Tlak v pochve ve 22 tt

Anonymní
26.12.22 09:43

Tlak v pochve ve 22 tt

Holky ahoj. Mám dotaz. Neumím to úplně dobře popsat, snad mě pochopíte. Jsem nyní ve 22tt. Včera i předevčírem jsem byla trochu ve stresu, však to znáte, příprava Vánoc, návštěvy a tak. No nicméně, od včerejška, když jsem si lehla, tak jsem cítila hodně pohyby miminka, přišlo mi, jakoby si z mého mocaku udělalo trampolínu mo byla jsem asi 4× čůrat. Nicméně to bych ani tak nehrotila, kdybych necítila takové bublani a tlak jakoby dolů (omluvte vyraz) v „pipce“, takové jakoby pocit, že mi to mimi snad i vyleze. Neumím to plně popsat. Prostě bublani, pukani a zvláštní bublani tam dole. Mám za sebou předčasný porod v 30tt u prvního dítěte tak se trochu bojím. Děkuji, snad jste mě trochu pochopily, co popisují. 8o pěkný sváteční den. A díky za anonymitu

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14614
26.12.22 10:14

Já jsem měl něco podobného teď u třetího ditete, u mě to bylo spíše takové skrabani, ale strasne neprijemne a intenzivní, a ten pocit, ze každou chvíli vyleze nebo aspoň vystrčí rucicku, jsem mela taky :lol: stávalo se mi to zejména v určitých polohách. Ale porodila jsem dva dny po termínu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 10:19
@Semtex píše:
Já jsem měl něco podobného teď u třetího ditete, u mě to bylo spíše takové skrabani, ale strasne neprijemne a intenzivní, a ten pocit, ze každou chvíli vyleze nebo aspoň vystrčí rucicku, jsem mela taky :lol: stávalo se mi to zejména v určitých polohách. Ale porodila jsem dva dny po termínu :lol:

Jj ppodobne jak popisujete. Jakoby mělo vylézt. Nevím no. Nechci být taková ta hystericka přecitlivěla, ale mám za sebou dosti špatnou zkušenost. Tyto projevy jsem u prvního tehu nepocitovala. Buď jaj by to mimi bylo moc dole a tlacilo na mocak a pak takové bublani tam dole a přesně jak popisujete, jakoby mě to nutí mít nohy křížem, aby to malé nevylezlo. Takže je to běžný projev, jo.

• Citovat
  • Upravit
3115
26.12.22 11:15

Mě druhá taky dost škrábala dole. Občas to šíleně píchlo. Cca od toho týdne, co jsi teď ty. Můžeš mít mimčo po tom shonu napasovaný najednou níž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
26.12.22 11:16

Jinak přesně no. Jakoby šátrala až ven. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 11:20

Holky děkuji, uklidnily jste mne. ;)

• Citovat
  • Upravit
14614
26.12.22 11:29
@Anonymní píše:
Jj ppodobne jak popisujete. Jakoby mělo vylézt. Nevím no. Nechci být taková ta hystericka přecitlivěla, ale mám za sebou dosti špatnou zkušenost. Tyto projevy jsem u prvního tehu nepocitovala. Buď jaj by to mimi bylo moc dole a tlacilo na mocak a pak takové bublani tam dole a přesně jak popisujete, jakoby mě to nutí mít nohy křížem, aby to malé nevylezlo. Takže je to běžný projev, jo.

Jojo, přesně, taky jsem vždy dávala nohy křížem😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.12.22 12:32
@Anonymní píše:
Jj ppodobne jak popisujete. Jakoby mělo vylézt. Nevím no. Nechci být taková ta hystericka přecitlivěla, ale mám za sebou dosti špatnou zkušenost. Tyto projevy jsem u prvního tehu nepocitovala. Buď jaj by to mimi bylo moc dole a tlacilo na mocak a pak takové bublani tam dole a přesně jak popisujete, jakoby mě to nutí mít nohy křížem, aby to malé nevylezlo. Takže je to běžný projev, jo.

Lepší být hysterická a dojet do na kontrolu, kor pokud první porod byl předčasně :hug: nikdo na Tebe jako na hysterku koukat opravdu nebude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4490
26.12.22 16:49
@martina.se píše:
Lepší být hysterická a dojet do na kontrolu, kor pokud první porod byl předčasně :hug: nikdo na Tebe jako na hysterku koukat opravdu nebude

Souhlasím s kontrolou. Nikdy nemůžeš vědět, jestli nedochází ke změnám u čípku… A zvlášť pokud už s předčasným porodem máš zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.22 17:48

Pokud se nebudu cítit, zajdu zítra na gyndu. ;) dnes jsem během dne nic zvláštního necítila.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky