Termín porodu listopad 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
70
20.3.14 12:14

@pepef Reprofit, j;sem spokojená, můžu doporučit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
20.3.14 12:27

@Ančuška já byla poprvé v pronatalu, masakr děs. Pak jsme přešli do IVF CUBE a to se nedá srovnat, fakt paráda :-) též moc doporučuji.
a jak ti jinak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
20.3.14 13:36

@pepef Zatím v pohodě, nic mi není, jsem zvedavá na zítřejší UZ. Mám dost vysoké hcg, tak uvidíme, jestli tam nebudou 2 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
20.3.14 14:05

Ahoj holky, můžu se přidat? nejsem z Ovy, pocházím z Nového Jičína a teď bydlím na Jesenicku. byla jsem na umělým, PM 18.2. A NA KREV JDU V PONDĚLÍ, jinak na těhu testu //dálnice :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
20.3.14 14:11

@kajamimi ahojky odsud se vše přenáši do uzavřené skupiny, tak se tam pojď přidat z mého profilu, jsem tam ode dneška :-D Listopad2014

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
344
20.3.14 19:46

Ty jo, se nam to tady rozrostlo :mrgreen:
Jinak zdravim, po delší době, ale nějak neni čas, tu nakouknout :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
21.3.14 08:52

Ahoj holky, přidávám se.. Termín mám taky v listopadu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
892
21.3.14 08:57

@Andreofix ahoj, tak pojd za nama do skupiny Listopad 2014, najdes ji treba u me na profilu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
22.3.14 16:36

Ahojky:)

můhu se přidat?:) Čekáme miminko v listopu, TP 22.11., ale jsem v 6tt, ale dneska jsem začala krvácet a bylo mi řeečeno, že se v průběhu týdnu uvidí, jestli se miminko udrží…:( Bojím se, ale stále doufám…A i když už mě bolí v břiše a záda, tak se snažím držet klidovej režim, jestli to miminko přesvědčí, aby tu zůstalo s námi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terca10
22.3.14 20:17

Ahoj myslim že mluvim za všechny že se přidat můžes. To co se děje teď mě mrzí ale věřím že věe dobře dopadne a mimčo přesvědčítě. Zas na druhou stranu když ne tak ja říkál můj doktor když jsem se ho ptala a on mi říkal že teď je to nejnáchylnější k jakým koliv změnám, přírodá ví co dělá. Občas se to prostě má stát ale já věřím že v tvém případě to nebude. Tak hlavu vzhůru pořádně odpočívat a uvidíš že za rok si na to ani nevzpomeneš :D

• Citovat
  • Upravit
158
22.3.14 20:22

Ahojky,
Ve stredu 19.3. jsem to mela dostat a stale nic. Vubec nespinim. Vcera jsem si zkusila test a objevila se slaboucka carka. Posledni MS byli v unoru 21.2. Myslite ze budu v tom? :think: k dr jsem jeste nevolala. V kolikatem tydnu + dnu muzu tak byt? Jsem uz zapomela jak se to pocita :oops: Moc si prejeme druhe ditatko :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
158
22.3.14 20:23
@paoline píše:
Ahojky,
Ve stredu 19.3. jsem to mela dostat a stale nic. Vubec nespinim. Vcera jsem si zkusila test a objevila se slaboucka carka. Posledni MS byli v unoru 21.2. Myslite ze budu v tom? :think: k dr jsem jeste nevolala. V kolikatem tydnu + dnu muzu tak byt? Jsem uz zapomela jak se to pocita :oops: Moc si prejeme druhe ditatko :srdce:

jo a pokud budu v tom tak termin budu mit urco v listopadu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
terca10
22.3.14 20:30

@paoline Ahojky měla by jsi být zhruba ve čtvrtém týdnu. Z vlastní zkušenosti bych tak dva týdny ještě počkala. Já byla nedočkavá a byla jsem minulý týden kdy jsem byla v pátem týdnu a doktor mi řek že jestě není pořádně vidět mimčo tak musím příští týden zase aby se to potvrdilo a vyvrátilo mimoděložní těhotenství. Takže tak asi. A myslím že těhotná být můžeš já taky nedřív na testu našla slaboučkou čárečku takové mi to přišlo že jsi musela mít i hodně fantazie aby jsi ji tam viděla a pak každý den o trošku sílila až mi pak teda doktor potvrdil těhotenství ale jak jsem říkala ještě musím čekat do středy na potvrzení že to není mimoděložní.

• Citovat
  • Upravit
158
22.3.14 20:36
@terca10 píše:
@paoline Ahojky měla by jsi být zhruba ve čtvrtém týdnu. Z vlastní zkušenosti bych tak dva týdny ještě počkala. Já byla nedočkavá a byla jsem minulý týden kdy jsem byla v pátem týdnu a doktor mi řek že jestě není pořádně vidět mimčo tak musím příští týden zase aby se to potvrdilo a vyvrátilo mimoděložní těhotenství. Takže tak asi. A myslím že těhotná být můžeš já taky nedřív na testu našla slaboučkou čárečku takové mi to přišlo že jsi musela mít i hodně fantazie aby jsi ji tam viděla a pak každý den o trošku sílila až mi pak teda doktor potvrdil těhotenství ale jak jsem říkala ještě musím čekat do středy na potvrzení že to není mimoděložní.

dobre pockam jeste 2 tydny a pak uvidime. Ted mi pobolivava v podbrisku ale zas tak hrozny to neni. A jinak dekuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1188
23.3.14 06:11

@terca10 Tenhle tetor si moc dobře pamatuju :( šla jsem na gyndu taky moc brzo a strašili mě s mimoděložním těhotenstvím a přitom je to teď úplně v pořádku… z toho pro mě plyne ponaučení.. Už nikdy nejít tak brzo a raději vyčkat a ušetřit si nervy
@paoline Určitě ještě počkej.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital