Teploty v těhotenství, poslíčci

Anonymní
26.12.22 13:17

Teploty v těhotenství, poslíčci

Krásný sváteční den..
nějak si nevím rady, tak Vás chci poprosit o radu, i když vím, že nejvíc vi doktor a utz, ale zas “zbytečně” nechci využívat pohotovosti..
Jsem 31+4tt.. do čtvrtka jsem pracovala, bylo toho před Vánoci fakt dost, tak jsem se i přetáhla, ale od pátku jsem doma, skolila mě chřipka, zvýšené teploty 2 dny 37,9.. střevní potíže.. K tomu bolesti zad, jakoby beder, pohyby cítím normálně, jen mám už rýmu, brutálně ucpaný nos.
Bolí mě celý spodek, ale jen když chodím, když ležím, dá se to.
Manžel je na nervy, že pojedeme do nemocnice, ale já nevím.
Je možné mít 3 dny poslíčky, už takhle brzy? Je to druhé těhotenství, doma máme dceru 3r.. To bylo těhotenství za odměnu 😁 🙏🏻
Jen si teď nejsem úplně jistá, jestli jet, ať se doktor podívá, když pohyby cítím, a 16.12. v poradně, bylo vše v pořádku.

Prosím anonym, už tak si připadám jak blbka, že se ptám na takovou věc.. 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1792
26.12.22 13:31

Jela bych určitě. Podívají se na tebe, budeš klidnější.
Můžou to být poslicci. Zkus si vzít magnesko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 13:34

No je fakt, že jsem to magnesko ještě před 14 dny brala, 2× denně, ale teď toho bylo fakt tak moc, že jsem na nej ani nevzdechla. 😌 do toho jak se snažím vysmrkat ten ucpaný nos, tak je to zahul na břicho. 😏

• Citovat
  • Upravit
1792
26.12.22 13:42

Je to záhul tomu věřím. Ale také vím, jak dokáže uklidnit kontrola.
Zajeď si tam. Nepodceňuj to.
Třeba jen navýší magnesko.
Tělo se pere s virózou. Tak je více oslabené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 13:49

Počkám na manžela až se vrátí domů a pojedeme.. doufám, že to nic nebude a ještě to doklepeme do finále 🙏🏻
Děkuju moc

• Citovat
  • Upravit
1792
26.12.22 14:20
@Anonymní píše:
Počkám na manžela až se vrátí domů a pojedeme.. doufám, že to nic nebude a ještě to doklepeme do finále 🙏🏻
Děkuju moc

Doklepete neboj. Písni jak si dopadla. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
26.12.22 14:26

Určitě jeď.
Nechci tě strašit, ale měla jsem bolesti celého spodku, nemohla jsem chodit a rozjížděl se mi předčasný porod (28. týden). Snad to u tebe bude v pořádku. A děj vědět, jak jsi dopadla. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 14:32

Vzala jsem si dvě magneska,
a poprvé za 3 dny se cítím dobre 🙏🏻
Manžel ještě nedorazil, tak s malou odpocivame. 😊 Jen co dorazí, zavolám do nemocnice a pojedeme.

• Citovat
  • Upravit
72725
26.12.22 14:48
@Anonymní píše:
Krásný sváteční den..
nějak si nevím rady, tak Vás chci poprosit o radu, i když vím, že nejvíc vi doktor a utz, ale zas “zbytečně” nechci využívat pohotovosti..
Jsem 31+4tt.. do čtvrtka jsem pracovala, bylo toho před Vánoci fakt dost, tak jsem se i přetáhla, ale od pátku jsem doma, skolila mě chřipka, zvýšené teploty 2 dny 37,9.. střevní potíže.. K tomu bolesti zad, jakoby beder, pohyby cítím normálně, jen mám už rýmu, brutálně ucpaný nos.
Bolí mě celý spodek, ale jen když chodím, když ležím, dá se to.
Manžel je na nervy, že pojedeme do nemocnice, ale já nevím.
Je možné mít 3 dny poslíčky, už takhle brzy? Je to druhé těhotenství, doma máme dceru 3r.. To bylo těhotenství za odměnu 😁 🙏🏻
Jen si teď nejsem úplně jistá, jestli jet, ať se doktor podívá, když pohyby cítím, a 16.12. v poradně, bylo vše v pořádku.Prosím anonym, už tak si připadám jak blbka, že se ptám na takovou věc.. 🤷🏻‍♀️

Vždy je lepší jet do špitálu. Já byla nedávno, normálně poslíčci jako sviňa. Ve 24 tt.. takže kapacka, magnezko atd :think: jsi ještě dost daleko od cíle a je lepší vědět, že zda se dole něco nezměnilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 16:55

Tak jsem si tam volala, popsala všechno. A zatím jezdit nemám..
Je fakt, že po tom magnesku, se mi fakt hodně ulevilo. Kdyby se to mělo zase vrátit, tak máme přijet. 🤷🏻‍♀️

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky