Maminky z Litoměřic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17226
21.12.09 21:08

Pokud opravdu rodila v LTM, tak jsme rodily ve stejný den. Já v 6 hod ráno a přede mnou puze jedna holčina asi ve 2 ráno a ta měla holčičku. Tam vlastně byly samé holčičky a náš Kubík, a vlastně ještě Lukášek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.12.09 21:12

zoubky tak ¨to jedobrá náhoda že :lol: ..no třeba seznáte a nevíte o tom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.12.09 21:14

Havlice, kdepak jsi?
Petro to je fakt náhoda, a obě se tu cítíme samy a nakonec se známe :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.12.09 21:18

no práve vidíš jak si mela dobrý nápad :lol: ted se seznámíš stolika holkami že nebudeš vedet kam dřív :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
21.12.09 21:22

tak jdu od pc pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
21.12.09 21:25

Já taky, jsem grogy,pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
21.12.09 21:39

Ahoj holky,

já jsem taky z Litoměřicka, bydlím 7 km od Lovosic směr Libo a já jsem z vám nejmladší, ale starousedlík, od narození v jednom baráku a doma už máme taky kus chlapa

Momentálně vymýšlím, jak udělat z jeho fotky vánoční přání, nemáte někdo tip na nějaký vánoční rámeček, jak to udělat v pc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.12.09 07:36

Miňulko vítej. Bohužel ti s rámečkem moc neporadím. My jsme sice vánoční přání taky dělali,ale bez rámečku. Vyfotili jsme se a manžel dodělal na PC jen pozadí.Až přijde z práce, můžu se ho zeptat, jaký program používá.
Jak máš starého/mladého synka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.12.09 07:40

Ještě se chci zeptat na jednu věc. Já jsem na diskuze nikdy nechodila, proto nevím, jak si mám tady vyhledat diskuzi o UM pro kojence? Bohužel už od 6týdne nemám mlíčko a některé UM Kubčovi dělají zácpy. Tak bych se potřebovala kouknout, jak to řeší ostatní. Vy jak koukám, jste zkušenější diskutérky, prosím, poraďte, kde bych to našla. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
22.12.09 08:19

Ahojky,

já mám doma Davídka, jsou mu 3 měsíce a 21 dní, když si klikneš pod názvem diskuse je fotoalbum, sledovat reakce, přidat k oblíbeným a zobrazovat podpisy nebo nezobrazovat podpisy, tak když si dáš zobrazovat podpisy, tak se zobrazí i naše metříky, jak máme staré děti.

Jinak když najedeš do diskusí, tak tam mám samostatný oddíl a jídle a je toho tam hafo o UM. Sama neporadím, máme zatím štěstí a plně kojíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.12.09 08:30

dobré ráno

minulko já bydlím kousek od libo

zoubky diskuzi najdeš třeba tady

https://www.emimino.cz/…kojeni-a-um/

tam sou náky ty diskuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
22.12.09 08:58

Aha,děkuju moc. A jak si můžu nastavit svůj metřík?
Ahoj Petro, ty už jsi vzhůru? Holky, nebyly jste letos v Úštěku na jarmarku? My jezdily každý rok a bylo to super.A letos bohužel nebylo dobré počasí - mrazy nejsou pro mimouše :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
22.12.09 09:28

Zoubky, metřík si musíš vytvořít na strákách s metříky a pak vložit v nastavení do podpisu, ale přiznávám, že jsem to dělala ještě ve staré verzi emimi a netuším, jestli jsou nějaké změny, ale jsou tu i diskuse, jak se metříky dělají.

Jinak my se do Úštěka chystali s podmínkou, že by bylo do -10 a ráno, když jsme vstávali, tak bylo -14, tak jsme to nechali na jindy. Byli tam kamarádi, mají prcka 8 měsíců a říkali, že šel okolo taťka s tak ročním prckem bez punčoch a koukala mu modrofialová lýtka :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
22.12.09 09:30

třeba tady jsem tvořila metřík pro Dádulku já, docela dobře to navádí, jsem taky samouk, prostě zkouším, až to funguje

http://www.mytickerz.com/…ne/baby.html

Péti, když jsi psala od Budyně, tak jsem si říkala, že musíš být někde v těch místech, v Budyni jsme se v březnu brali a dědu jsem měla v Radovesicích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12947
22.12.09 09:31

já ani nevím že ted byl v usteku zasejarmark..byly sme tam jen v léte, v libochovicich na pouti..tam byla velká..a v budyni a v lovo..asi bych v tech mrazech nešla ani s malou, jí stačí býthodinu venku a je uplne ve tvářích jak ráček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová