Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Hele a ty máš v děloze klimatizaci? Teplota tvého těla je minimálně 36 stupňů na povrchu. ![]()
Hlavně mu nic neoblíkej (mimo plenky) a bude ok.
@Ivan PPZ Njn ale v podkrovním bytě, kde jsou střešní okna, je to problém. Tam se moc prostěradlo nebo ručník dostat nedá. A na střešní okna se myslím žaluzie nedělají, to by se prověsilo. Máme tam akorát tmavé nálepky na skle a to nám stačí ![]()
@ibis píše: Více
Taky tak. Mám tetanii a problémy s tuhnutím svalů, obzvlášť když je mi chladno. Horké léto pro mě znamená úlevu, svaly se zahřejí a nic mě nebolí
klimu nesnáším, zrušila bych to.
@ZinaJudita1 píše: Více
Dělají se žaluzie do střešních oken. Buď můžeš mít před okno venkovní. Ale na to budeš někde v bytovce asi potřebovat povolení. A nebo do okna rolety. My máme podkroví v baráku. A taky bohužel střešní okna. To je jediné, co nesnáším - střešní okna. Ale tak to bylo v projektu, když jsme tu hrubou stavbu koupili. Stavební úřad nám řekl, že to předělat nesmíme na normální okna. Nemáme na to totiž požadované vazníky. Rolety nemáme, ale síťky ve střešních máme + ty klimatizace v podkrovních pokojích.
@Dollorres píše: Více
Jde o rozdíl teploty uvnitř a venku. A ne jestli je někdo přímo u ní
Když je zima, taky doma nevytápíš na vysokou teplotu ![]()
@ZinaJudita1 píše: Více
Na stresni okna se delaji venkovni i vnitrni rolety. My mame vnitrni blackout a hodne to pomuze, aby do mistnosti nepralo a neprehrivalo se to tam.
@Dollorres píše: Více
@ZinaJudita1 toto jsou vnitřní rolety do střešních. Dají se sehnat různé barvy a dekory. My se jim furt branime. Máme totiž rádi světlo. Takže vždycky se rozhodneme, že zavoláme někoho od veloxu, ať to zaměří a pak si to zas rozmyslíme, že je tam nechceme.
Jinak ja jsem z tech krkavcich matek, co na mimino foukalo klimatizaci. Mame jizne orientovany dum a prestoze poctive dodrzuji (ne)vetrani a zatemnovani oken, umi nam to tu taky vystoupat na 30 stupnu a v noci se to tezko odvetrava. Takze mame klimatizaci a pres leto klimatizuju tak na 25 stupnu. Mimino nikdy nebylo nemocne.
@Kelsey píše: Více
Hele a to mate nestinene stresni okno i v loznici/detskem pokoji? Jak tam spite? ![]()
Vedra jsou hnus, ještě od zateplení baráku je to horší. klimatizace jede furt. druhá část bytu je lepší, tam to svítí jen dopoledne, ale jak se slunce přehoupne tak to sem pálí až do večera. Rolety zatažené a bez klimatizace by to tady bylo na chcípnutí. V červnu vždy říkám at už je říjen ![]()