Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nemáte, prosím, někdo zkušenosti s termálními lázněmi v Rakouském Laa? Chystáme se tam s naší 14m dcerou a nevím jestli je tam možné nechat děti odpočinout, nakojit nebo ohřát příkrmy. Jak to tam funguje a co je dobré mít sebou. Děkuji.
Lucka
Ahoj Lucko, do Laa jezdime s našima známýma, kteří mají 2 letou dceru. Ale jezdíme tam od doby, kdy jí ještě nebyl rok. Požadují, aby děti které si sami neumí říct na záchod měly mít takové ty plenky na plavání. Nebo plavky, ale prostě se do vody nesmí čůrat a ani kakat
Bazený jsou tam celkově tři, jeden je z teplou sladkou vodou a část zasahuje ven. Tenhle bazén je právě vnitřní, takže je kolem něho spouste lehátek, kde si můžeš v klídku sednout, lehnout, zdřímnout, Ty i mála
. Mají tam taky takový pidi midi bazének, má asi 20 cm hlubokou vodu a jsou v něm zkluzavky pro děti, a taky tam probíhají nějaké animační programy. Je tam restaurace, ve které si můžeš koupit jídlo, ale jestli je tam něco pro mimča, to si nejsem jistá. Kámoška vždycky malé bere nějaký jogurt, a malá si ho tam dá. Doufám, že jsem na nic nezapomněla, kdyžtak se zeptej. Ahoj Mirka
Ahoj Mirko, moc děkuju za informace. Jedeme už zítra a moc se těším, i když mám trošku obavy jak to zvládne malá, ale chodíme plavat a vodu miluje tak to snad bude v pohodě. Můžeš mi, prosím, ještě poradit jestli je potřeba župan nebo stačí osušky?
Lucka
no, my tam jezdíme celoročně, a musím říct, že si pravidelně beru župan, tedy všichni si bereme župan. Malá od kamarádky má taky svůj župánek, ono je docela teplo v té hale u toho prvního vnitřního bazénu, ale když se převlíkáš, tak by mohlo být trochu chladněji. Ještě jsem si vzpomněla, že malá od kamarádky zbožňuje spíše ten druhý bazén, je tam slaná voda, kámoška s ní chodila na plavání do Intru, takže se potápí i tady a vůbec jí ta voda slaná voda nevadí
Tak doufám,že se Ti tam bude líbit, já si tam vždycky krásně odpočinu
měj se krásně Mirka
Ahoj holky,
nemají ty termály nějaké webové stránky? Ráda bych se na ně mrkla ![]()
Silvie
http://www.therme-laa.at/…internet/de/
Je tam i přepínač na češtinu ![]()
Jeďte,jeďte,měli tam i menší děti a zázemí ólala,pohoda
My do Laa taky jezdíme pravidelně a jsme tam moc spokojeni. Je super, že tam mají teplou vodu, což je pro mimča fajn a malej se tam vždycky pěkně vyblbne. ![]()
Holky, a jak je to z ohříváním jídla pro dítě, my chceme jet na podzim, a to malý bude cca rok. Ale je potřeba ohrát mlíko ve flašce, nebo skleničku s příkrmem. Jde to tam?
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat jestli mě pustí do areálu s volnýma kratasovyma plavkama? Předem děkuji 🙏