Teplota neklesá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
48576
5.9.09 13:14

Teplota neklesá

Opět já z dalším problémem.Malému včera zničeho nic vyskočila teplota 38,5 a od té doby neklesá ani po lécích.tělíčko má vařící a ruce jak led :cry: .Z pohotovostí mám špatné zkušenosti,ale asi nezbývá než tam jet.Malej si v noci stěžuje na bolest nožiček-rustové bolesti,myslíte že to muže mít nějaký vliv?Nebo naopak značit nějaký horší problém?
Vím že lékaři tu nejsou,ale pokaždý když si tu na něco postěžuju tak je najednou vše dobré :lol:
napadl mě ještě zánět ledvin,málo čurá a tahá si za pindíka.á se to nějak poznat??Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
5.9.09 13:19

Ahoj,a co 6 nemoc, měly jste ji už?. Horečka nešla ničím srazit a když jo, tak za hodinu byla zase zpět. Žádné příznaky chřipky neměl, jen ta horečka. A staráášně studené ruce a nohy. Taky nemám s pohotovostí dobré zkušenosti, tvářej se na tebe jako že jančíš při každý nemoci. To mi ted v pondělí udělala jedna doktorka. Malej měl 40,5 a myslela si asi, že je to normální :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.9.09 13:21

A s tim pindikem…koukni, jestli neni zarudlý a čichni k moči. Já to tak dělám a někdy ta špatná moč je opravdu citit a je i kalná. Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.09 13:26

kyky vím že měl 5,pak se osypal,je v tom rozdíl mezi 5-6?Jinak přesně nekašle,je docela v pohodě,jen vařící :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.09 13:37

Sama ta teplota by mě nenutila jet na pohotovost, není vysoká, netrvá dlouho.

Ale znervoznil by mě ten pinďa. Málo čůrá - pije dost? Bolí nebo pálí ho to? Bolí ho při čůrání? Nemá to začervenalé či tak? Tohle by pro mě, kor v kombinaci s teplotou, důvod pro návštěvu pohotovosti byl. Radši zbytečně (zavčasu) než pozdě (jakože kdyby to byl třeba jen zánět močáku, aby to nešlo do ledvin)

Jinak 6. nemoc jsou 3dny vysoké (říká se fakt vysoké) horečky, pak prudce klesnou a dítě se osype.

5. nemoc je bez teplot (mam za to), fleky - ale prej spíš ruce a nohy. Nevim. Aneta jí prodělala a měla osypaný celý tělo.

6. nemoc je typičtější u dětí do 2. let, zatímco ta 5. u dětí cca školkového věku (ale jak vidno, Anetě bylo 16m a měla jí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.9.09 13:37

Tak to je 6 nemoc s tím osypáním, tu co už měl. Pátá se dostane v pozdějším věku. No tak možná ty močové cesty. Od nich jsou taky vysoké teploty. Zkus mu odebrat moč a normálně s ní zajet na pohotovost at ji vyšetří a bude. Zánet močových cest je nepříjemné. Já na to dost trpěla a muže se z toho vyklubat i kolika ledvin. Nechci strašit, to ne, ale třeba holky ještě poradí co by to mohlo byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.09 13:40

samozřejmě vzít s sebou moč.

My jsme s močákem byly nedávno. Teploty neměla. Ráno byla OK, jela s manželem do práce, že já si odpočinu jen s tou druhou. No a zastihl mě na nákupu, že šíleně ječí u čůrání (a to byl kravál na celej barák pak, než se zlepšila) a teče j íi krev. No a odpoledne už ty teploty měla taky. To jsem volala zpátky na pohotovost, jestli jet hned, nebo zkusit srazit a podle reakce nebo vyčkat

Měla jsem hodně nahnáno, ani nevíme, kde k tomu přišla (teda nevim, jestli to byl zánět močáku, měla napsanou hemoragickou cystitidu). Jak řikam, otočilo se to o 180st během chvíle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.9.09 14:23

Pak písni jak to dopadlo. držím malému palce, zánět močových cest je opravdu hruza! A doktoru se neboj, oni te vyhodit nesmí. Od toho tam jsou, aby léčili :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
5.9.09 17:27

Určitě bych jela ne pohotovost.

byli jsme před měsícem s Lidnou, výborný dětský dr. a říkal, raději jet jednou zbytečně… horečka bez příčiny je na nic

My měli šestou, ale prohlídli ji důkladně.

tak hodně štěstí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.09 20:26

Ahojky.tak teplota pořád stoupala i po lécích jak blázen tak mě to donutilo letět na pohotovost.Otevřely tet novou pohotovost a byla tam užasná dr.Vzala matymu krev z prstu,vyčural se jí do skleničky(to koukala jak blázen :lol: ) takže to zkrátím,Do té doby se mu objevily červené mapy po těle,krev v moči,krev o.k,takže vlastně nic nevíme,nejspíš nákej vir,všem moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.09 21:26

krev v moči?

A co s nim teda udělaj? A v moči krev od pohledu, nebo z vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.9.09 21:31

Jejda, choudě malej. A je to šikulka vyčurat se na povel :potlesk: . Dali nějaké prášky?? V moči také nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.9.09 23:06

Krev byla při vyšetření,na pohled to nebylo znát i když zakalené s mi zdála,ale dr řekla že to není ranní moč(byla jsem tam v 19h) tak jen doporučila silnější dávky na teplotu,dávala jsem mu malé dávky :oops: a z močí máme přijt v pondělí ráno k naší dr a uvidí se.Jinak tam bylo jen malinko,tak říkala že to nemusí nic znamenat,že ty teploty jsou spíše virového puvodu což naznačily ty fleky po těle :cry: .Nejdřív jsem se lekla že to je pneumokok,ale dr hned pneumokoa vyloučila z krve z toho prstu :wink: a říkala že by i vypadal jinak,,nevnímal atd.. .
když ho píchla do prstu na tu krev,tak říkal že je tam ježek :lol: :lol: (říkala jsem mu jednou že ježek dělá pích pích :lol: a hned tvrdil že ho píchnul ježek :lol: :lol:

Tak uvidíme ,ale jina je opravdu v pohodě,tak snad to bude dobrý,ale trochu strach mám,vlastně na nervy jsem byla ceej den,až dr mě uklidnila :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.09 23:14

aha. No nám tu moč poslali do laborky, za hodinu byl výsledek a tam měla hodně zvýšené nějaké hodnoty. Nebrali jí krev, ATB vyfásla rovnou.

Tak držím palce, aby z toho nic nebylo než něco malého virového, ať je v pohodě. Marození je nap ikaču

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
5.9.09 23:36

No to máte pravdu. Marodíme už skoro týden a nevím, jak ty svoje dva raubíře zabavit :nevim. Taky se divím, že nečekala mudra na ty výsledky z moče. U mě je zjistili hned, i kdybych byla před pulhodinou na wc :roll: .
Ale je pravda, že toho viruvého onemocnění lítá ve vzduchu moc. Mudra taky říkala, že letos to začíná moc brzy :roll:
Tak držím palce at to je jen ,,nachlazení'' a malému se brzy uleví :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+