Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, ![]()
jelikož jsem to tady prohledala a nenašla jsem nikde diskuzi na toto téma tak ji zakládám já a doufám,že se to tady uchytí.Jsem totiž v 13.tt a jsem doma,mám neschopenku až do porodu,takže nevím „co by roupama“a byla bych strašně ráda,kdyby jsme si tady utvořily diskuzi „Havířovaček“,i když ještě nedávno jsem bydlela ve Frýdku-Místku.Prostě bych byla ráda,kdyby jsme si pokecaly a našla se nějaká těhulka,snažilka nebo maminka na osobní seznámení(čajík,kafíčko,cokoli),je mi doma samotné smutno,přítel je celkem často v práci
Takže neuvažujte dlouho a pište,pište,budu jen a jen ráda!
![]()
""http://lbdf.lilypie.com/wx4Mp1.png:http://lbdf.lilypie.com/wx4Mp1.png
Příspěvek upraven 06.12.09 v 14:20
ahoj jsem z havirova,bydlim primo ve meste,ale nejsem uz tehulka,ale mam skoro uz pulrocni holcicku a dva pubertaky
,je mi 32 a jsem taky skoro porad sama,muj taky pracuje,kdyz tak pisni
Ahojky, ![]()
jsem ráda,že ses mi ozvala,i když nejsi těhulka,aspoň někdo a můžeme pokecat
rodila jsi asi tady v havířově,že???co říkáš na porodnici?jsem ráda zakaždého kdo se mi ozve,fakt už šílím nudou. . . je to hrůza
tak pokud budeš chtít tak se zase ozvi,třeba najdem nějaké společné téma,zájmy nebo se můžem i sejít.Měj se pěkně,pa ![]()
jo rodila jsem v havirove chtela jsem porubu,ale byl to fofr
tak bych to nestihla.Byla jsem spokojena moc jak na porodnim sale i na oddeleni sestinedeli,malou jsem mela u sebe porad super.bydlim hned u nemocnice
predtim na sumbarku ted jsme se stehovali jak jsem porodila,
aha,tak to jsi měla celkem dobrý,tak to už za chvíli plánovat další,když to máš ak blízko,ne??
chtěla jsem se zeptat jak to mám udělat s tím metříkem,abych ho měla tekhle v každé zprávě???
jejda dalsi uz neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ti tri rarasi mi uplne staci
+jeden bohuzel ![]()
metri si musis nastavit v profilu uzivatele
kliknout na pripojit k prispevku podpis az tam mas zelenou fajfku
Přesunula jsem vás do stejného místa
pokud k sobě chcete povat další maminky, zkuste je pozvat zde ![]()
L.
Ahoooooooj,taky nejsem těhulka,ale Havířovačka rozená
Končí mi mateřská,takže už začínám hledat práci,ale zatím jsem pořád doma s tou svojí čerticí.Byly jste včera na rozsvícení stromku?Je krásný a ohňostroj byl taky nádherný.
Já bydlím ve městě,kousek od magistrátu.
ahoj lucajdice
koukala jsem na to z okna,s malou se to nedalo chodi mi spinkat kol 18-18,30.byla to parada.
na fotce ti to moc slusi ![]()
jakou praci shanis?
Subaru těžko říct jakou
Před těhu jsem dělala servírku,ale to je teď s malou nemyslitelné,taky vzhledem k tomu,že jsme samy bez tatínka,no takže bych si představovala něco v kanclu,mám maturitu z ekonomky,už jsem nějakou asistentku dělala.Ale nebojím se žádné práce,dělala jsem prodavačku,v sázkové kanceláři,dokonce jsem i uklízela v domech,no takže těžko říct.Akorát by to mělo být jakž takž placené a asi ne nějak na směny,protože s malou to moc nepůjde.Tak jsem sama zvědavá,jak to dopadne ![]()
A kde přesně u nemocnice bydlíš?Já jsem s rodičema bydlela u Severky,teď tam bydlí otec.
Deňulko a ty bydlíš kde?
Včera jsme byli na Mikulášské v Loutkovém,byla to paráda,tak jedna fotečka
To je malá s bratrancem.
ahoj no jo s tou praci je to tezke,preju at se neco super najde.
bydlim primo naproti domu sester kousek od skoly znas?