Těhulky z Havířova

• Fotoalbum (128)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
920
5.12.09 17:00

Těhulky z Havířova

Ahojte, :mavam:
jelikož jsem to tady prohledala a nenašla jsem nikde diskuzi na toto téma tak ji zakládám já a doufám,že se to tady uchytí.Jsem totiž v 13.tt a jsem doma,mám neschopenku až do porodu,takže nevím „co by roupama“a byla bych strašně ráda,kdyby jsme si tady utvořily diskuzi „Havířovaček“,i když ještě nedávno jsem bydlela ve Frýdku-Místku.Prostě bych byla ráda,kdyby jsme si pokecaly a našla se nějaká těhulka,snažilka nebo maminka na osobní seznámení(čajík,kafíčko,cokoli),je mi doma samotné smutno,přítel je celkem často v práci :-( Takže neuvažujte dlouho a pište,pište,budu jen a jen ráda! :palec: :dance: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
920
5.12.09 17:04

""http://lbdf.lilypie.com/wx4Mp1.png:http://lbdf.lilypie.com/wx4Mp1.png

Příspěvek upraven 06.12.09 v 14:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
5.12.09 17:59

ahoj jsem z havirova,bydlim primo ve meste,ale nejsem uz tehulka,ale mam skoro uz pulrocni holcicku a dva pubertaky :lol: ,je mi 32 a jsem taky skoro porad sama,muj taky pracuje,kdyz tak pisni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.12.09 18:53

Ahojky, :-)
jsem ráda,že ses mi ozvala,i když nejsi těhulka,aspoň někdo a můžeme pokecat :mrgreen: rodila jsi asi tady v havířově,že???co říkáš na porodnici?jsem ráda zakaždého kdo se mi ozve,fakt už šílím nudou. . . je to hrůza :-? tak pokud budeš chtít tak se zase ozvi,třeba najdem nějaké společné téma,zájmy nebo se můžem i sejít.Měj se pěkně,pa :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
5.12.09 19:00

jo rodila jsem v havirove chtela jsem porubu,ale byl to fofr :wink: tak bych to nestihla.Byla jsem spokojena moc jak na porodnim sale i na oddeleni sestinedeli,malou jsem mela u sebe porad super.bydlim hned u nemocnice :andel: predtim na sumbarku ted jsme se stehovali jak jsem porodila,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
920
5.12.09 19:10

aha,tak to jsi měla celkem dobrý,tak to už za chvíli plánovat další,když to máš ak blízko,ne?? :-D chtěla jsem se zeptat jak to mám udělat s tím metříkem,abych ho měla tekhle v každé zprávě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
5.12.09 20:47

jejda dalsi uz neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :lol: ti tri rarasi mi uplne staci :roll: +jeden bohuzel :andel:
metri si musis nastavit v profilu uzivatele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
5.12.09 20:48

kliknout na pripojit k prispevku podpis az tam mas zelenou fajfku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
5.12.09 22:28

Přesunula jsem vás do stejného místa :) pokud k sobě chcete povat další maminky, zkuste je pozvat zde :mavam:

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
6.12.09 10:18

Ahoooooooj,taky nejsem těhulka,ale Havířovačka rozená :lol: Končí mi mateřská,takže už začínám hledat práci,ale zatím jsem pořád doma s tou svojí čerticí.Byly jste včera na rozsvícení stromku?Je krásný a ohňostroj byl taky nádherný.
Já bydlím ve městě,kousek od magistrátu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
6.12.09 10:19

Když na tu fotku kliknete,tak je lépe vidět :wink:
A ještě jednu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
6.12.09 18:58

ahoj lucajdice :wink: koukala jsem na to z okna,s malou se to nedalo chodi mi spinkat kol 18-18,30.byla to parada.
na fotce ti to moc slusi :potlesk:
jakou praci shanis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
7.12.09 09:35

Subaru těžko říct jakou :nevim: Před těhu jsem dělala servírku,ale to je teď s malou nemyslitelné,taky vzhledem k tomu,že jsme samy bez tatínka,no takže bych si představovala něco v kanclu,mám maturitu z ekonomky,už jsem nějakou asistentku dělala.Ale nebojím se žádné práce,dělala jsem prodavačku,v sázkové kanceláři,dokonce jsem i uklízela v domech,no takže těžko říct.Akorát by to mělo být jakž takž placené a asi ne nějak na směny,protože s malou to moc nepůjde.Tak jsem sama zvědavá,jak to dopadne :think:
A kde přesně u nemocnice bydlíš?Já jsem s rodičema bydlela u Severky,teď tam bydlí otec.
Deňulko a ty bydlíš kde?
Včera jsme byli na Mikulášské v Loutkovém,byla to paráda,tak jedna fotečka :wink: To je malá s bratrancem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1922
7.12.09 09:55

ahoj no jo s tou praci je to tezke,preju at se neco super najde.
bydlim primo naproti domu sester kousek od skoly znas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2218
7.12.09 10:02

Myslíš jako na Kudeříkové??Tam jsem chodila na základku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie