
Tak přejem rychlé zotavování!!! ![]()
ahojky barbánku ,prd zdraví do rána padla za vlast i nejmladší - má 39 horečku. Manžel ani nejel do školy abych tady z nich napadla na hubu.
Sophi, do konce listopadu bydlím na P-9 - kousek od Rajské zahrady, ale budem se stěhovat do Vršovic.