Poradna duly
Jana Čurdová
@Nicollka píše:
Tak včera provedený hamilton, po 10 hodinách kontrakce slably a šla jsem spátkrásně jsem se vyspala. Rano odešla zátka, ale že to byl obrovsky kus, sexík a teď čekám, bud a nebo… s malou půjdeme na zmrzku, koupit plíny a posledni zbytky a snad se to dnes znovu rozjede, ted si jdu dát horkou sprchu, umýt vlasy
Hoodne stesti preju ![]()
Děkuji moc všem. manžel právě odjel
no aspon MMS mu pošlu
kdyžtak. Kamaradka ma od dnes od 6ti hodin pohotovost. Tak hlavně že tam nebudu sama.
Nicollka moc drzim palecky at se ti to rozjede a at to mas rychle a v pohode vse za sebou a malicke u sebe
Tak po dnešním prvním CTG nemám na papíře žádný velehory, maximálně českomoravskou vrchovinu
dcerka je do pondělí u babiček, tak by to mohlo přijít
asi si udělám jako tehdy pár dřepů před spaním a bude to
jinak jsem teď 37tt
Dneska jsem byla na Bulovce a rodilo se tam jedno mimčo za druhým…
já neměla ještě nikdy kontrakci ani nic podobného, ale dneska mi na monitoru po dloouhém čekání hrozně kručelo v břiše a měla jsem hlad a hned mi tam kontrakce trochu vyskákaly
tak jestli jsou tohle ty kontakce, tak je to teda pěknej hnus! ![]()
@zemanozo
Jéé, na Bulovce to znám… sice na dětským, ne na gyn, ale jako mládě jsem tam byla dost často ![]()
Mně vždycky strašně ztvrdlo břicho, až jsem měla pocit, že tahám kámen, vydrželo to cca 15-20 vteřin a pak to povolilo… teď to břicho nedělá tak často, u první to bylo vcelku dost a to už jsem před týdnem vysadila magnesko, abych tomu nechala volný průběh ![]()
@Foxisssss já mám v úterý císaře, tak si do pondělí ještě magnesium ještě nechám, abych předešla neplánovanýmu překvapení ![]()
@Foxisssss domluva s doktorkou.. Víc faktorů
byla jsem z toho v pohodě, v pohodě.. Vše si naplánovala-spinální anestezii..Zítra den nástupu a začínám silně panikařit! ![]()
@zemanozo
Tak to pak chapu
bude to dobre, aspon budes mit za chvili mimco u sebe
doufam, ze nam prirustek nrzapomenes ukazat ![]()
Zato ja tu litam za dcerou na kole po celem sidlisti, chodime na dlouhe prochazky za zmrzlinou, delam drepy, gruntuju,…
a nic!!! ![]()
Tak 8.7. Dopoledne se mi narodil Matýsek
2580gramů, 48 cm. Je naprosto zdravý a vážně nádherný!:)
Zemanozo moc gratuluju k miminku at ti dela jen samou radost a hezky roste ![]()
@zemanozo píše:
Tak 8.7. Dopoledne se mi narodil Matýsek2580gramů, 48 cm. Je naprosto zdravý a vážně nádherný!:)
Gratulujuuu ![]()