Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte holky
Tak nas Peťko vykoukl na svět 7.7.14 v 14hod. Míry 3840g a 52cm. Je tak nádherný. Aj slzičky nam s taťkou ukáply
zitra nas snad uz pusti domu.
Ahoj všem! 7.7, což bylo v pondělí jsem měla termín - nic. Včera ráno mi na kontrole v porodnici dělali Hamiltona - bolesti, nepříjemně, špinila jsem, odešla hlenová zátka - až jsem byla v šoku, kolik toho bylo… A výsledek? Nic! Je teda pravda, že jsem se už nevím, po jak dlouhé době zase dobře vyspala.
Dokonce mám teď i menší nucení na močení a chodím méně, v noci jsem byla dokonce jen jednou. Ale pořád nic, i když malého přemlouvám… Je tu někdo, kdo je na tom podobně? Já jsem otevřená na dva prsty a hlavička sestouplá úplně dolů… Ale malý se tam asi drží. ![]()
Nicollka gratuluji k miminku to je super jak se to tu krasne rozjelo:)
Markouš ja mam termin 16.7 a uz se tesim ze malicka bude venku uplne me desi vyvolavani porodu. Doufam ze porodim normalne bez vyvolavani.
@80katrin80 píše:
Zizulka krasnej chlapecek hodne zdravi a at pekne roste
Diky moc
Jen je to Adelka, cela po tatkovi ![]()
Zizulka je ja trubka ja myslela ze je to klucik:) ale hlavne ze je malicka v pohode a ty se ted muzes tesit maminkovskejma povinnostma:) at ti pekne pribejva kocicka a dela jen samou radost
@80katrin80 píše:
Zizulka je ja trubka ja myslela ze je to klucik:) ale hlavne ze je malicka v pohode a ty se ted muzes tesit maminkovskejma povinnostma:) at ti pekne pribejva kocicka a dela jen samou radost
Ona je fakt celej tata - a jak ma ten zamracenej vyraz jako on, tak se ti nedivim
snad z toho vyroste
jinak je hodna, tak ji to snad vydrzi a budu si to uzivat
takze moc dekuju ![]()
@zemanozo píše:
Tak 8.7. Dopoledne se mi narodil Matýsek2580gramů, 48 cm. Je naprosto zdravý a vážně nádherný!:)
Jéééézuskote, takovej prťousek, hlavně, že jste oba v pořádku, ať je to tak i nadále ![]()
@Nicollka píše:
Ahojte holky
Tak nas Peťko vykoukl na svět 7.7.14 v 14hod. Míry 3840g a 52cm. Je tak nádherný. Aj slzičky nam s taťkou ukáplyzitra nas snad uz pusti domu.
Velkááá gratulacééé ![]()
Já jsem teda stále 2v1, 38+2, malou dokonce dneska sestřička musela budit na monitoru, ani jedna kontrakce, ikdyž břicho mi sem tam ztvrdne, vnitřně mě prohlížel pan primář a říkal, že za týden možná už na kontrolu ani nedojdu, že jsem dole krásně připravená… tak snad! Bo kvůli zdravotnímu stavu mě ani nemůžou nechat přenášet, tak jsem na to zvědavá… 7.7. jsem prošvihla a teď už žádný hezký datumy moc nebudou, takže už je mi vcelku jedno, kdy to přijde
![]()
Ahoj holky,
tak jsme od včera doma. Jen máme zatím přehozený režim, ve dne noc a v noci den.
Tak přes den polehávám u telky a pospávám. Snazíme se víc krmit, aby se mu to otočilo a mohli sme spát v noci ![]()
@Nicollka píše:
Ahoj holky,
tak jsme od včera doma. Jen máme zatím přehozený režim, ve dne noc a v noci den.
Tak přes den polehávám u telky a pospávám. Snazíme se víc krmit, aby se mu to otočilo a mohli sme spát v noci
Dokonalej uzlicek
Urcite bude delat jen radost… A za chvilku bude rezim ok
Gratuuju moc!
@zizulka Moc děkuji. Včera jsme přes den davali vic na prso, no budíček ve dvě a spalo se pak až do půl deváté, a to už jsem ho šla vzbudit já osobně.
Tak snad už se to lepší.
Tak tady je náš Matýsek, už jsme doma, hezky přibíráme a zjistila jsem, že milovat dva chlapy najednou vážně jde!
@zemanozo píše:
Tak tady je náš Matýsek, už jsme doma, hezky přibíráme a zjistila jsem, že milovat dva chlapy najednou vážně jde!
To si napsala strašně krásně
![]()
A vůbec holky, pošlete na mě nějakou kletbu, ať už taky porodím ![]()