Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nicki.Minaj píše:
Dobré jsou i kočárky pod Moskvou u ČSOB,je tam slušný výběr všeho zboží;)
Ty holčiny mi tam nepříjdou, že by teda zrovna dokázaly poradit… Byli jsme tam a moc nadšení ve mně nezanechalo.
rakosníčku já zatím taky nemám špatnou zkušenost ale ty KO hlavně UTZ jsem myslela že budou častěji jinak je vždy se vším rychle hotová ale zase se tam díky tomu dlouho nečeká ![]()
alein píše:Nicki.Minaj píše:Ty holčiny mi tam nepříjdou, že by teda zrovna dokázaly poradit… Byli jsme tam a moc nadšení ve mně nezanechalo.
Dobré jsou i kočárky pod Moskvou u ČSOB,je tam slušný výběr všeho zboží;)
Když jsem tam byla já, tak tam byla starší paní,a holka střední věk, a ta paní poradila, ale jak říkám u te myslivny je to lepší.Ještě je obchod s kočrkama dobrý výběr v Hradišti.
Sandro myslím že ta starší paní která poradila byla majitelka kdysi asi tak před 3 lety jsem se tam ucházela o místo tak to trchu znám nakonec jsem místo odmítla kvůli prac době ![]()
ja na ko chodila co 14 dnu,(nekdy i casteji,kdyz jsem potrebovala,chtela uklidnit)kdykolivp rijet,zavolat nebyl problem…a utz kazdou poradnu,cili co 14 dnu,nekdy teda i kazdy tyden
Raakosnicek píše:
ja na ko chodila co 14 dnu,(nekdy i casteji,kdyz jsem potrebovala,chtela uklidnit)kdykolivp rijet,zavolat nebyl problem…a utz kazdou poradnu,cili co 14 dnu,nekdy teda i kazdy tyden
hm tak o tom se mi může zdát naposled na utz jsem byla 28.4 a to díky tomu že na oskaru se jim zdalo malo plodovky a oteklá placenta tak jsem šla znovu na oskara kde bylo vše ok aspon to říkali a od té doby jsem na utz nebyla možná je to právě o té tvoji znamosti dr pak se třeba jinak chovají protože já loni potratila a stejně mě nějak moc nekontrolují i když ze začátku jsem stejně krvacela a měla hematom jako u předešlého těhu
olli, šak na ty ultrazvuky se chodí napřed 2oscary a pak v 32.týdnu by ti měl dělat ultrazvuk, pak už myslím co těch 14dní
mozna tim,ze jsem mela problemy,od pulky tehu jsem krvacela. krvacela.navic kamaradka gynekolozka v nemocnici,kdykoliv jsem za ni mohla jet,aby mi udelala utz a koukla na mimco
Sajinkax píše:
olli, šak na ty ultrazvuky se chodí napřed 2oscary a pak v 32.týdnu by ti měl dělat ultrazvuk, pak už myslím co těch 14dní
Sandro ano tohle je postup u normálně probíhajícího těhotenství nikoliv u rizikového já jako nemocná na lecích bych měla být více kontrolována jak průtoky a tak i mimčo jestli roste tak jak má atd no ale já věřím že malá to zvláda a je v pořádku myslím si že kdybych mě nepřevedli do rizikové poradny tak moje dr by mi určitě UTZ dělala častěji ale to už ted je jedno i ten UTZ ve 32tt mi nedělali budou ho děkat až ve 35TT taky divný
kde ušetří za utz tam ušetří že
olii oni nekdy nevolaji presne na termin,kdy jsi ve 32tt,nekdy ho udelaji driv,nekdy pozdeji,jak vychazi poradna…ovsem,jakp ises u normlane probihajiciho tehu
Raakosnicek píše:
olii oni nekdy nevolaji presne na termin,kdy jsi ve 32tt,nekdy ho udelaji driv,nekdy pozdeji,jak vychazi poradna…ovsem,jakp ises u normlane probihajiciho tehu
já na KO právě byla ve 32tt a pozvala mě až za 3týdny na UTZ ale je jedno už jsem na konci a snad to bude ok já tomu věřím ![]()
zatracení doktoři, snad ví co dělají, je fakt, že rizikové by si měli víc pohlídat, no snad vše bude probíhat ok.mě z nich jebne
Já nemyslím,že mám špatné zkušenosti s doktory,problém jsem měla jen s Hehčlovou.Taky u ní je tam dlouhá čekací doba,jak do ordinace,tak na UTZ.
Když jsem byla v 38.tt u své dr. na monitoru,tak jsem si ani nevšimla,že se malý za celou dobu nepohnul.Doktorka mě pak i podle grafu poslala do nemocnice,že je malý nereaktivní a je možné,že je třeba v tísni a musel by rychle ven.Tak já vyplašená jsem rychle jela do rizikovky,dala sestře papír a říkám si,tak si to tam přečtou a vemou mě hned.No tak šla jsem snad až za hodinu,protože ostatní objednané maminky měly přednost.
Kdyby tam nebyl žádný problém,tak bych si počkala,to je jasné,ale když mě tam akutně posílá,tak se aspoň navíc,místo nebylo ve předu k sezení a tak vždycky,když sestra vylezla,tak než jsem vstala,byla zase v ordinaci.Až jsem přišla na řadu já a přečetli si moji složku,tak mi řekla sestra,že oni to hned nečtou,že musím říct předem.Prostě to dávají do hromady stohu složek a pak jak po sobě chodí maminky,tak se vždy do složky kuknou a ví oč jde.Jinak zbytek doktorů je super,až na Henčlovou ![]()