Teplota převařené vody pro kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Holky co myslíte je risk dát 3m cucnout té vody z flašky? Venku je lžička dost nepraktická.. Nerada bych ale, aby mi pak kvůli tomu bojkotoval prso ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helenkka díky za názor.. to si taky myslím, že přece pozná jestli to je mlíko nebo voda.. ![]()
@helenkka píše:
@Bibi82 Podle mě by to neměl být problém, zvlášť když mu z toho poteče voda a ne mlíko. Ve 3m už by prso měl umět. Ale to si myslím já, a proto to tak dělámBudu ráda, když ti ještě někdo napíše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@helenkka píše:
Mně by zajímalo, jesli máte nějaký trik na ochlazení vody? Ona stydne hrozně pomalu
Babi mi vždycky čaj chladila přeléváním z hrnku do hrnku. Já pití chladím tak, že ho horké strčím do lednice (prý to lednici ničí, ale žádné závratné změny nepozoruji a jestli mi místo 7 vydrží 6 let, tak si z toho hlavu neurvu).
No a venku (to mám naučené z dovolených v jižních zemích) je ideální obalit lahev (ideálně kovovou, ale předpokládám, že máte vše v plastu, neva, jen to má menší efekt) hadrem (utěrka(plína) namočeným ve vodě a postavit na co nejsilnější slunce - paradoxně, jak se voda z hadru odpařuje, tak to zároveň chladí lahev.. - starý dobrý trik na chlazení pitiva
Ale funguje jen potud, pokud je hadr mokrý, takže hlídat (den na slunci by to bez průběžného namáčení hadru nevyddrželo
).
- Citovat
- Upravit
@Bibi82 píše:
Holky co myslíte je risk dát 3m cucnout té vody z flašky? Venku je lžička dost nepraktická.. Nerada bych ale, aby mi pak kvůli tomu bojkotoval prso
Mám 5m mimi a ˇpříiznám se, že jsem mu už párkrát zkusila podstrčit flaštičku s čistou vodou (já teda odstátou kohoutkovou, v balené nemám důvěru). Tak cucat dudák od flaštičky ho baví, ale jak do něj kápne kapka vody, tak se šklebí, jakoby to bylo otrávené ![]()
- Citovat
- Upravit
Já už mu zkoušela dávat tu vodu na lžičce a polykal statečně
Jestli se napije z flašky nevím, zatím jsem to právě ani nezkoušela, proto se ptám..
@Amber_1977 píše:
Mám 5m mimi a ˇpříiznám se, že jsem mu už párkrát zkusila podstrčit flaštičku s čistou vodou (já teda odstátou kohoutkovou, v balené nemám důvěru). Tak cucat dudák od flaštičky ho baví, ale jak do něj kápne kapka vody, tak se šklebí, jakoby to bylo otrávené
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi82 Nám na porodním kurzu radili flašku vůbec nekupovat a rovnou na tom cca půl roce začít s hrníčkama.. A kdyby bylo potřeba dřív, v lékárně existují asi za dvacku takové mini kalíšky (o obsahu asi decky nebo půldecky) s takovým zobáčkem ven, ze kterých může pít i párdenní mimi, aniž by se nějak výrazně zlilo či se tím zalykalo.. ale přiznám se, že jsem to nekupovala.. ![]()
- Citovat
- Upravit