Jihlava

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
sophinka
14.11.09 11:34

já kuře s kuskusem a lososa s čerstvým špenátem a bramborem. polívku hovězí. peču švestkovou buchtu s drobenkou a ty?

• Citovat
  • Upravit
15043
14.11.09 11:57

Já dneska kuřecí prsa se sýrovou omáčkou a žampiony, rýži, polévku dneska nedělám - není poptávka :lol: .
Jinak ještě se to peče v troubě - možná asi 15min.

Buchtu ještě nevím, ale švestky mám v mrazáku taky - tak by nebyla špatná :palec: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.11.09 11:57

Sophinko ty jsi akční, takhle při sobotě… :-o Já se dneska zmůžu jen na řízky na přírodno (ani obalovat se mi nechce) a brkaši.
Jinak teď bydlím v Č. Budějovicích, šla jsem sem na vejšku, našel si mě tu chlap… a už jsem jihočeška. :lol:

Fotka v nicku - vpravo nahoře vedle odhlášení/přihlášení je nastavení, v něm je dole možnost nahrát fotku, od sebe z pc nebo z webu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.11.09 12:01

Barbánku díky. Tak to jsi od nás „skoro za kopečky“ - jsem směrem z Jihlavy na Telč.

Jinak všem dobrou chuť k obědu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.11.09 12:03

…ale řízky bych si taky dala.
Nicméně jsem to včera večer trošku přehnala s pizzou - ach ty chutě :nevim: :oops: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.11.09 12:20

Tak snad už konečně posl. změna v metříkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.11.09 13:28

Do Telče jsem „za svých mladých let“ jezdila na Prázdniny v Telči, měla jsem to kousínek (bydleli jsme v Dolní Cerekvi, pak v Lukách nad Jihlavou).

Co zápasíš z metříkama? Koukám zatím vyhrávaj, co? Máš tam pořád něco navíc, stačí, když budeš z každýho metru kopírovat jen tu část mezi img v hranatých závorkách. včetně těch závorek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.11.09 14:01

Barbánku , Luka? Odtud původně pocházím .....
Kdepak si tam bydlela? Já čs.Armády ( skoro cesta na otín ) nebo taky kousek od žlíbku.

• Citovat
  • Upravit
15043
14.11.09 16:01

Barbánku - no abych se přiznala, ty metříky vidím poprvé až tady na e-miminu - taky to podle toho vypadá.
Díky za rady…
V Telči jsme skoro pořád - jezdíme tam nakupovat a na báááječnou pizzu.
Jinak z Luk n.Jihlavou mám kámošku - která možná zanedlouho bude „místní“ i u nás ve vsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6153
14.11.09 16:23

Sophi - já bydlela „U koupaliště“, skoro na samým kraji Luk. Ale stěhovali jsme se tam, když mi bylo 14, no že bysme se střeba znaly? :lol: Kolik ti je? Já jsem ročník 78, no ale jak jsem tam nechodila na základku, tak tam toho moc neznám… :-? ČS armády vim, tam jsem znala snad akorát Šedovi a pak - teď si nevzpomenu na příjmení, ale sourozenci byli Jarka, Jenda a myslim Jindra. Tak která z nich ty seš? :lol:

Marpe - no teď už máš metříky luxusní!!! 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
14.11.09 17:51

Tak jsem se úspěšně vyhnula koupání :lol: , ať si taky taťka užije :lol: - když je doma jenom někdy… :lol: . Jsem dneska nějaká nesvá, nevydržím chvíli sedět… mimís tlačí… asi se mu to nelíbí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.11.09 17:55

U koupaliště bydleli Barča a Víťa Patiovi . Znáš?
Já jsem z rodiny Flesarovi ( pak taky Šárka a Zuzka Rysovi , Alena,Rosťa a Soňa Flesarovi…)

• Citovat
  • Upravit
6153
14.11.09 18:07

Čoveče asi neznám, jestli teda nebydleli v tom velkym rohovým baráku hned u hlavní. To tak od vidění. „Od nás“ od koupaliště znám jen Martinu Kremláčků (už se teda nespíš jmenuje jinak), bydleli hned vedle a jezdila se mnou do Jihlavy na gympl. :-D
Ani Flesarovi ani Rysovi mi nic neříkaj… :-? :nevim:

Ještě si vybavuju v Lipový Kolářovi a Lifkovi… :lol: jó asi bych si vzpomněla na víc lidí… :lol: třeba Michal a Lenka Bublákovi, Šárka a Lenka Navrkalovy… a tam někde u vás Smejkalovi, Tomáš Smejkal tam někde bydlí dodneška, už má 3 děti. :wink:
Ale je ten svět celkem malej, co? I když se neznáme… :lol:

A z Dolní Cerekve by se tu někdo nenašel? :lol: Ještě jsme předtím bydleli v Batelově, tam jsem odchodila první 3 roky na základku, pak v tý Cerekvi. Tak z Batelova nevim nevim, jestli bych někoho dala dohromady… :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
14.11.09 18:22

marta kotounová,veronika poláčková ???
jestli si bydlela na rohu ul. u koupaliště v zatáčce tak patiovi si musela znát… ty bydlej tak druhej barák od začátku ulice,martinu kremláčkovou znám od sestřenky chodila s ní do třídy.
a Tonču… znáš??

• Citovat
  • Upravit
6153
14.11.09 18:29

Myslela jsem jestli ti Patiovi nebydleli v tom rohovým.
Neznám, neznám, neznám. :-?
U nás v ulici jsem fakt neznala krom Martiny nikoho, do školy jsem jezdila do Jihlavy, nebylo jak někoho poznat… Jóóó celkem jsem kamarádila s Jitkou Zajačkovou, Milenou Svěrákovou a pak s Libou Širokou.
Hernajs to mi to v tom mozku plným mlíka šrotuje… :lol: :lol: :lol:

Tonču… Tonda Šedo? Vysokej hubenej, Znáááám… :mrgreen:
Jinou ani jinýho Tonču ne-e…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová