Poradna duly
Jana Čurdová
@80katrin80 píše:
12.7 v 7.32 se nam narodila nase Karolinka váha 2790 a 49 cm
uz jsme od patku doma a uzivame si miminka.
Taky gratuluju ke Karolince
Hlavne pohodu a zdravicko ![]()
@zizulka píše:
Jo, to je hlavni, ten konec si v brisku teda moc neuzila, tak se ji to snazim zprijemnit aspon venku, ale to vedro je fakt desny! Jak si na tom ty? Mala mi tu od vcera chudak knoura, je ji hic a ja bych tak chtela, aby lilo… ale budou bourky - a vis co se rika, ze se deje za bourek?
To s bouřkama mi říkala i mamka, že by to jako mohlo přijít, ale minulý týden tu taky byla buřina a prdlajs, tak teď už je to na ní samotné ![]()
Jo, to vedro je příšerný, dneska jsem se utemovala doma, kreslila starší do pokoje k posteli Krtečka a spol., teď si jdu lehnout, tak snad brzy usnu, zítra si asi napustíme zase bazének na balkoně, když na koupák nemůžem ![]()
@Foxisssss píše:
To s bouřkama mi říkala i mamka, že by to jako mohlo přijít, ale minulý týden tu taky byla buřina a prdlajs, tak teď už je to na ní samotnéJo, to vedro je příšerný, dneska jsem se utemovala doma, kreslila starší do pokoje k posteli Krtečka a spol., teď si jdu lehnout, tak snad brzy usnu, zítra si asi napustíme zase bazének na balkoně, když na koupák nemůžem
Jako ono aspon mas prdolku v brisku na jednu stranu, pockej po bourkach, ted bych rodit nechtela, hnuj… Mala uz druhej den knoura, breci, je podrazdena a zacinaji ji potnicky - a to je temer nahata doma… Ted tu prsi, tak doufam, ze pres noc se to da nejak do poradku a bude zase dobre… Koukej dat vedet kdyby se neco delo, jsem napnuta jak struna a uz se tesim az se pokocham nejakou peknou foteckou ![]()
Cauky holky, tak zas dam pravidelnej zpravodaj
23. termin a nic… 25. kontrola u doktorky, kontrakce skoro pravidelny, kopce jak blazen a doktorka mi rika O vikendu to bude, jinak v pondeli nastup na hospitalizaci!… ehm, prdlacka, dneska je pondeli a lezim tu, nudim se, a prijde mi to silene zbytecny, radeji bych byla s Nelinkou doma… ta je ted s moji mamkou na pulden v praci, zitra taky, ve stredu bude s tatinkem doma a od ctvrtka do nedele zase s mamkou… vubrc nevim, co bych bez ni delala, je to muj andel ![]()
takze jsem zvedava, kdy se mnou zacnou neco provadet a jestli to bude sup sup, jak ctu na ruznych diskuzich ![]()
Foxisssss držím palce ať je to rychlé, ať se dr. snaží:) zvlášť když byl monitor tak pěkný
@Foxisssss píše:
Cauky holky, tak zas dam pravidelnej zpravodaj23. termin a nic… 25. kontrola u doktorky, kontrakce skoro pravidelny, kopce jak blazen a doktorka mi rika O vikendu to bude, jinak v pondeli nastup na hospitalizaci!… ehm, prdlacka, dneska je pondeli a lezim tu, nudim se, a prijde mi to silene zbytecny, radeji bych byla s Nelinkou doma… ta je ted s moji mamkou na pulden v praci, zitra taky, ve stredu bude s tatinkem doma a od ctvrtka do nedele zase s mamkou… vubrc nevim, co bych bez ni delala, je to muj andel
takze jsem zvedava, kdy se mnou zacnou neco provadet a jestli to bude sup sup, jak ctu na ruznych diskuzich
Drzim pesticky, ja uz myslela, ze se tu doctu, ze uz je uz
Nechce se ji v tom hicu ven ![]()
Nakonec vas holky potesim
Alice-28.7.2014,21.42,3320g a 52cm ![]()
cele odpoledne me pobolivalo bricho, v pul seste vecer mi stahy po 8 minutach ani sprcha nerozehnala, pak najednou sup a byly hned po trech minutach, tak jsem si vlezla na monitor, doktorka me prohlidla a rika Noo, nelze tomu uverit, ale jste otevrena na 8 prstu, zavolejte partnerovi, bezte si dat sprchu a pak pichnem vodu… na sale jsem stravila pul hodiny tlaceni, oproti Nelince, ktera lezla 1,5hod mi to bolelo o to vic… ale je tu s nami ![]()
Foxisssss velká gratulace, ať vám dělá malá jen a jen radost
@Foxisssss píše:
Nakonec vas holky potesimAlice-28.7.2014,21.42,3320g a 52cm
cele odpoledne me pobolivalo bricho, v pul seste vecer mi stahy po 8 minutach ani sprcha nerozehnala, pak najednou sup a byly hned po trech minutach, tak jsem si vlezla na monitor, doktorka me prohlidla a rika Noo, nelze tomu uverit, ale jste otevrena na 8 prstu, zavolejte partnerovi, bezte si dat sprchu a pak pichnem vodu… na sale jsem stravila pul hodiny tlaceni, oproti Nelince, ktera lezla 1,5hod mi to bolelo o to vic… ale je tu s nami
Huraa ![]()
Moc gratuluji k Alicce, jsem ráda, že jste obě v poradku! Je moc krásná prdelka ![]()
Ahoj holky, jak je? Zdravíme s Adélkou
Už má 5170gramů a 58cm cvalda… hold jí mlíko chutná ![]()
Ahoj
krásné míry…Bobišák měl na šestinedělní 5,11 kg a 57 cm
Holky, to jsou krásný míry, rostete oba šmudlíci krásně ![]()
My máme teď měsíc, na posledním vážení Ája měla 3,7kg, na další jdeme až 8.9., tak jsem zvědavá, ale přes čtyři kila by mít mohla ![]()
Hele, trochu mě to teď trápí, poraďte, přežíraj se vám taky prckové MM? Malá vždycky hrozně hltá, pak si parádně krkne, a začne ublinkávat a povětšinou ji chytne i škytavka ![]()
@Foxisssss no náš se nepřežírá, už
ale první zvracel dost dlouho a dávala jsem mu před kojením po lžičce nutriton, nevín jestli se to ještě vyrábí. Bylo to na zahuštění mléka a vytvářelo to jakoby gel