Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud opravdu rodila v LTM, tak jsme rodily ve stejný den. Já v 6 hod ráno a přede mnou puze jedna holčina asi ve 2 ráno a ta měla holčičku. Tam vlastně byly samé holčičky a náš Kubík, a vlastně ještě Lukášek.
zoubky tak ¨to jedobrá náhoda že
..no třeba seznáte a nevíte o tom ![]()
Havlice, kdepak jsi?
Petro to je fakt náhoda, a obě se tu cítíme samy a nakonec se známe ![]()
no práve vidíš jak si mela dobrý nápad
ted se seznámíš stolika holkami že nebudeš vedet kam dřív ![]()
Ahoj holky,
já jsem taky z Litoměřicka, bydlím 7 km od Lovosic směr Libo a já jsem z vám nejmladší, ale starousedlík, od narození v jednom baráku a doma už máme taky kus chlapa
Momentálně vymýšlím, jak udělat z jeho fotky vánoční přání, nemáte někdo tip na nějaký vánoční rámeček, jak to udělat v pc?
Miňulko vítej. Bohužel ti s rámečkem moc neporadím. My jsme sice vánoční přání taky dělali,ale bez rámečku. Vyfotili jsme se a manžel dodělal na PC jen pozadí.Až přijde z práce, můžu se ho zeptat, jaký program používá.
Jak máš starého/mladého synka?
Ještě se chci zeptat na jednu věc. Já jsem na diskuze nikdy nechodila, proto nevím, jak si mám tady vyhledat diskuzi o UM pro kojence? Bohužel už od 6týdne nemám mlíčko a některé UM Kubčovi dělají zácpy. Tak bych se potřebovala kouknout, jak to řeší ostatní. Vy jak koukám, jste zkušenější diskutérky, prosím, poraďte, kde bych to našla. Díky moc.
Ahojky,
já mám doma Davídka, jsou mu 3 měsíce a 21 dní, když si klikneš pod názvem diskuse je fotoalbum, sledovat reakce, přidat k oblíbeným a zobrazovat podpisy nebo nezobrazovat podpisy, tak když si dáš zobrazovat podpisy, tak se zobrazí i naše metříky, jak máme staré děti.
Jinak když najedeš do diskusí, tak tam mám samostatný oddíl a jídle a je toho tam hafo o UM. Sama neporadím, máme zatím štěstí a plně kojíme.
dobré ráno
minulko já bydlím kousek od libo
zoubky diskuzi najdeš třeba tady
https://www.emimino.cz/…kojeni-a-um/
tam sou náky ty diskuze
Aha,děkuju moc. A jak si můžu nastavit svůj metřík?
Ahoj Petro, ty už jsi vzhůru? Holky, nebyly jste letos v Úštěku na jarmarku? My jezdily každý rok a bylo to super.A letos bohužel nebylo dobré počasí - mrazy nejsou pro mimouše ![]()
Zoubky, metřík si musíš vytvořít na strákách s metříky a pak vložit v nastavení do podpisu, ale přiznávám, že jsem to dělala ještě ve staré verzi emimi a netuším, jestli jsou nějaké změny, ale jsou tu i diskuse, jak se metříky dělají.
Jinak my se do Úštěka chystali s podmínkou, že by bylo do -10 a ráno, když jsme vstávali, tak bylo -14, tak jsme to nechali na jindy. Byli tam kamarádi, mají prcka 8 měsíců a říkali, že šel okolo taťka s tak ročním prckem bez punčoch a koukala mu modrofialová lýtka ![]()
třeba tady jsem tvořila metřík pro Dádulku já, docela dobře to navádí, jsem taky samouk, prostě zkouším, až to funguje
http://www.mytickerz.com/…ne/baby.html
Péti, když jsi psala od Budyně, tak jsem si říkala, že musíš být někde v těch místech, v Budyni jsme se v březnu brali a dědu jsem měla v Radovesicích
já ani nevím že ted byl v usteku zasejarmark..byly sme tam jen v léte, v libochovicich na pouti..tam byla velká..a v budyni a v lovo..asi bych v tech mrazech nešla ani s malou, jí stačí býthodinu venku a je uplne ve tvářích jak ráček