Zlín a okolí

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
338
6.7.10 08:56

ona je sice takova divna,nekomuniaktivni,protivna (ja jsem ji tak nezazila,nevim), ale udajně je odborník na rizikové pacientky…

za mě mužu říct, ze nam malou ohlidala a pomohla

JInak ja sestre vzdycky hned kdyz jsem ji davala papiry hlasila,jsem domluvenA TAK A TAK,MAM MIT TO A TO…A CHODILA JSEM CO NEJDRIV TO SLO.JE CAPS)

Ja zase nemuzu vystat Mlčocha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.7.10 09:01

Dalšího nečekám,po císaři má být další dítě až tak po dvou letech,kvůli šití té dělohy.Aby se neprotrhla,pod váhou dítěte asi.Takže nespěcháme a uvidíme,jen kdybych tak znova rodila císařem :-) Teď mám skoro ročního chlapečka Dominika:)

Raakosnicek:jjo,známe;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.7.10 09:11

Ona dokáže lec co zachránit,ale taky hodně po*rat.Před pár lety ji řešili v Navlastní oči,na nově.Nevím teď,který to byl případ,ale jedno bylo,že dítě bylo špatně natočené,všichni mluvili o císaři a ona,že půjde normálně.Dítě se narodilo buď se zlomenou klíční kostí nebo s vykloubeným ramínkem,teď nevím přesně.A druhé bylo,že přijela paní v noci s dvojčaty,že má bolesti a ona ji vyšetřila a že tam nic nevidí,že to bude jen bolest vazů,jak břicho roste a nebo tvrdnutí z větší námahy.No,ale druhý den tam paní přijela zase a dvojčata byla mrtvá.Nevím,který byla měsíc nebo týden,ale tipuju 4m.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.10 09:12

prvne jsem po cisari otehotnela po roce,dr nerikal nic,jen ze by me vic hlidali. mam spoustu znamych,ktere otehotnely driv,nez po dvou letech .
a jsem rada,ze druhe mimi jsem si mohla porodit normalne,neda se o srovnat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.10 09:18

Nicki jenze tohle jsou pripady,kdy se to neda ovlivnit,mnohdy se deti nedaji zachranit ani v poorodnici…

Podobne bylo u me,jela jsem rychle mimo poradnu myslim v pondeli,protoze jsem krvacela a cely den jsem mela predtim bolesti…a byla tam Grosmanova,udelal utz a rika,to je dobry,to bude z delozni cinnosti ap oslal me domu. za dva ny uz jsem jela rodit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.10 09:21

jinak si myslim, ze kdyby opravdu neco zavinila uz tam jako doktorka nepracuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
6.7.10 09:57

Ahojky nemáte zkušenosti s přenášením ve zlíně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6201
6.7.10 10:34

macekk já nemám zkušenost ale snad se někdo ozve švagrová přenášela ale nakonec porodila sama jinak holky co semnou ležely v porodnici tak myslím že 10den po termínu šli na vyvolání

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
6.7.10 10:36

Oli díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.7.10 10:56

Raakosnicek:Já jsem to četla v diskuzích na mojeporodnice.cz,tuším..Ještě když jsem byla těhotnáPřímo tam byla diskuze o Henčlové.A psali tam maminky o zkušenostech s ní.A jedna psala co se jejímu miminku při porodu stalo.Kdyby to šlo císařem,tak by se to asi nestalo,navíc to byla prvorodička.Druhý případ psala jiná maminka o své kamarádce,ale vesměs tam na ni maminky nadávaly,nevím jak teď,třeba už je lepší.Já jsem s ní taky spokojená nebyla a mám s ní osobní zkušenosti.Nevím,proč tam ještě pracuje,ale v navlastní oči ji řešili,zkusím se podívat na netu,třeba to najdu.Prostě mám na ni svůj názor a ty svůj taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.7.10 11:00

Doktorka mi nechce dát ani nitroděložní tělísko,prý až za rok,kvůli tomu císaři.Měla jsem špatné těhotenství a nebudu raději riskovat,navíc říkám,nespěcháme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.7.10 11:07

Nevím,či je odborník,když mě nechala jít s vysokým tlakem domů.když jsem tam ležela,že ono se to nějak srovná.A to jsem měla 10 dní do termínu a vysoký tlak je nebezpečný.Navíc jsem brala nejvyší možné dávky dopegytu 3X2 a nepomáhalo mi to.A nakonec jsem musela jít k Maulemu,protože ona by mě snad nechala rodit normálně a ještě přenášet.Přitom měla i od primáře Řiháka z plicního,že by spíše doporučil CS.Měla jsem otoky,třeštila mi hlava,vysoký tlak a sotva jsem dýchala(kvůli astmatu),ale prostě jsem nebyla dole vůbec nachystaná a že by se to rozbíhalo strašně pomalu.Maule mi jen změřil tlak(160/110),zjistili snížený průchod pupečníkem a hned jsem jela na sál.A to ještě na Henčlovou nadával i s anesteziologem.Proto mám na ni negativní názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.10 11:08

ja jsem tehda na valstni oci videla, ale kdyby byla pravda co vysilali,davno by tam nebyla.muselo se to i setrit,protoze na ni podavali zalobu…

Ono to neni jen cerne a bile…porod je a bude bohuzel pro maminku i miminko rizikova zalezitost.
ja u porodu maleho ani Henclovou nemela a narodil se akutnim Sc priduseny,cekali od tri odin jestli se dorotuje nebo ne,pritom ozvy byly pod hranici normalu…

Ted me Henclova hnala na sekci,ja jsem premlouvala,ze chci zkusit normalne…

Ano celkove ve Zlinske porodnici jsou nakloneni spise normalnimu porodu…nez sekcim…

JA z ni mela hrozny strach,kdyz mi kamaraka rikala,ze me preradi k ni, nevim jestli to bylo otu znamosti, ja zkusenost nastesti dobrou,ani protivna na me nebyl,ausmevava,v pohode,na vsechno jsem s emohla zeptat, na sale jeste zertovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
6.7.10 11:09

Já nepřenášela,takže nevím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
6.7.10 11:09

lezelaj sem na rizikonce 14 dnu, protocilo se tam mocm aminek z vysokym tlakem,nektere tam musely zustat,nekee pustiala domu..nevim,nejsem doktor, dle ceho se rozhoduji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová