Teplota u růstu stoliček

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11.9.13 14:42

Teplota u růstu stoliček

Ahoj holky, malé se teď derou 2 stoličky najednou, při prvních zubech byla v pohodě, ani nebrečela, ted má teploty kolem 39 a docela trpí, srážím teploty nurofenem, po něm je v pohodě, občas kýchne a zakašle si. Nemám zkušenosti, při jaké teplotě zajet raději na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
11.9.13 14:44

Na pohotovost bych jela při teplotě 40 a výš a teplota by NEŠLA srazit. Já jela při teplotě přes 41 a nic nepomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
11.9.13 14:48

Vůbec neplaš,. syn neměl při 8 zubech ani teplotku, při stoličkách pak týden 38-40, srazit to šlo max o stupeň a půl, ale byly to jen zuby, nurofen a čípky pomáhaly…na pohotovost fakt jen poku by to nešlo za žádnou cenu dolů, zkus při vysoké i zábaly, ty se ale nedělaj při studených končetinách (zn. zimnice)! Drž se, za chvilku to bude venku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 15:00

Díky holky, snad budou venku co nejdřív, z andílka se stal malý ďáblík v noci, hrůza :D :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.13 15:02

Souhlasím, zatím není důvod k panice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
736
11.9.13 15:23

Naše holka „omarodila“ rýmou, kašlem a teplotou všechny zuby. Pak už jsem to ani neřešila, zato pokaždý, když prskala, tak jsem našla další klubající se mršku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1570
14.5.14 14:37

Rostou nám asi stoličky, nepomáhá jí ji ani moc čípky, ani kousat, ani dudlík. Přes den je tulivá, umazlená, chce se nosit a chovat, uknouraná. Večer má problém usnout v postýlce, musím u ní sedět i hodinu než usne. Kdykoliv odejdu začne plakat. Nikdy před tím problém usnout sama neměla. Do toho se jí spustila příšerná rýma…prolívám jí čajem s medem a citronem. Jíst moc nechce…Máte něco vyzkoušeného účinnějšího než panadol, nebo nurofen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.