Teplota neklesá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
6.9.09 16:56

Tak se hlásím zase na dně.matyas má pořád 39-40,jen po lécích spadne a jakmile vyprchají zase letí nahoru.Spát ani nechce,nějaká nemoc není na něm ani znát,ale mám strach co to je :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.9.09 17:01

po lécích mu teplota spadne i na 36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.9.09 17:06

venku je tak krásně a já už nevim jak ho zabavit.Koupila jsem mu dnes dalších deset angličáku ale vše ho baví tak hodku :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.9.09 17:20

Kamčo zašla bych ráno k dr s novou močí. A ne aby koukla lakmusákem, ale aby to poslala do laborky. Pokud už 6. nemoc teda prodělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.9.09 17:37

Skleničku na moč už mám připravenou,ráno tam zajdu.
Mám strach aby to nebylo náké svinstvo.Podle dr už 6 měl,ale prý jí muže dostat znovu,že je víc druhu,tak nevim.

Napadaj mě samé šílenosti,jako prasečí chřipka,leukémie atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
6.9.09 18:13

šestá je jen jeden druh:) a co jsem četla, jde ji mít jen jednou a pak je prej doživotní imunita

Ale různých vyrážek a exantémů a i petechie, to je hromady druhů i jen u viroz.

Mě by víc znervozňovala ta krev v moči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.9.09 18:48

Ve zprávě má napsáno stopa krve a urobiligenu.Nevím co je Urobilingen :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.9.09 23:07

Ach jo,pořád má 40,já se s toho snad zbláznim :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4277
7.9.09 00:01

Kamčo, zkoušela jsi něco mimo léků? Nám mamka jako malým dávala zábaly, srkat cocacolu po lžičkách (to teda nevím proč, asi že je močopudná :?: ), zabalit nohy a ruce do tvarohu nebo nastrouhat uvařený, studený brambory (i se slupkou), dát na ručičky, zabalit třeba do utěrky. Ono by to mělo vytáhnout horkost. Jinak neporadím. :(
Jak je Matymu teď? Neboj, určo to nebude nic strašnýho! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
7.9.09 00:35
AramisDeMar píše:
Kamčo, zkoušela jsi něco mimo léků? Nám mamka jako malým dávala zábaly, srkat cocacolu po lžičkách (to teda nevím proč, asi že je močopudná :?: ), zabalit nohy a ruce do tvarohu nebo nastrouhat uvařený, studený brambory (i se slupkou), dát na ručičky, zabalit třeba do utěrky. Ono by to mělo vytáhnout horkost. Jinak neporadím. :(
Jak je Matymu teď? Neboj, určo to nebude nic strašnýho! :wink:

Ahojky.Zkoušela jsem zábal,ale on si to nenechá :cry: ,je ještě malej na to abych mu to vysvětlila,takže ze začátku jsem alespon osprchovala vlžnou vodou,tet teplota po lécích klesá,ale pak zase prudce vstoupí.Ráno písnu o a jak :wink:

Jinak už jsem od pátku nespala,skoro ani nejim.V noci ho pořád měřím a koukám na něj,nemohu spát a přez den zase on nespí ,takže jsem už od pátku spala tak 4 hodiny dohromady,mám pocit že se brzo složím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.9.09 12:10

Pokud má studené ručičky a nožičky, tak bych se zabalu vyhýbala. Uplně te chápu, tohle jsme měli tento týden a pořádně se malej vyspal až dnes. Snad mu doktorka dá nějaké léky at se malej už netrápí. Pořád se divim, že na ty pohotovosti nic nenašli a poslali vás bez léku domu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
7.9.09 12:19

Zábaly při studených končetinách lze dělat na hrudník.

Když to máš Kykoušku těžký. Ono těch viroz je hromady, opravdu u toho jsou různé vyrážky. A na virozy se z léků dává prakticky antipyretika. A navíc co dát za léky jiného, když žádné testy neukazují na nějaký zánět, přivšetření nenašli nic. A aby si je nechali v nemocnici, z toho budou mít akorát tak stres z vyšetřeních, jejich ne/režimu tam, vůbec pobytu samotného…

Vyčkala bych, srážela (v tomhle případě bych asi srážela i na střídačku a možná ych to opravdu zkusila den dávat ty léky i než teplota stoupne, pravidelně, nevim, nejsem v té situaci, tak se lehce teoretizuje) a uvidíte tu středu, no…snad to bude v pohodě

A zrovna vedle jsem nedávno četla, že měli horečky několik dní „jen tak“, jestli se dobře pamatuju… :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
7.9.09 21:29

Gábi ve všem s tebou sohlasim.
Kamčo a kdy jdeš na kontrolu? Už je to o malinko lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pajka888
7.9.13 21:59

Zdravím, máme problémek. :,( Náš mrnousek 17m ma zniceho nic teplotu 37,7. studené ručičky, ale jinak mu nic není. Dali jsme nurofen ale zabral asi jen tak na hodinku, máte s tím někdo zkušenost?? Děkujůůůů :*

• Citovat
  • Upravit
6594
3.9.22 21:52

Holky prosím poraďte. Malý 16m od včerejšího dne - nejdřív v pátek přes den,,jen,, zvýšená teplota, včera večer ve 22,30 jsem dávala první nurofen čípek, další pak ráno v 7,30, další odpoledne v 14,30 a teď v 20hod poslední. Jenže do teď po tom posledním stále neklesla teplota 8o

Může to být tím, že jsem ten poslední nedala po šesti hodinách, ale po 5,5hod? Paralen mu moc nezabírá, a byl úplně vyřízený, tak jsem dala zase osvědčený nurofen. Jenže teď když ho přeměřím na čele, tak 37,8 - 38,4 ( normálně měřím v zadečku). Pocitově je teplý, ruce má taky teplé. Co případně dělat kdyby lezla teplota ještě výš? Ve dvanáct můžu dát Paralen, ale co do té doby? Jinak absolutně netuším, z čeho. Zoubků má 16, slintá pořád stejně, na ty poslední zoubky se mi to nezdá. Průjem měl jen jednou dnes ráno, jinak normální. Přes den po nurofenu úplně ok, standardně si hrál, jedl, pil…

A kdy případně k lékaři? Když bude zítřek stejný, jela bych v pondělí k dětskému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí