Teror od přítelovy 13leté dcery

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Holma
6.12.11 09:54
Radunka píše:
Trvalý pobyt bez tebe nemůže nikdo odhlásit, musela bys tam být osobně a přehlásit si ho jinam. Takže ti něco nakecal a ty tomu věříš?
Otevři očička!
Co se týče té puberťačky, asi bych jí přehlížela, do své postele a oblečení ať si dává co chce, bude smrdět ona.
A proč bys jako nemohla jít navštívit svou rodinu? Co to je za blbost? To tě jako zamkne? V tom případě volat policii že tě zamknul, a pokud tě nezamkne tak si jdi, nemůže nic. Pokud se budeš bát a být jak oukropeček tak v tom on vidí svou sílu, musíš změnit postoj a být bojovnější, jinak to nepůjde. Bojuj za sebe, svou důstojnost, své děti.

S tím trvalým pobytem by mě to zajímalo. Moje teta tak odhlásila svou dceru z trvalého bydliště. Sestřenice pak byla vyvěšená někde na úřední desce, že je defacto bezdomovec. Nevím, jak je to možný, ale opravdu to tak bylo. Právě jsem taky myslela, že to nejde jinak odhlásit, než osobně.

• Citovat
  • Upravit
50147
6.12.11 09:55
Holma píše:
Radunka píše:
Trvalý pobyt bez tebe nemůže nikdo odhlásit, musela bys tam být osobně a přehlásit si ho jinam. Takže ti něco nakecal a ty tomu věříš?
Otevři očička!
Co se týče té puberťačky, asi bych jí přehlížela, do své postele a oblečení ať si dává co chce, bude smrdět ona.
A proč bys jako nemohla jít navštívit svou rodinu? Co to je za blbost? To tě jako zamkne? V tom případě volat policii že tě zamknul, a pokud tě nezamkne tak si jdi, nemůže nic. Pokud se budeš bát a být jak oukropeček tak v tom on vidí svou sílu, musíš změnit postoj a být bojovnější, jinak to nepůjde. Bojuj za sebe, svou důstojnost, své děti.
S tím trvalým pobytem by mě to zajímalo. Moje teta tak odhlásila svou dceru z trvalého bydliště. Sestřenice pak byla vyvěšená někde na úřední desce, že je defacto bezdomovec. Nevím, jak je to možný, ale opravdu to tak bylo. Právě jsem taky myslela, že to nejde jinak odhlásit, než osobně.

Tak zkus zavolat na MěÚ a zeptej se na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Holma
6.12.11 09:57

Tak může, aspoň dle vysvětlení zákona zde: http://smardova.blog.idnes.cz/…i-osobe.html. Trvalý pobyt může zrušit majitel nemovitosti.

• Citovat
  • Upravit
661
6.12.11 10:20

Asi z toho co tu padlo by bylo nejlepší abys odešla od nich.
Moje kamarádka byla dcerou mamky kterou její manžel i byl a byl policajt a pak se odstěhovaly do azil. domu.Pak si časem našla pořádnýho slušného chlapa.Situace doma se asi už nezlepší tomu nevěřím.Jsi mladá, tak si od nich nenech zničit život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
6.12.11 10:41
Antoa píše:
Radunka píše:
Otevři očička!
Ahoj budu Ti trochu oponovat! Trvalý pobyt Ti může odhlásit člověk, který je majitelem bytu. Stačí zajít na obecní úřad s dekretem od bytu a dotyčnou osobu odhlásit. Na matrice ji přihlásí s trvalým bydlištěm právě na obecním či městském úřadě. Něco o tom vím, taky jsem bydlela na úřadě.Taky jsem byla v podobné situaci.

Zrušit trvalý pobyt lze. Já jsem odhlásila z obecního bytu býv.manžela. Sice mi nahrálo pár náhod,ale povedlo se. Nechtěla jsem čekat,až mi na dveře zaklepe exekutor. „Výhodou“ bylo,že máme nájemní smlouvy na rok.Po rozvodu,jsem si zažádala o nájemní smlouvu na svoje jméno, přiklepli mi to. Ex s námi už nebydlel víc než rok,to jsem na úřadě prokázala tím,že u rozvodového soudu tvrdil,že bydlí u přítelkyně (nechala jsem jim nahlédnout do rozsudku). Hned jak jsem měla nájemní smlouvu v ruce, zažádala jsem o zrušení trvalého pobytu.nOn si samozřejmě poštu nevyzvedával, k jeho smůle, takže jsem čekala cca 2 měsíce, než proběhne správní řízení,pak písemnost vyvěšují na úřední desku (když si dotyčný písemnost nevyzvedne), pak jsem zase čekala na nabytí právní moci a nakonec byl odhlášený. V průběhu správního řízení má však odporovatel možnost odvolání, nebo se nějak bránít. Ja jsem měla to štěstí,že ex je k těmto věcem benevolentní.. Ale stejně nakonec jsem já ta špatná,že je chudák „bezdomovec“. Takže i když je dotyčný majitelem - vlastníkem bytu,tak si může odhlašovat a přihlašovat do svého bytu koho chce. Já jsem byla pouze nájemníkem, a šlo to.

