Termoobal Tommee Tippee
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
termoobal tommee tippee
Maminky, máte některá zkušenost s termoobalem od Tommee tippee? Co vím, tak většina těch termoobalů nestojí za nic a nejlepší je prej termoska ![]()
A jelikož se pomalu blíží podzim, tak bych ráda věděla, jestli má cenu do tohoto investovat.
Dík.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mam a moc ho nepouzivam..Ten suchej zip co maj na tom ousku je na nic, moc to nedrzi, takze termoobal pada z kocarku..Jeden mi uz upadl i s lahvickou a uz jsme nenasla..Ted jsme si tam nechala nasit novej suchej zip, tak uvidim, jak dlouho vydrzi..Jinak ja v nem nikdy nenosila teply napoje, tak nevim jak moc to udrzuje teplotu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem taky chtěla koupit pak jsem si to rozmyslela je to na krátkou dobu a když máš tašku od kočárku do ní plýnu, bryndáček std. tak pokud to doma ohřeješ tak delší dobu vydrží.
Chtěla jsem najít i jinou aušusovku do který by šli ty Tommee tippee flašky dát ale nenašla jsem.
Jinak ohromná spokojenoust flasky i dudlíky, plus i ten první učící hrneček
, všem doporučuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mam ho a popravde ho nevyuzivame… V zime jsme uzili spis termosku… Kupovala jsem nejakou o obsahu 375ml:-) a da se sozdobit i hezkymi detskymi motivy:-)
- Citovat
- Upravit
Máme ho také. Nevyužíváme ho pravidelně, ale občas ano, při ohřátí vody na UM skoro na bod varu vydrží teplá tak 3 hodiny. Se suchým zipem problém nemám, udrží v pohodě plnou 275ml lahvičku a nespadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já ho naopak využívám pokaždé, když jedeme na nákupy. Neumím si představit, jak může ten zip nedržet, jde rozepnout dost ztuha, takže z kočárku mi nikdy nespadl. Oproti některým jiným termoobalům tu teplotu udrží tak o hodinu dýl. Ale tou termoskou se to určitě vyřešit nechá. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak mně ten sucháč taky nedrží
a teplota taky nic moc, když jsem chtěla aby to vydrželo, dávala jsem flašku ještě do utěrky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to nechám asi na tu termošku. Tu už teda používám od narození malé, jelikož je na UM, takže vodu si sebou nosím neustále.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@louskacek2
Lahvičky používám taky a taktéž naprostá spokojenost
Učící hrneček jsem koupila od Aventu a zas jsem ho uklidila…má tu tvrdou násosku a malá ho vystrkuje z pusinky…vůbec to nechce. Takže počkám a zkusím později
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 píše:
@louskacek2
Lahvičky používám taky a taktéž naprostá spokojenostUčící hrneček jsem koupila od Aventu a zas jsem ho uklidila…má tu tvrdou násosku a malá ho vystrkuje z pusinky…vůbec to nechce. Takže počkám a zkusím později
zelená násoska? ta je až pro starší děti. Kup si bílou, ta je měkká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zazinka3333 jojo, kup si jen samotnou násosku
Ono jim to i míň z toho teče než z té zelené…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit