Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale jak teda přežít porod to je otázka ![]()
holky vy co už dítka máte na nadstandartu ve ZL na porodním sale maji WC a sprchu přímo v boxu?
oliii píše:
holky já věřím že tentokrát bude vše OK
bude,uz jste si sve vytrpěli
rakosníčku a musí se to nějak dopředu zamluvit ten nadstandart nebo prostě až budu rodit bud budu mít štěstí nebo ne? Jak můžu dopředu zamluvit box když nevím kdy budu rodit ![]()
Olii, jsk já byla na předporodním kurzu tak nás provázeli, a na nadstandardu, bylo wc, sprcha,vana.a na klasickém byla taková vana.
Sandro já co byla v boxu tak tam nebylo nic
jen koza sice polohovatelná a balon jinak skoro nic a na normálním ale wc není to je společné na chodbě já teda byla v boxu kde nebylo wc tak proto se ptam
Mě fakt jak provázeli, tak na klasickém bylo wc splečné,a le ta vana tam byla, je ot asi měsíc a půl, tak nevím
Sandro já hlavně to wc chci kvuli těm mojim střevům
já byla v prostředním boxu jak tam vejdeš po pravé straně třeba to byl ten nejobyčejnější kde davbaji potraty ![]()
Holky tak toto nevím,já ležela na pokoji,kde byly dvě postele a televize.Tam se asi čeká,když jdou maminky na císař.Já musela totiž čekat kvůli anestezii 4hodiny a dělaly mi tam monitor.Hlavně ale bylo nepříjemné,jak tam vedle řvala nějaká maminka při porodu.Rodit normálně,tak mi to moc na klidu nepřidá ![]()
nicki tomu tam říkají JIP asi když potřebují mít maminku na blízku por.salu tam jsem jednu noc spala
Tak tam bych teda neusla
Ale jinak to tam bylo celkem hezké
A por. asistentky strašně fajn ![]()
Na porodnici jsou po leve strane boxy s vanou a po prave bez vany.
K nadstandartu,myslim,ze zamluvit se dopredu takhle neda,proste bud je volny nebo ne
oliii píše:
Sandro já hlavně to wc chci kvuli těm mojim střevůmjá byla v prostředním boxu jak tam vejdeš po pravé straně třeba to byl ten nejobyčejnější kde davbaji potraty
neboj nebyl, ja na nem rodila taky
macekk píše:
Ahojky nemáte zkušenosti s přenášením ve zlíně?
Ahoj,já sem přenášela pokaždé a každý 3 den jsem po termínu chodila na monitor,když uznali za vhodné tak i na prohlídku a ultrazvuk,pak už každý druhý den.
S Henčlovou zkušennosti mám jak kdy,podle toho asi jak má náladičku.
Nicki.Minaj píše:
Tak tam bych teda neuslaAle jinak to tam bylo celkem hezké
A por. asistentky strašně fajn
nicki usla kdyby jsi na tom porodním stole ležela od 10hodin večer do dalšího dne večer tak by jsi byla štastná za jakoukoliv postel kdekoliv i na chodbě
já byla po těch 24 hodinách tak dolámaná to bylo děsné