Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojda, našla by se tu nějaká mamina z Jižňáku z okolí Centrál parku (Háje, Opatov) na vycházky, na pokec a tak? Už mám okolí dost projetý a když malá spí, moc mě to trajdání za kočárkem samotnou nebaví…
Ahoj Bersaba,
já bydlím kousek od hostivařské přehrady.Ale na Opatov to nemám tak daleko a kdyby se mi moc chtělo tak když půjdu pěšky kolem přehrady mám blízko i háje.
Jen mimčo bude až v dubnu.
Záleží na tobě jak ti to moc vadí.
Přeju krásný večer pá Meg
Ahoj .My jsme z Chodova jestli to nevadí,ale syn je už 2 letý
Ahoj,
my jsme z Újezda, ale na jižňák dojdeme
Vlastně jinam ani nechodíme
Ale s Luckou už se moc klasické kočárkování nedá ![]()
Lucko: no, ono je to 2,5km než na ten jižňák dojdeme, to už jí stačí, i když se ještě i vozí - máme phil&teds
Pak kňourá, že chce domů nebo že chce koupit zmrzlinu
![]()
Tak to jsme po tom Jižňáku pěkně rozlezlí.
My bydlíme na Hájích, hned vedle toho krásnýho novýho kostela (
), tak kdybyste některá měla cestu naším směrem, dejte vědít.
Ahojky, mám půlroční slečnu a bydlíme na Hájích kousek od metra. Maminku na společné „kočárkování“ hledám už strašně dlouho, ale kolem nás jsem potkávala jenom ty, co už mají „běhací“ děti:-(
Ahoj,
také byslím na Jižním Městě - Chodov a hledám maminku na povídání a kamaráda pro mého Filípka (zítra mu budou 2 roky. ![]()
Ahoj,
Kačence jsou 3 měsíce, taky hledáme kamarádky a kamarády na procházky.
Chodí někdo sám a chce se přidat? ![]()
Ahoj, jsme z Roztyl - kousek od Chodova. Najdeme nějaké fajn kamarády???? Dcerce byly teď 2 roky
NAPIŠTE sz !!!!!
My jme taky kousek od Centrálního parku na Hájích, tak se k němukomu rádi přidáme… Syn bude mít teď sedm měsíců
![]()
Maminky Jižňácký - posílám vám odkaz na burzu co se tu koná, kdyby jste se některá chtěla podívat.. my jdeme určitě ![]()
ahoj holky, koukam uz tu dlouho nikdo nebyl
My se budeme cca za mesic stehovat do ulice Konstantinova, od brezna uz bychom snad meli bydlet. Tak kdyby se nasla mamina s priblizne starymi detmi, idealne taky holcicky ![]()