Teplota v bytě 28 stupňů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5921
16.7.24 20:18
@Dahlia0409 píše: Více

Mám stejný názor, bydlím ve středu Brna, u křižovatky, čerstvý vzduch je utopie, zavřeli tunel tak veškerá doprava jezdí přes křižovatku, když k ránu přejíždějí kamiony koleje tak je to parádní budíček :cert: Čerstvý vzduch už necítím to je koktejl z výfukových plynů, doma mám 27 v nejchladnější místnosti. Malá spí jenom v plíně a 3× denně ji sprchují vlažnou vodou, sama to vyžaduje. Doma nulová aktivita, nemám pořádně sílu fungovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
16.7.24 20:20
@mamule42 píše: Více

Manžel dělá na 3 směny a taky ve věčně KO. V noci se blbě spí a přes den po noční? To je ke konci týdne už skoro nepoužitelný. Fyzicky i psychicky jinde, aspoň ho trochu nakopne chladná koupel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
16.7.24 20:24
@ibis píše: Více

Já chladím pro většinu lidí extrémně a ano ten přechod do tepla je protivnej. Taky mi teď mladší dítě odmítá být venku.
Ale žádnou újmu, nachlazení z toho nikdo nemá. Naopak v horku se mi jako kojenec furt budil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5921
16.7.24 20:32
@Dahlia0409 píše: Více

To mě povídej :lol: manžel sice nepracuje 3 směny, tvýho teda docela ho lituji, pracuje pouze odpolední, nastupuje po 14 h, domů jezdí kolem půlnoci, ale jako řidič MHD je taky docela KO.Jsem fakt ráda že zatím nemusím chodit do práce, to bych asi nepřežila :lol:.Pokud to jde tak s malou jdeme hned po ránu ven, nakoupit a jinak ji držím doma, bere lék na epilepsii a mám v tom horku docela strach, dneska mi venku koukala nepřítomně až sem se lekla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
16.7.24 20:34
@mamule42 píše: Více

Taky chodím brigádu a občas si říkám, jestli by mi nebylo líp jinde, nebo v noci v posteli :mrgreen: Ale co už, nějak to musíme přežít, nic jiného nám nezbyde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.24 20:41
@Ernais píše: Více

Však tam máme v každém pokoji v podkroví klimatizaci. A stačí to. Než jsme měli klimatizace, tak se to řešilo právě síťky na míru do střešních a větrat v noci. Taky to šlo. My chodíme hore hlavně spát. Máme v každém pokoji dvě střešní okna. Čili 8 střešních oken na patro. Takže se to dá i bez klimy na noc vyvětrat. Jako my asi časem nějaké ty rolety koupíme. Ale buď bílé nebo světle šedé. Zatím jsme si to vždy rozmysleli. Kolegyně má ve střešních černé rolety. Mi se to nelíbí. Nesnáším pocit hrobky. Dole máme předokenní žaluzie. Kde svítí celý den slunko, tak to zavřu komplet. Kde svítí tak do 15 h. Tak stačí stáhnout žaluzie za půlku. Hlavně na hs portálu. A natočit lamely, ať je doma světlo, ale nepustí to paprsky a tím pádem není horko. Bohatě to stačí a není to nepříjemná tmavá hrobka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.7.24 20:44

@Kelsey
My máme na střešních oknech normální žaluzie. Jak jsou prichycene nahoře, tak jsou prichycene i dole. Světlo je tu stejný jako v každý jiný místnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14717
16.7.24 20:46

Prvni dve dcery se narodily v sprnu 2014 a 2016. Bydleli jsme v panelaku. V noci jsme mivali i 31 nebo 32 stupnu. Holky byly pres den jen v plence, na noc nekdy jeste v bodycku s kratkym rukavem. Normane jsem s nimi chodila ven, kojila jsem na pozadani. Klimatizaci jsem nikdy neresila, bylo to pro nas v pohode. Jediny, komu se spatne spalo, byl manzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.7.24 21:42
@Kelsey píše: Více

Ja spis myslela kvuli svetlu. My mame stresni okno v pokoji pro hosty a ja nebo manzel tam obcas chodime spat, kdyz chceme mit klid a roletu jsme pořizovali z duvodu, ze se tam nedalo spat kvuli premire svetla, ktera nas rano vzbudila. Takze si prave neumim predstavit mit loznici se stresnim oknem, ktere nema stineni. Jinak my mame bilou roletu, ale blackout, takze umi udelat uplnou tmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
16.7.24 22:00

Pokoj pro hosty máme naštěstí v přízemí a tam jsou normální okna a venkovní žaluzie. My na spaní zatemnění nepotřebujeme. Takže nás nikdy nezažilo, ať pořídíme ty rolety do střešních. Máme právě rádi světlo a nevadí nám ani na spaní. Žaluzie klasické tam určitě nechci. Ty se nám nelíbí. Aj v přízemí se zrušily a jsou místo nich ty venkovní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
16.7.24 22:26

@Kelsey tak to vam tise zavidim kvalitu spanku nebo jestli vstavate tak brzy.. Mne na spani vadi i zatemneni klasickymi zaluziemi, tema dirkama prosvita svetlo a me to budi, kor ted, kdyz je svetlo ve 4… :roll: :mrgreen: ale ja jsem s tim spankem celkove pripad sam pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10931
17.7.24 09:30

Mám to stejně. V podkroví mame ve střešních oknech zatemnovaci rolety. Syn má v pokojíčku jeste 2 menší klasicky okna se zaluziema a už jsou objednane zatemnovaci rolety. Hlavně po noční bych bez toho neusnula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí