Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já dneska kuřecí prsa se sýrovou omáčkou a žampiony, rýži, polévku dneska nedělám - není poptávka
.
Jinak ještě se to peče v troubě - možná asi 15min.
Buchtu ještě nevím, ale švestky mám v mrazáku taky - tak by nebyla špatná
.
Sophinko ty jsi akční, takhle při sobotě…
Já se dneska zmůžu jen na řízky na přírodno (ani obalovat se mi nechce) a brkaši.
Jinak teď bydlím v Č. Budějovicích, šla jsem sem na vejšku, našel si mě tu chlap… a už jsem jihočeška. ![]()
Fotka v nicku - vpravo nahoře vedle odhlášení/přihlášení je nastavení, v něm je dole možnost nahrát fotku, od sebe z pc nebo z webu. ![]()
Barbánku díky. Tak to jsi od nás „skoro za kopečky“ - jsem směrem z Jihlavy na Telč.
Jinak všem dobrou chuť k obědu.
…ale řízky bych si taky dala.
Nicméně jsem to včera večer trošku přehnala s pizzou - ach ty chutě
.
Do Telče jsem „za svých mladých let“ jezdila na Prázdniny v Telči, měla jsem to kousínek (bydleli jsme v Dolní Cerekvi, pak v Lukách nad Jihlavou).
Co zápasíš z metříkama? Koukám zatím vyhrávaj, co? Máš tam pořád něco navíc, stačí, když budeš z každýho metru kopírovat jen tu část mezi img v hranatých závorkách. včetně těch závorek. ![]()
Barbánku , Luka? Odtud původně pocházím .....
Kdepak si tam bydlela? Já čs.Armády ( skoro cesta na otín ) nebo taky kousek od žlíbku.
Barbánku - no abych se přiznala, ty metříky vidím poprvé až tady na e-miminu - taky to podle toho vypadá.
Díky za rady…
V Telči jsme skoro pořád - jezdíme tam nakupovat a na báááječnou pizzu.
Jinak z Luk n.Jihlavou mám kámošku - která možná zanedlouho bude „místní“ i u nás ve vsi.
Sophi - já bydlela „U koupaliště“, skoro na samým kraji Luk. Ale stěhovali jsme se tam, když mi bylo 14, no že bysme se střeba znaly?
Kolik ti je? Já jsem ročník 78, no ale jak jsem tam nechodila na základku, tak tam toho moc neznám…
ČS armády vim, tam jsem znala snad akorát Šedovi a pak - teď si nevzpomenu na příjmení, ale sourozenci byli Jarka, Jenda a myslim Jindra. Tak která z nich ty seš? ![]()
Marpe - no teď už máš metříky luxusní!!! ![]()
Tak jsem se úspěšně vyhnula koupání
, ať si taky taťka užije
- když je doma jenom někdy…
. Jsem dneska nějaká nesvá, nevydržím chvíli sedět… mimís tlačí… asi se mu to nelíbí…
U koupaliště bydleli Barča a Víťa Patiovi . Znáš?
Já jsem z rodiny Flesarovi ( pak taky Šárka a Zuzka Rysovi , Alena,Rosťa a Soňa Flesarovi…)
Čoveče asi neznám, jestli teda nebydleli v tom velkym rohovým baráku hned u hlavní. To tak od vidění. „Od nás“ od koupaliště znám jen Martinu Kremláčků (už se teda nespíš jmenuje jinak), bydleli hned vedle a jezdila se mnou do Jihlavy na gympl. ![]()
Ani Flesarovi ani Rysovi mi nic neříkaj…
![]()
Ještě si vybavuju v Lipový Kolářovi a Lifkovi…
jó asi bych si vzpomněla na víc lidí…
třeba Michal a Lenka Bublákovi, Šárka a Lenka Navrkalovy… a tam někde u vás Smejkalovi, Tomáš Smejkal tam někde bydlí dodneška, už má 3 děti. ![]()
Ale je ten svět celkem malej, co? I když se neznáme… ![]()
A z Dolní Cerekve by se tu někdo nenašel?
Ještě jsme předtím bydleli v Batelově, tam jsem odchodila první 3 roky na základku, pak v tý Cerekvi. Tak z Batelova nevim nevim, jestli bych někoho dala dohromady…
![]()
marta kotounová,veronika poláčková ???
jestli si bydlela na rohu ul. u koupaliště v zatáčce tak patiovi si musela znát… ty bydlej tak druhej barák od začátku ulice,martinu kremláčkovou znám od sestřenky chodila s ní do třídy.
a Tonču… znáš??
Myslela jsem jestli ti Patiovi nebydleli v tom rohovým.
Neznám, neznám, neznám. ![]()
U nás v ulici jsem fakt neznala krom Martiny nikoho, do školy jsem jezdila do Jihlavy, nebylo jak někoho poznat… Jóóó celkem jsem kamarádila s Jitkou Zajačkovou, Milenou Svěrákovou a pak s Libou Širokou.
Hernajs to mi to v tom mozku plným mlíka šrotuje…
![]()
Tonču… Tonda Šedo? Vysokej hubenej, Znáááám… ![]()
Jinou ani jinýho Tonču ne-e…
já kuře s kuskusem a lososa s čerstvým špenátem a bramborem. polívku hovězí. peču švestkovou buchtu s drobenkou a ty?