Poradna duly
Jana Čurdová
Zub v pořádku, zvládla jsem to, sice ho ještě trošku cítím, ale ustupuje to konečněěě ![]()
a ted k KO, takže jsme 37tt. Podle KTG - jsem jednou nohou v porodnici
Bolesti stále v rozmezí 10-15min. Podle vyšetření, hlavička je hluboko
čípek krásně měkký, ale zavřený a jen ukázala prstama že asi takhle
takže cca centimetr? Sestra si ještě dělala srandu jak viděla vylízající papír a mě trpící na lehátku, prej no o víkendu jedete že? Dávám vám max do příštího týdne, no kéž by se to rozjelo, přeci nemůžu trpět po 10ti minutách ještě 3 týdny
Snad si to prcek rozmyslí, a sklouzne do porodních cest.
Jo a foto mých už kopců a častých
za posledním velkým kopcem pak následoval ještě jeden a vypli mě.
@Nicollka teda závidím
. Já po dnešní kontrole zase nic, týden do termínu, čípek na 1cm, hlavička stále narvaná dole ale ani jeden stah…už mě to nebaví ![]()
@axaxa já mám stahy, bolesti, ale čípek 1cm, a mimčo někde vysoko vylezené a ne a ne zase sestoupit dolů ![]()
A protože nevím mou poslední MS, tak prý klidně můžu být i 38+něco…
jsou to problémy…pořád něco zkouším jak porod vyvolat, ale oni už i ty mimina v břiše jedou pdle sebe, jen doufám že tenhle prcek nebude tvrdohlavější než mladší syn, to by byla teprv sranda
38.tt je už dobrý, starší se narodil 38+0 a vše bez problému
@Nicollka : mě už 3 týdny říkali že do dalšího vyšetření určo nedojdu. Čípek fuč a už jsem otevřená na 2 cm takže super:D.. Chodím po týdnech a zítra du zase tak už mu asi něco řeknu ať mě přestane strašit. Doma šílím že mě odvezou tak už vše nachystané. Odhad už minule 3 kg takže jestli budu rodit až ve 40 tt. tak to ani neporodím jelikož vážím 65 kg a před porodem 52 kg tak mě tam dítě co bude mít víc jak 4 kg fakt neprojde:D. Si říkám raději k těm doktorům ani nechodit
Ja byla s malou otevrena taky 3-4tydny a v terminu mi delali hamiltona. Ted mam ale pravidelne kontrakce coz sem minule nemrla vubec
@Nicollka: ja uz se otviram prave od 29 tt. a furt se drzi:D. Jen rikam ze doktori fakt umeji postrasit:D. Ja mela u male kontrakce taky ve 36 tt. uz a rodila az ve 39+5
@Aneta361 ty jo nestraš
naplánovala jsem si to na sobotu večer
no tak kdyžtak tu příští. syn odjede s dědem do chorvatska tak bude o dítě mín na hlídání, i když zrovna to hodnější, zlobivější zůstane tátovi doma
kdyby náhodou
@Nicollka
Pěkný hory ti tam na papíře naskákaly
takhle jsem to měla s tou první já, to bylo pondělí, byla jsem 39+3 a v pátek přesně 40+0 jsme jeli
vy už jste holky v dobrejch termínech, já zítra budu 35+0 a ještě musím vyřídit matriku, zabalit na stěhování, přestěhovat se, nakoupit věci do nového bytu, a hlavně už konečně na hematologii dostat ty pitomý injekce na šestinedělí do břicha
ale už se na mě dělaj sázky, že 7.7., pak že 17. atp. ![]()
@Foxisssss No já se bojim že aj tak budu muset vydržet a budu muset vydržet i ty bolesti do termínu, pak budu prosit o hamiltona jako u těch dvou prvních a 3 hodky na to pujdem rodit ![]()
I když mi všichni řikali že třeti bude dřiv, i podle kopců že už by to mohlo dojit, no manžel je v pohotovosti kdyžtak, musí stihnout z Vídně
Ted bude doma od dnes večer do neděle, pak zase pondělí až pátek pryč.
Podle utz z 12tt bych měla rodit „až“ 15/7. Protože jsem měla měsíčky do třetího měsíce, a zjistila těhu na konci třetího, že my bylo zle a něco ve mě hlodalo, tak jsem skočila k dr. Ale Měsíčky jsem přesně nevěděla, až co sem dohledala co jsem si psala s kamoškou tak 1-4/10 někdy a to bych rodila na začatku července. Tak uvidime kdy si to špuntik rozmysli, man a to dva, tři týdny max ![]()
Tak jsem 36tt, dneska kontrola, tištěná kritická hodnota CS skore v průkazce je 7, já mám 4
na to, že jsem musela ležet 3 dny v nemocnici, se to hoooodně zlepšilo, až jsem z toho v šoku
každopádně musím ještě přežít do 2.7., teď o víkendu mě čeká balení, v pondělí úklid nového bytu a v úterý stěhování, které budem s Nelčou jen dirigovat a přítel s kamarádem budou nosit a vozit
pak si večer snad ještě stihnu střihnout na dlouhou dobu poslední sraz s kamarádkama-maminkama v restošce a pak děj se vůle miminkovská ![]()
Foxisssss to bude dobry ja mela v 35tt CS7 otviram se od 13tt jsem mela CS1, a od 21tt jsem musela jen lezet nic nedělat 14 tydnu ted uz muzu skoro vse po tolika týdnech neskutecna uleva cipek zatím drzi poslíčky uz mam přes tyden každý den.
Navsteva (tvrdnuti bricha a boleni podbrisku)
v Podoli v poradku tak ted uz jen cekam kdy se malicke bude chtit ven:)a mezitím každý tyden kontrola u mého doktora pokud neporodim do 17.7 tak pak znovu kontrola v Podoli.
Dnes jsem 37tt abych nakonec ještě neprenasela:)))
@Foxisssss píše:
Tak jsem 36tt, dneska kontrola, tištěná kritická hodnota CS skore v průkazce je 7, já mám 4na to, že jsem musela ležet 3 dny v nemocnici, se to hoooodně zlepšilo, až jsem z toho v šoku
každopádně musím ještě přežít do 2.7., teď o víkendu mě čeká balení, v pondělí úklid nového bytu a v úterý stěhování, které budem s Nelčou jen dirigovat a přítel s kamarádem budou nosit a vozit
pak si večer snad ještě stihnu střihnout na dlouhou dobu poslední sraz s kamarádkama-maminkama v restošce a pak děj se vůle miminkovská
No super
Jeste chvilku a bude to pohoda… Ja sice posledni akci uz nestihla, ale nevadi… Stehovani ted je asi taky
mazec…Dve kamosky to meli stejne, co blbnete takhle na konci tehu? ![]()