• Citovat
  • Upravit
102
6.12.11 10:46

Děkuji holky já už jsem si včéra našla i psychologa už fakt nevím jak dál doufám že mi v tomhle směru nějak pomůže,začnu si hledat podnájem a odejdu rodiče do toho tahat nebudu aby se jim nic nestalo věřím tomu že by byl schopný jim ublížit.Jinak s jeho dcerou jsem se hodněkrát pokoušela mluvit,ale smála se mi do očí sice je mi 22 ale nikdo se ke mě nabude takhle chovat!No také si nedivím že jeho ex je alkoholička však i já k tomu nemám daleko už mi ujíždí nervy a místo abych rum dala do cukroví tak ho pomalu upíjím.Starší syn ani neviděl Mikuláše s čertem nemohly jsme ho pozvat..chci pro svoje děti to nejlepší a je mi hrozně když vidím do jakého bláta jsem je dostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
6.12.11 10:54
LuLucinda píše:
Děkuji holky já už jsem si včéra našla i psychologa už fakt nevím jak dál doufám že mi v tomhle směru nějak pomůže,začnu si hledat podnájem a odejdu rodiče do toho tahat nebudu aby se jim nic nestalo věřím tomu že by byl schopný jim ublížit.Jinak s jeho dcerou jsem se hodněkrát pokoušela mluvit,ale smála se mi do očí sice je mi 22 ale nikdo se ke mě nabude takhle chovat!No také si nedivím že jeho ex je alkoholička však i já k tomu nemám daleko už mi ujíždí nervy a místo abych rum dala do cukroví tak ho pomalu upíjím.Starší syn ani neviděl Mikuláše s čertem nemohly jsme ho pozvat..chci pro svoahje děti to nejlepší a je mi hrozně když vidím do jakého bláta jsem je dostala

Držím palce,ať se Ti daří a hlavně ať najdeš klid a pohodu. Na alkohol se vykašli, je to svi…tvo,vím,že je to hrozné, žít v takovém stresu,ale alkoholem nic neřeš. Jestli se tvůj manž. dozví,že popíjíš, nebo si jen sem tam něco cucneš ( i kdyby to byla kapička),může to pak použít proti tobě,kdyby jste se náhodou pak tahali o děti.

• Citovat
  • Upravit
8594
6.12.11 10:55

Taky vím, že zrušit pobyt za určitých podmínek lze, ale myslím, že to je pro zakladatelku asi ten nejmenší problém ze všech (kamarádka vychovává dítě jako matka samoživitelka, obě mají pobyt na úřadě a i když mají svou „socku“ :-) tak nějaké hrůzy z toho pro ni neplynou), musíš dát dětem slušný a čistý domoc, nic víc nic míň. Fakt, nenech ze sebe dělat trubku(pardon za výraz, ale myslím, že to tak je :oops: )navíc čekáš další dítě, v tomhle nemůžeš vychovávat děti. Chlapec at se třeba uvzteká, ty jsi svobodná, jen se nesmíš bát a nechat,buď si fakt dupni, nebo čau, nic mezi tím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
6.12.11 11:03

on měprávě hrozně vydíralo právě tím pobytem i já jse si myslela že by mi kvůli tomu děti odebrala socka,ale teď vím že to tak není tak se odstěhuji a před tím kontaktuji sociálku a vše oznámím.nikdo neví že si občas něčeho cucnu vím že by to použil proti mě,je to zlý člověk a jeho dcera je po něm..hrozně se vytočil když mi rodiče předčasně k Vánocům koupily kočku..tolik probděných nocí až to hezké není,ale až teď se mi tak ulevilo že jsem našlatu odvahu odejít.DĚKUJI HOLKY!!!!MOC

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym2
6.12.11 11:13
LuLucinda píše:
on měprávě hrozně vydíralo právě tím pobytem i já jse si myslela že by mi kvůli tomu děti odebrala socka,ale teď vím že to tak není tak se odstěhuji a před tím kontaktuji sociálku a vše oznámím.nikdo neví že si občas něčeho cucnu vím že by to použil proti mě,je to zlý člověk a jeho dcera je po něm..hrozně se vytočil když mi rodiče předčasně k Vánocům koupily kočku..tolik probděných nocí až to hezké není,ale až teď se mi tak ulevilo že jsem našlatu odvahu odejít.DĚKUJI HOLKY!!!!MOC

Drž se a hlavně necukni při prvním nezdaru.. mysli na sebe a děti. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Jenika
6.12.11 12:14

Samozřejmě odejdi, je hrozné co zažíváš, ale nedá mi to, abych nepřipojila i radu. Je ti 22, máš 2 děti a děláš si o ně starost, aby ti je ten blázen nesebral, to myslím nehrozí, ale hlavně pak o to víc přemýšlej, až budeš hledat nového partnera. Na to přece člověk nepotřebuje rok, aby věděl s kým žije a v době antikoncepce plodil ihned další děti. Trošku zodpovědnosti, hlavně už za ty dvě děti.

• Citovat
  • Upravit
102
6.12.11 12:50

já jsem brala antikoncepci u obou dětí prostě se to nějak náhodou podařilo a já do toho jako naschvál spadla.On je ,,přítel" tak trošku vyčůraný a všem hraje hrozně na city i mě vím že bude těžké s ním bojovat o syna.Myslím si že v nejbližší době partnera hledat nebudu nestojí mi to za další nervy a hlavně bych dost nerada aby se opakovalo to co se děje teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí