Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj holky, malé se teď derou 2 stoličky najednou, při prvních zubech byla v pohodě, ani nebrečela, ted má teploty kolem 39 a docela trpí, srážím teploty nurofenem, po něm je v pohodě, občas kýchne a zakašle si. Nemám zkušenosti, při jaké teplotě zajet raději na pohotovost?
Na pohotovost bych jela při teplotě 40 a výš a teplota by NEŠLA srazit. Já jela při teplotě přes 41 a nic nepomáhalo.
Vůbec neplaš,. syn neměl při 8 zubech ani teplotku, při stoličkách pak týden 38-40, srazit to šlo max o stupeň a půl, ale byly to jen zuby, nurofen a čípky pomáhaly…na pohotovost fakt jen poku by to nešlo za žádnou cenu dolů, zkus při vysoké i zábaly, ty se ale nedělaj při studených končetinách (zn. zimnice)! Drž se, za chvilku to bude venku
Díky holky, snad budou venku co nejdřív, z andílka se stal malý ďáblík v noci, hrůza
![]()
Naše holka „omarodila“ rýmou, kašlem a teplotou všechny zuby. Pak už jsem to ani neřešila, zato pokaždý, když prskala, tak jsem našla další klubající se mršku.
Rostou nám asi stoličky, nepomáhá jí ji ani moc čípky, ani kousat, ani dudlík. Přes den je tulivá, umazlená, chce se nosit a chovat, uknouraná. Večer má problém usnout v postýlce, musím u ní sedět i hodinu než usne. Kdykoliv odejdu začne plakat. Nikdy před tím problém usnout sama neměla. Do toho se jí spustila příšerná rýma…prolívám jí čajem s medem a citronem. Jíst moc nechce…Máte něco vyzkoušeného účinnějšího než panadol, nebo nurofen?