Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
566
2.7.14 23:18
@Nicollka píše:
Tak včera provedený hamilton, po 10 hodinách kontrakce slably a šla jsem spát :( krásně jsem se vyspala. Rano odešla zátka, ale že to byl obrovsky kus, sexík a teď čekám, bud a nebo… s malou půjdeme na zmrzku, koupit plíny a posledni zbytky a snad se to dnes znovu rozjede, ted si jdu dát horkou sprchu, umýt vlasy :)

Hoodne stesti preju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
3.7.14 04:49

Děkuji moc všem. manžel právě odjel :( no aspon MMS mu pošlu :D kdyžtak. Kamaradka ma od dnes od 6ti hodin pohotovost. Tak hlavně že tam nebudu sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
3.7.14 10:33

Nicollka moc drzim palecky at se ti to rozjede a at to mas rychle a v pohode vse za sebou a malicke u sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
4.7.14 20:04

Tak po dnešním prvním CTG nemám na papíře žádný velehory, maximálně českomoravskou vrchovinu :-D dcerka je do pondělí u babiček, tak by to mohlo přijít :-))) asi si udělám jako tehdy pár dřepů před spaním a bude to :-D jinak jsem teď 37tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
4.7.14 20:55

Dneska jsem byla na Bulovce a rodilo se tam jedno mimčo za druhým… :D já neměla ještě nikdy kontrakci ani nic podobného, ale dneska mi na monitoru po dloouhém čekání hrozně kručelo v břiše a měla jsem hlad a hned mi tam kontrakce trochu vyskákaly :lol: tak jestli jsou tohle ty kontakce, tak je to teda pěknej hnus! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
4.7.14 22:32

@zemanozo
Jéé, na Bulovce to znám… sice na dětským, ne na gyn, ale jako mládě jsem tam byla dost často :)

Mně vždycky strašně ztvrdlo břicho, až jsem měla pocit, že tahám kámen, vydrželo to cca 15-20 vteřin a pak to povolilo… teď to břicho nedělá tak často, u první to bylo vcelku dost a to už jsem před týdnem vysadila magnesko, abych tomu nechala volný průběh :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
5.7.14 09:56

@Foxisssss já mám v úterý císaře, tak si do pondělí ještě magnesium ještě nechám, abych předešla neplánovanýmu překvapení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
5.7.14 13:47

@zemanozo
Planovany cisar? Procpak? :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
6.7.14 09:50

@Foxisssss domluva s doktorkou.. Víc faktorů :? byla jsem z toho v pohodě, v pohodě.. Vše si naplánovala-spinální anestezii..Zítra den nástupu a začínám silně panikařit! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
6.7.14 20:23

@zemanozo
Tak to pak chapu :) bude to dobre, aspon budes mit za chvili mimco u sebe :) doufam, ze nam prirustek nrzapomenes ukazat :)

Zato ja tu litam za dcerou na kole po celem sidlisti, chodime na dlouhe prochazky za zmrzlinou, delam drepy, gruntuju,… :-D a nic!!! :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
9.7.14 11:27

Tak 8.7. Dopoledne se mi narodil Matýsek :) 2580gramů, 48 cm. Je naprosto zdravý a vážně nádherný!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.7.14 12:09

Zemanozo moc gratuluju k miminku at ti dela jen samou radost a hezky roste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
9.7.14 12:29

@zemanozo velká gratulace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
9.7.14 16:14
@zemanozo píše:
Tak 8.7. Dopoledne se mi narodil Matýsek :) 2580gramů, 48 cm. Je naprosto zdravý a vážně nádherný!:)

Gratulujuuu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.7.14 16:40

Zizulka krasnej chlapecek hodne zdravi a at pekne roste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí