Jihlava

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Mufina
19.11.09 18:42

Sophi, do konce listopadu bydlím na P-9 - kousek od Rajské zahrady, ale budem se stěhovat do Vršovic.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.11.09 18:47

Jéje já sem v H.Počernicích :lol: 5 minut od sebe :lol: Máš děti? a Kolik ti je ? Sem zvědavá co. :oops: :lol: :andel:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
19.11.09 18:50

Sem pitomá už vidím čekáš první holčičku nebo kluka co? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Mufina
19.11.09 18:57

Čekám holčičku, je mi 30 :wink:

• Citovat
  • Upravit
356
20.11.09 13:54

Ahoj, dneska je opravdu krásně…doufám, že to ještě chvilku vydrží…

My jsme zatím zdraví… :palec:

Dneska jsem byla ráno na nákupech…utratila jsem fůru peněz :twisted: , ale mám spoustu dárků na vánoce :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.11.09 07:40

Ahoj holky,
krásné ránko a přeji příjemný víkend :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.11.09 09:31

dobré ránko .Co vaříte. U nás prostupuje nemoc rodinou ,současný stav 4:4 :mrgreen:
vařím zeleninovou polévku , kuřecí řízek ( a pár květákových ) s bramborem,tvarohový koláč

• Citovat
  • Upravit
15043
21.11.09 18:00

Ahoj Sophi - já vařila knedlo-vepřo-zelo, protože je manža zase na chvilku do pondělí doma, tak ať si pochutná.
Jinak jsem trošku vyděšená - celý den jsem necítila mimi… možná přeháním, dost jsem dneska makala - okna, záclony, závěsy, žehlení… možná plaším zbytečně - třeba je ještě moc malý, že necítím často kopaneček…

Pěkný večer a odpočívejte!! Neboj, za chvíli to bude dobrý, u nás se taky musíme všichni prostřídat - abychom si nezáviděli :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
21.11.09 18:20

neboj to přijde až si lehneš. natáhni se na postel a vyčkej ono se ozve :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15043
22.11.09 08:27

Dobré ránko,
tak jsem včera v noci skončila se silnějším krvácením na gyn.pohotovosti. Mám vcestnou placentu a v dolním segmentu hematom. Podepsala jsem revers, bohužel se mi nemá kdo postarat o dcerku. Mám polehávat a klidový režim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.11.09 08:30

To je mi líto ,ale můžu tě uklidnit ..já měla hematom 3×6 cm až do 18 tt jsem krvácela

• Citovat
  • Upravit
15043
22.11.09 08:41

A za jak dlouho asi se Ti vstřebal? Já ho mám 20×8mm, ale mimi je už velký - v úterý budu začínat 18tt, tak snad to bude dobrý. Mám jen strach z té placenty a následného krvácení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.11.09 09:08

no od 6 do 18 tt. v tom 6 tt jsem seděla u počítače pak sem se zvedla a najednou pode mnou louže krve.doslova. myslela jsem , že není možné aby mimčo vydrželo. dnes je jí 8 měsíců :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6153
22.11.09 09:25

Hezké ránko!
Nějak vás tu zanedbávám… :oops:
Koukám diskuze „Jihlava“ a pravá Jihlavačka ani jedna, co? :lol:
Mufino - tý jo, Mlýnskou jsme měli pod zahradou :lol: , moc dlouhá teda není a segry, těch tam taky asi nebude moc, vybavuju si jen - mladší Marcela a starší asi Jana, ale ani jední jménem si teda nejsem jistá… :roll: Moc jsem se s nima neznala… Příjmení si nevybavuju… jóóó Martínkovy? Asi… :-)

Koukám, že to tu začíná marodit, my se zatím držíme, tak snad vydržíme… :lol: :wink:
Tak přejem rychlé zotavování!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
22.11.09 09:27

ahojky barbánku ,prd zdraví do rána padla za vlast i nejmladší - má 39 horečku. Manžel ani nejel do školy abych tady z nich napadla na hubu.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová