Termín červenec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6530
9.7.14 18:10

Ahojte holky
Tak nas Peťko vykoukl na svět 7.7.14 v 14hod. Míry 3840g a 52cm. Je tak nádherný. Aj slzičky nam s taťkou ukáply :) zitra nas snad uz pusti domu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
9.7.14 18:18

Ahoj všem! 7.7, což bylo v pondělí jsem měla termín - nic. Včera ráno mi na kontrole v porodnici dělali Hamiltona - bolesti, nepříjemně, špinila jsem, odešla hlenová zátka - až jsem byla v šoku, kolik toho bylo… A výsledek? Nic! Je teda pravda, že jsem se už nevím, po jak dlouhé době zase dobře vyspala. :D Dokonce mám teď i menší nucení na močení a chodím méně, v noci jsem byla dokonce jen jednou. Ale pořád nic, i když malého přemlouvám… Je tu někdo, kdo je na tom podobně? Já jsem otevřená na dva prsty a hlavička sestouplá úplně dolů… Ale malý se tam asi drží. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
9.7.14 18:37

@Nicollka gratuluji :-). Krásné míry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
9.7.14 18:40

Nicollka gratuluji k miminku to je super jak se to tu krasne rozjelo:)

Markouš ja mam termin 16.7 a uz se tesim ze malicka bude venku uplne me desi vyvolavani porodu. Doufam ze porodim normalne bez vyvolavani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.7.14 08:12
@80katrin80 píše:
Zizulka krasnej chlapecek hodne zdravi a at pekne roste :)

Diky moc ;) Jen je to Adelka, cela po tatkovi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
10.7.14 08:21

Zizulka je ja trubka ja myslela ze je to klucik:) ale hlavne ze je malicka v pohode a ty se ted muzes tesit maminkovskejma povinnostma:) at ti pekne pribejva kocicka a dela jen samou radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
10.7.14 10:41
@80katrin80 píše:
Zizulka je ja trubka ja myslela ze je to klucik:) ale hlavne ze je malicka v pohode a ty se ted muzes tesit maminkovskejma povinnostma:) at ti pekne pribejva kocicka a dela jen samou radost

Ona je fakt celej tata - a jak ma ten zamracenej vyraz jako on, tak se ti nedivim ;-) snad z toho vyroste :-) jinak je hodna, tak ji to snad vydrzi a budu si to uzivat :-) takze moc dekuju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
10.7.14 12:11
@zemanozo píše:
Tak 8.7. Dopoledne se mi narodil Matýsek :) 2580gramů, 48 cm. Je naprosto zdravý a vážně nádherný!:)

Jéééézuskote, takovej prťousek, hlavně, že jste oba v pořádku, ať je to tak i nadále :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
10.7.14 12:11
@Nicollka píše:
Ahojte holky
Tak nas Peťko vykoukl na svět 7.7.14 v 14hod. Míry 3840g a 52cm. Je tak nádherný. Aj slzičky nam s taťkou ukáply :) zitra nas snad uz pusti domu.

Velkááá gratulacééé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
10.7.14 12:15

Já jsem teda stále 2v1, 38+2, malou dokonce dneska sestřička musela budit na monitoru, ani jedna kontrakce, ikdyž břicho mi sem tam ztvrdne, vnitřně mě prohlížel pan primář a říkal, že za týden možná už na kontrolu ani nedojdu, že jsem dole krásně připravená… tak snad! Bo kvůli zdravotnímu stavu mě ani nemůžou nechat přenášet, tak jsem na to zvědavá… 7.7. jsem prošvihla a teď už žádný hezký datumy moc nebudou, takže už je mi vcelku jedno, kdy to přijde :( :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
11.7.14 14:44

Ahoj holky,
tak jsme od včera doma. Jen máme zatím přehozený režim, ve dne noc a v noci den.
Tak přes den polehávám u telky a pospávám. Snazíme se víc krmit, aby se mu to otočilo a mohli sme spát v noci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
566
11.7.14 23:28
@Nicollka píše:
Ahoj holky,
tak jsme od včera doma. Jen máme zatím přehozený režim, ve dne noc a v noci den.
Tak přes den polehávám u telky a pospávám. Snazíme se víc krmit, aby se mu to otočilo a mohli sme spát v noci :)

Dokonalej uzlicek ;-) Urcite bude delat jen radost… A za chvilku bude rezim ok :-) Gratuuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
12.7.14 09:19

@zizulka Moc děkuji. Včera jsme přes den davali vic na prso, no budíček ve dvě a spalo se pak až do půl deváté, a to už jsem ho šla vzbudit já osobně. :) Tak snad už se to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
12.7.14 18:01

Tak tady je náš Matýsek, už jsme doma, hezky přibíráme a zjistila jsem, že milovat dva chlapy najednou vážně jde!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
12.7.14 19:33
@zemanozo píše:
Tak tady je náš Matýsek, už jsme doma, hezky přibíráme a zjistila jsem, že milovat dva chlapy najednou vážně jde!

To si napsala strašně krásně :) :potlesk:

A vůbec holky, pošlete na mě nějakou kletbu, ať už taky porodím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí