6měsíční dítě a zoubky

215
7.9.13 12:21

6 měsíční dítě a zoubky

:mavam: Ahoj, mám doma skoro 6m dcerku.. pár dní dost často kňourá až brečí. dudlík nechce, ten hned vyplivne. A raději si tam narve něco jiného (hračku, pěstičku, deku).A hrozně prská a slintá. Teď asi tři dny má trochu zvýšenou teplotu, a průjem. Myslíte že by ji mohli zlobit už zoubky? A co na to nejvíce pomáhá??Aby se jí aspoň trochu na chvíli ulevilo?…Kousátko nechce… Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
195
7.9.13 12:27
@Janca.Nikca píše: :mavam: Ahoj, mám doma skoro 6m dcerku.. pár dní dost často kňourá až brečí. dudlík nechce, ten hned vyplivne. A raději si tam narve něco jiného (hračku, pěstičku, deku).A hrozně prská a slintá. Teď asi tři dny má trochu zvýšenou teplotu, a průjem. Myslíte že by ji mohli zlobit už zoubky? A co na to nejvíce pomáhá??Aby se jí aspoň trochu na chvíli ulevilo?…Kousátko nechce… Děkuji

Já myslím, že zoubky by to mohly být. Zkus potřít dásničky Calgelem, mají ho v lékárně. je to gel, který zmírňuje bolesti dásniček, když rostou malým dětem zoubky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
7.9.13 12:29

Ahojky, určitě mohly. Pokud není extra protivná nebo plačtivá, tak bych ani snad na ty zoubky nic nedávala. Jinak pokud by hodně plakala, špatně spala, byla hodně protivná - tak namazat Calgelem nebo Mundisal Gelem. Z přírodních prostředků od Nobilis Tilia Jakoubek, ten se maže na tváře. A místo kousátka zkusit třeba malou, dobře vychlazenou mrkev - pod dozorem. Ať je brzy líp! :mavam:

• Citovat
  • Upravit
215
7.9.13 12:37

No vyplivuje dudlík a čaasto má uplně záchvat breku že je k neutišení. mam doma Citragel na zoubky který ji trochu pomaha..tak mozna ze to zoubky jsou.
v noci spinka hur nez driv. a pres den tomu taky moc neda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379
7.9.13 12:48

@Janca.Nikca Na zoubky platí jedno - vydržet ;). Našemu teď roste asi 8 zubů na jednou a taky je to někdy na hlavu…ale moc se s tím dělat nedá. Jednou vylezou a bude klid…nebo začne zase něco jiného, to jsou ty krásy mateřství :lol:. Tak pevné nervy, snad to brzy přejde :mavam:

• Citovat
  • Upravit
7.9.13 14:00

To by mohli být zoubky, nám zabírá jedině dětský Ibalgin, dávám ho tedy když zoubky rostou jen na noc ať se malá vyspí. Gel na zuby říkají že je dobrý před jídlem že to mimčo tolik nebolí když tahá flašku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
7.9.13 14:20

Mame ted to samy. prej je dobrej babydent. ja dnes koupila calgel a chtela mu to namazat a ted holky prosiiim mi reknete, jak to tem detem mazete??? vubec me tam nepusti a slize to z prstu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
7.9.13 14:39

@dani24687 položím na přebalovák a zpívám mu k tomu Já do lesa nepojedu :mrgreen: pak si teprve nechá šáhnout do pusy a namazat dáseň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
7.9.13 14:53

My jsme dávali Honzíkovi homeopatika… https://www.emimino.cz/…aris-128662/ A také nosil od malička jantarové korálky. Někdo říká, že jsou k ničemu, ale Honzíkovi pomohly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.