Teplota po očkování

12330
15.11.11 18:39

Teplota po očkování

Ahoj děvčata, chtěla sem se zeptat. Dneska jsme byli na očkování 1. dávka hexavakcíny a prevenar 13. Jsou nám dva měsíce. Malej je celý den ukňouraný a teď mi přišel strašně horký oproti normálu tak sem šla přeměřit teplotu a má po odečtu 37,7. Mám s tím něco dělat, nebo ho mám zatím jen kontrolovat a častěji přikládat k prsu aby měl víc tekutin? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
600
15.11.11 18:43

Tak my máme Hexu + Prevenar dnes potřetí. Dvakrát s teplotou (nad 38 po odečtu jsme dali Panadol) dneska zatím bez, jen je mrzutý a tak nosím v šátku. Preventivně se antipyretika dávat nemají, snižuje se účinek vakcíny. Když se dají až při teplotě, je to OK. Tak přejeme klidnou noc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.11.11 19:02

Taky jsme dnes po hexavakcíně a Prevenaru 13. Taky jsme moooc mrzutí a chceme se chovat, vyprávět, číst :lol: :lol: Tak to taky sleduji, zda bude teplota. Dr. říkala, že do 38 st. nedělat nic a nad 38 (po odečtu) paralen nebo panadol atd.
Taky přeju klidnou noc i zítřejší den! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.11.11 19:09

já mám doma akorát ten panadol baby sirup a tam píšou že se to do 3. měsíce nesmí dávat a na čípkách je od 9 kilo takže vůbec nevím co mu případně dát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.11.11 19:10

jinak holky moc děkuju :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
15.11.11 19:19
iiiv píše:
já mám doma akorát ten panadol baby sirup a tam píšou že se to do 3. měsíce nesmí dávat a na čípkách je od 9 kilo takže vůbec nevím co mu případně dát :nevim:

Aha, to je zajímavé. Já mám paralen čípky - teď jsem se na ně dívala, jsou od 7-mi kilo. Tak to neporadím. Snad kdyby tu byla nějajá MUDr. :nevim:
Laicky má tvůj chlapeček dál do těch 9-ti kilo než do 3 měsíců. Tak v nejhorším snad ten sirup? A nebo zatelefonovat na pohotovost s dotazem nebo do nějaké lékárny s nočním provozem?? :nevim: :nevim: Ale třeba vůbec horečku mít nebude a přeji ti, aby to bylo o.k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.11.11 19:29

Tak to si koupila špatnej panadol mají od narození a potom od 9.kil taky jsem se na to dívala a vzala malému od 9 kil,protože pak měli od více kil a to malej ještě nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
15.11.11 19:51

při 37,7 bych ještě nesnižovala,kor po očkování.
Když bude mít nad 38 po odečtu tak dej klidně ten sirup panadol i když je až od 3 měsíců. Můžeš dát jen poloviční dávku.

Syn měl po jednom očkování i 39 a to teprve hořel  :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
15.11.11 19:52

Nám MUDra říkala, už na těch 2 měsících, že máme dát při teplotě paralenovej čípek nebo Panadol. Máme na nich taky napsáno od 7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.11.11 20:10

Holky moc děkuju, budu ho hlídat a kdyby teplota vylezla tak dám ten sirup poloviční dávku. Zatím prdelka spinká :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.11.11 20:13
iiiv píše:
Holky moc děkuju, budu ho hlídat a kdyby teplota vylezla tak dám ten sirup poloviční dávku. Zatím prdelka spinká :andel:

mě dala mudra čípky paralen a řekla mi jen půlku. že sirup obsahuje něco co děti do 3 měsíců nesmí myslím tu látku ibbuprofen :think: nebo si zavolej na pohotovost tam ti poradí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2847
15.11.11 20:15

Holky co znamená teplota po odečtu? Jinak my jsme dneska taky byly na očkování, Hexa a Prevenar 13 a doktorka říkala, že pokud bude teplota, tak máme dát Paralen čípek, je od 9 kg, takže při naší váze 5 kg mám prý dát čtvrtinu toho čípku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
15.11.11 20:24
EvaG píše:
iiiv píše:
Holky moc děkuju, budu ho hlídat a kdyby teplota vylezla tak dám ten sirup poloviční dávku. Zatím prdelka spinká :andel:
mě dala mudra čípky paralen a řekla mi jen půlku. že sirup obsahuje něco co děti do 3 měsíců nesmí myslím tu látku ibbuprofen :think: nebo si zavolej na pohotovost tam ti poradí. :think:

Aha, děkuju za upozornění, tak radši použiju čípek. Ale doufám, že to nebude potřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.11.11 20:25
madla21 píše:
Holky co znamená teplota po odečtu? Jinak my jsme dneska taky byly na očkování, Hexa a Prevenar 13 a doktorka říkala, že pokud bude teplota, tak máme dát Paralen čípek, je od 9 kg, takže při naší váze 5 kg mám prý dát čtvrtinu toho čípku.

po odečtu. když se měří teplota v zadečku tak se musí odečítat 0,5C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.11.11 20:26
iiiv píše:
EvaG píše:
iiiv píše:
mě dala mudra čípky paralen a řekla mi jen půlku. že sirup obsahuje něco co děti do 3 měsíců nesmí myslím tu látku ibbuprofen :think: nebo si zavolej na pohotovost tam ti poradí. :think:
Aha, děkuju za upozornění, tak radši použiju čípek. Ale doufám, že to nebude potřeba.

není zač. :wink: U nás doktorka očkuje až od 3.měsíce takže jsem dávala sirup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí